Az még mindig kb. 100 km, de nem Leskováctól, hanem Gredelicától, amelyen a határ előtti kb. 25 km a mai napig nincs kész.
Megnéztem a macedón kártya használatot is. Visa, Visa elektron és Master Card használatát javasolják.
Szia!
Röszke és Nis között nincs probléma. Az EKO, ELP, ÖMV, MOL és némelyik Nis Petrol kúton lehet LPG-ét vételezni, a mai napon 73-76 dínár között. Viszont Nis és a határ (szerb-macedón) csak Vranje mellett, de nem a Nis Petrol kúton, hanem mellette 400 méterre lehet tankolni.
Viszont a határ útán két kút is van, Detoil, illetve Lukoil, ahol 36 denárért adták ma a gázt (THG). Némelyik Macpetrol kúton is van és a határon az Okta-nál is.
Nyugodtan indulhat a barátod.
#2024452013-05-16 14:33:52 Válasz a #202442. hsz-ra
Hozzátenném, hogy ne zavarjon meg senkit, hogy van a magyar oldalon is egy Bácsszőlős, Bácsalmás mellett. Ez nincs különösebben messze az új átkelőtől, de ez nem az a falu, mint a vajdasági Bácsszőlős.
#2024302013-05-16 08:08:09 Válasz a #202399. hsz-ra
Szia Renault.
Rengeteg a gázkút Szerbiában az autópályán is. Lefelé az első kút Szabadkán van hazafelé az utolsó a Röszke előtti Mol. Érdemes Nis-ben tankolni (a fizetőkapu után ) mert utána kicsit csökken a felhozatal (Nis-Gevgelija 330km). Macedonknál Gevgelijába be szoktam menni ott több kút is van ,de azthiszem van a határon is.
Most már Görögbe is sok van (422) én ezt használom: http://index.pois.gr/
A gázkutak mellet nagyon sok hasznos poi van az oldalon.
#2023992013-05-15 19:49:41 Válasz a #202380. hsz-ra
Köszönöm mindenkinek a választ
Még egy kérdésem lenne Gáz kútak vannak a pályán?
Egyik ismerösöm gázos kocsival menne.
Tudtok a pályán gázkútakat melyik város közelében van esetleg 350 km
tud menni egy tankal.
Szia Renault!
A nagyutazás áraihoz Szerbiában tegyél hozzá kb. 10 dínárt, az ELP, MOL kutaknál 5-6 dínárt, mert ezek a NIS PETROL árai.
Macedóniában az eurodísel csakugyan 67 denár volt, a benzin emlékeim szerint 73 denár körül.
Sokat nem lehet rá adni, mert szinte naponta változik
Örömmel értesítek minden érdeklödőt, hogy a Magyar-Szerb átkelő Királyhalom és Ásothalom között 05.16-án 10 órától megnyit unios és Szerb állampolgárok részére. Mivel nem nagy kitérő ezért a török invázio idején segítséget jelenthet az átkelésben A hír a Magyarszótól szátmazik.