Melyik részre utazol?
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Úticélok, tervek
Hozzászóló Üzenet
# 766
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18999 Üzenet linkje2007-01-19 13:11:05 

Kedves H Judit!
Szerintem Nei Pori vagy O.Beach lenne a nektek való.Valahol olvastam hogy Litohoróban lehet búvárkodni is,ez közel van mindkét,,faluhoz".
Nei Pori partszakasza finom homokos,és lassan mélyülõ.Találtam jó képeket a Görögország lap.hu-n,a Nei Pori atw. weben.Jó keresgélést!!!
Üdv
Kata

# 767
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18980 Üzenet linkje2007-01-19 10:46:18 

Értem. Jobb a te uticélod! icon_wink.gif
# 768
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18971 Üzenet linkje2007-01-19 10:20:31 

Egy olyan országba, amelyik 1.-én lépett be az Unio.ba, de nem a közvetlen szomszédunk. Szerintem csak a társaság hiánya miatt keresett olyan úticélt, ahol ismerõsei is vannak.
# 769
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18967 Üzenet linkje2007-01-19 09:50:52 

A párod hová szeretett volna menni?
# 770
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18966 Üzenet linkje2007-01-19 09:45:19 

Kisérteties a hasonlóság! Az öreg is állandóan a melóval piszkálja az egész családot. A párom öccse húzza mindíg a rövidebbet mert õ még otthon lakik. icon_sad.gif
# 771
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18965 Üzenet linkje2007-01-19 09:43:46 

Azt elfelejtettem leírni, hogy mennénk vissza Fourkára. Szerencsére a páromat sikerült meggyõzni némi rafinériával. icon_redface.gif Már csak apósommal kell megküzdeni. De ahogy eddig is harcoltam mindig, hogy elérjem amit szeretnék, most sem teszek másképp. A jó mindig gyõzedelmeskedik. Na jó, majdnem mindig. icon_lol.gif
# 772
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18964 Üzenet linkje2007-01-19 09:39:15 

Egyke az öreg is és a férjem is. Sokan azzal indokolják a viselkedését, hogy mindig vezetõ beosztásban volt, ezért megszokta, hogy dirigál. Nem bírja ki, hogy ne szóljon bele valamibe és folyton dolgoztatná az egész családot. Pedig a nyári szezonban így is 16-18 órákat melózunk. De még este is állandóan telefonálgat a munkával kapcsolatban. icon_twisted.gif De csak velünk ilyen. Az alkalmazottaknak arany élete van hozzánk képest. Több a fizetésük és munka után nem zavarja õket. Azt még nem mondtam, hogy én csak úgy grátisz segítek be a férjemnek. Soha még csak annyit sem kaptam apósomtól, hogy menny a p...-ba, nem hogy egy köszönömöt. Annyira ránk telepszik, hogy az már elviselhetetlen. És még megkérdezi, hogy mitõl vagyok beteg.
Csoda, hogy a páromat minél messzebb vinném tõle.
A panaszt félre téve. Merre laksz?

# 773
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18959 Üzenet linkje2007-01-19 09:23:06 

Egyébként az idei uticél nekünk Kréta lenne. Bár a párom most kitalálta, hogy hagyjuk a pakliban Kos-t is. Meglátjuk. Még bõven van idõnk.
# 774
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18957 Üzenet linkje2007-01-19 09:19:20 

Helló Csutek!

Komolyan elgondolkodtató az apósod viselkedése! icon_mad.gif Nem lehet, hogy testvérek az enyémmel? icon_confused.gif Mert õ is állandóan azon van, hogy kavarja a .... dolgokat! Csak azt nem értem nekik ez miért jó?! A poén az egészben,hogy nem messze lakunk tõletek.

