#2275482015-03-08 17:10:43 Válasz a #227534. hozzászólásra
Jajj de jóó,imádjuk a homokos partot 2008-ban már voltunk,de bevallom csak az elején lévőre emlékeztem,mondjuk nem sok időt töltöttünk a kereséssel,mert rengeteget kirándultunk.
Szép vasárnapot neked.
#2275492015-03-08 17:55:43 Válasz a #227548. hozzászólásra
Hát igen, aki Toloba megy, szerintem tisztában van a környék adottságaival, és muszáj kirándulni. Mi sem annyit strandoltunk ott, mint máshol, egyszerűen mindig mennünk kellett, és még igy is nagyon-nagyon sok minden kimaradt, vissza kell még menni egyszer...
#2275592015-03-10 09:27:57 Válasz a #227549. hozzászólásra
Bizony tömör gyönyör a hely Nagyon sok látnivaló van,de sajnos nagyon,de nagyon meleg is .Mi június végén voltunk ,de egyszerűen volt olyan pl. Mükénében,hogy nem tudtuk végig járni,mert már a rosszullét kerülgetett, erre idén augusztus elején utazunk
Szeretnék érdeklődni,hogy már kicsit jobban beszélik-e az angolt,mert 2008-ban bizony még nagyon "görög" volt.Voltak vicces szituk az éttermekben.
#2275662015-03-10 14:50:00 Válasz a #227559. hozzászólásra
Mi 2011-ben voltunk, akkor nem volt gond az angollal, párom pedig németes, ő is megértette magát. Mi szeptember végén mentünk, és még akkor is hőség volt, de ez nem tántoritt el, hogy végigmásszam akár Mükénét, akár Epidauroszt. Remélem valamikor lesz lehetőségünk visszamenni még (pici gyerekkel elég hosszú az autóút...), nagyon sok mindent meg szeretnék nézni, ami kimaradt, pl. Spártát.
#2275922015-03-12 14:30:10 Válasz a #227566. hozzászólásra
Mi elmentünk spártába(át a taigetoszon,háááát),de kicsit csalódott voltam,mert spárta egy modern város nem igazán volt ott egy kis emlékművön kívül semmi,de kicsivel arrébb mistras,naah az varázslatos volt. Emlékszem, kalamtában megálltunk egy lidl-nél a hőmérő árnyékban 42 fokot mutatott
Sziasztok!
Olvastam régebben (most nem találom), hogy van 1 öreg halász, aki (hal tavernát) családi éttermet üzemeltet. Valaki tudja még létezik-e vagy már bezárt? Mindenki dicsérte a főztjét és kajcsi után mindig adott valami finomságot. Arra emlékszem, hogy nem pont Tolo-ban volt, hanem kicsit hegynek felfelé. Köszönöm
Sziasztok!
Olvastam régebben (most nem találom), hogy van 1 öreg halász, aki (hal tavernát) családi éttermet üzemeltet. Valaki tudja még létezik-e vagy már bezárt? Mindenki dicsérte a főztjét és kajcsi után mindig adott valami finomságot. Arra emlékszem, hogy nem pont Tolo-ban volt, hanem kicsit hegynek felfelé. Köszönöm
#2277772015-03-24 15:05:41 Válasz a #227776. hozzászólásra
Sziasztok,mi tavaly voltunk és vissza szerettünk volna térni az étterembe(2007-ben volt szerencsénk kipróbálni)de már sajna zárva volt!Egyébként a fő utcán található,és inkább a tengerhez közel,mintsem a hegyeknek felfelé!!!
Sziasztok,mi tavaly voltunk és vissza szerettünk volna térni az étterembe(2007-ben volt szerencsénk kipróbálni)de már sajna zárva volt!Egyébként a fő utcán található,és inkább a tengerhez közel,mintsem a hegyeknek felfelé!!!
A háttér eléggé ismerős. Mi is tavaly voltunk, de szerintem nincs már meg ez a hely! Ha ez az ( ami a képen is látszik ) akkor valóban inkább a tengerhez van közelebb.
A háttér eléggé ismerős. Mi is tavaly voltunk, de szerintem nincs már meg ez a hely! Ha ez az ( ami a képen is látszik ) akkor valóban inkább a tengerhez van közelebb.
#2277942015-03-25 09:43:45 Válasz a #227780. hozzászólásra
Igen,igen.. ez lesz az !!
Nyitva volt az biztos. Mert ott etettünk meg közvetlen egy nagyon picike cicát... de szerintem már másik üzemeltetővel üzemel.
#2278282015-03-26 07:33:52 Válasz a #227780. hozzászólásra
Nem valtozott meg a tulajdonos, ugyanaz a csalad uzemelteti, csak par eve atepitettek az ettermet, most is haletterem, de modernebb lett....elveszitette kicsit a regi varazsat...
Nem valtozott meg a tulajdonos, ugyanaz a csalad uzemelteti, csak par eve atepitettek az ettermet, most is haletterem, de modernebb lett....elveszitette kicsit a regi varazsat...
A változás látszik a Google utcaképen is, de a cégtábla a régi.
Köszi az információt! Örülök, hogy látlak; remélem, jól vagy!