Párom volt már. Szerintem még együtt is fogunk menni. Zsebkuty, köszi a precízséged, hogy a nevén nevezted: Dominikai Köztársaság. Én hülyét kapok, amikor valaki csak azt mondja "Dominika", mert a Karib-tengeren kicsit délebb van egy Dominika nevû sziget és nem illendõ keverni a kettõt.
Nekem a nagy álmom a rejtélyes Afrika. Ezen belül is fõlegy Kenya és Tanzánia. Egy izgalmas szafari túra és a Kilimandzsáró látványa zsiráfokkalmindenképp hiányzik az életembõl!
..Ketten vagyunk! ..Odavagyok Bora-boráért!.. Az egy.. maga a paradicsom!.. ..De én legszivesebben oda is költöznék.. ott élnék tovább. ..Nincs kit itthagynom a szülõvárosomban. ..Párom nincs, barátaim is csak páran. Megtanulnám az ottani nyelvet -hozzáálás kérdése..-, letelepednék, beilleszkednék, feleségül vennék egy csodálatos lányt.. s élnék ..mint hal a vízben.. ..Álmaim netovábbja.. . ..S most hogy már 3 éve egyedül vagyok - pedíg szerintem egyáltalán nem vagyok rossz pasi.. -, ez a vágy egyre erõsebb.. . ..Most aludni sem tudok tõle..
Sajnos a zsé is kevesebb és a világ is drágább, de ez másik történet.
Az én egyik titkos álmom az ellentmondások országa: Japán. Sajnos azt hiszem ez csak álom marad, de ki tudja, több olyan álmom is megvalósult már amit lehetetlennek éreztem.
zs-nk ugyanannyi van, a világ lett drágább. Csak jobb volt azokban az idõkben.
Nekem nincs egy kifejezett "álmaim célpontja". Van sok. De sokszor a legnagyobb vágyam, hogy bárcsak otthon élhetnék ugyanígy, mint itt.
Álmaim célpontja, hogy ismét Szentpétervárott legyek. Mikor ott jártam Leningrád volt a neve és 5 szuper napot töltöttem a Hotel Európában. Csodálatos hely, akkor voltak a fehér éjszakák. A Téli Palotában is jártam- gyönyörû. Eszméletlen áron lehet mostanság odajutni.
Moszkva kevésbé tetszett- ott a Hotel Metrolpolba voltunk. Ott a metró tetszett- kerestük a Kyrov utcát. Anyukám elkerekítette magát- erre egy öltönyös úr magyarul- Kezét csókolom, arra tessék menni. Mondjuk a jégcirkusz se volt semmi- akkor mentek a franciák az oroszokkal az ûrbe, és rengeteg franciával ültünk a cirkuszba.
Most miért nincs annyi zséje az embernek, hogy ilyen helyekre eljusson?
Zanzibár. Tavaly szerettem bele, amikor egy könyvet olvastam Afrikáról. Akkor teljesen bele voltunk szerelmesedve abba az álomba, hogy elmegyünk egy Kenya-Tanzánia-Zanzibár nyaralásra. Sajnos meghaladja az anyagi kereteinket...