# 775
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18926 Üzenet linkje2007-01-18 20:59:54 

Jajj és elfelejtettem, hogy a csendes éjszakák és a tiszta strand mellett még nagyon jó lenne, ha lehetne palackkal merülni is a környéken. A környék - mondjuk - egy órán belüli autókázást jelent....
# 776
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18921 Üzenet linkje2007-01-18 20:09:40 

Sziasztok!
Látom, izzik már a hangulat, tervezgetés, ki hova és mikor utazik.... Mi is tervezünk már, segítsetek, ki mit ajánl Meteórákhoz. Olymposhoz közel, lehetõleg tiszta és élvezhetõ tengerparttal, "viszonylag" csendes éjszakákkal! Sajnos v. szerencsére nekem Sarti a mérce - egyelõre, de ott már 2x voltunk és jó lenne, ha az említett csodákat nem egész napos autózással érnénk el, hogy aztán ne legyen elég idõ ott lenni, magunkba szívni a hangulatot.... Emlékszem még, nyáron mindenki írogatott Nei Pori-ról, Makriról, Olympic beach-rõl, vajon melyik jobb? Köszi elõre!

# 777
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18140 Üzenet linkje2007-01-08 21:22:51 

Sziasztok!
Andi! De jó már neked! De azért ez tényleg durva, hogy már ilyen hamar elkelnek a helyek. Mi lesz velünk késõbb?
Bár talán itt még lesznek helyek, hiszen itt még meg sem jelentek az idei katalógusok. Legalábbis nem sok! icon_biggrin.gif

Ne bánd azt a két napot, amit utazgatással töltötök, legalább kicsit Rodoszba is belepillantotok! Az már nem lehet annyira rossz. Legfeljebb kicsit fárasztó, de az megéri, nem? Kicsit irigyellek! icon_lol.gif

Csutek! Hát nem irigyellek az apósod miatt! Hogy lehet ilyet mondani? És mi abban neki a jó, ha Ti nem mentek nyaralni? Ezt nem értem!
Hogy lehet valaki ilyen rosszindulatú?! Bár nekem is van egy nagymamám, aki annak örül, ha mindenki folyton itthon ül. A múltkor behisztizett mert anyut el akartam vinni magammal egy közeli városba, hogy ne menjek egyedül. Csak 1-2 óra lett volna, de ne menjünk együtt, mert akkor mi lesz vele, ha mind a ketten meghalunk a kocsival. Szóval, borzasztó, mennyire félõs! De Õ már 92 éves, és erre fogom, hogy emiatt fél mindentõl.
De, hogy valaki csak rosszindulatból akarjon megakadályozni a gyerekeinek valamit, az már nagyon durva!
Remélem azért ez nem akadályoz meg benneteket az utazásban?! icon_biggrin.gif

# 778
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18133 Üzenet linkje2007-01-08 19:18:15 

Szia Csutek, errõl a kollégás dologról írok neked most a dumcsiba....
# 779
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18132 Üzenet linkje2007-01-08 19:17:11 

De jó, hogy nekem nincsenek kollegák, akik miatt fájhatna a fejem. Viszont van egy apósom, aki azt mondta a fiamnak, hogy úgy is megakadályozza, hogy az idén nyaraljunk. icon_twisted.gif
# 780
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18131 Üzenet linkje2007-01-08 19:12:12 

Lefoglaltuk az utat!!!!!!!!!! JIPPIIIIIIIIIIII icon_smile.gif
Sikerült Karpathos. Igaz, kicsit másképp,mint akartuk, de így is jó lesz. Elõbb Rhodoszra kell repülnünk és ott egyet éjszakázni, aztán onnan Karpathosra tovább repülni...visszafelé ugyanígy. Így két napot elutazgatunk a 14-bõl icon_sad.gif
Amúgy képzeljétek el, hogy elkelt már az összes út, azaz csak az apartmanban volt még hely, de nem volt már több hely a repülõkre, hát nem semmi. Az ember nemlehet elég gyors! És a fõnököm még cseszeget, hogy hogy merem én indg ilyen hamar már elhappolni a szabadság-helyeket a kollégák elõl, hiszen ilyenkor még a többiek nem tudják. icon_smile.gif
Andi

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Úticélok, tervek
<   1 2 3 ... 51 52 53 ... 78 79 80   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu