Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 7336
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149889 Üzenet linkje2010-08-22 20:42:54 

És aztán a kedves vendégek minden gond nélkül talán fűtésre fogják használni a mikrót ha fáznak, vagy a vizes zoknikat szárítják benne, és akkor a kedves háztulaj meg vehet mikrót minden hónapban, és az bizony már költség, főleg ha van tizenegynéhány szobája.

Mindenki a saját szemszögéből, és a saját élményei-tapasztalatai alapján ítéli meg a dolgokat, nem látunk bele a másik oldal gondjaiba. De ha magunk próbálnánk meg belegondolni abba, hogy mekkora költség fenntartani egy apartmanházat, főleg amikor ismerjük a mentalitást, miszerint "ami nem az enyém arra nem is kell vigyázni, meg egyébként is ki ismer itt...."

Az utasok szemszögéből meg sok dolog szintén elvárható lenne, gondolok itt apró dolgokra is, mint elég tányér, pohár, akasztó a törölközőknek, stb - amit viszont a tulajok nem vesznek figyelembe.

És a legtöbb esetben kin csattant minden visszásság? Az idegenvezetőn... Harmadik résztvevő a történetben...

Bocsánat ha OFF voltam, csak a hűtő-történet engem is szólásra késztetett.

# 7337
Aventuri
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149882 Üzenet linkje2010-08-22 19:46:48  Re:

jamasz írta:
hat igen. Nagyon sokan igy gondolkodnak. Volt olyan, aki hozott magaval mikrohullamu sutot. Mosogeprol ne is beszeljek! Elektromos kavefozot. Tudod, ugyis a tulaj fizeti az aramot, akkor mindent lehet! Kepzeld, ha mindenki ezt csinalna! De azert lehetoleg a legszuperebb lakas legyen, es lehetoleg a legolcsobban.

Azért a hűtőgép klimának használása, és egy mikó vagy kávéfőző vitele nem hasonlítható össze kedves jamasz!

A hűtőt feláldozni valóban nem szép dolog, de hogy több ezer km-t kell vinni egy mikrót vagy egy kávéfőzőt az elég gáz.. és nem annak aki viszi, hanem annak aki annyira nem méltatja a vendégeit, hogy beszerezze..ezek szerintem kint is filléres dolgok..és az a kevéske áram sem ér annyit, hogy akár visszatérő vendégeket veszítsen el az ember..

Ezekkel sem dicsekednék ám, ha visszatérő vendégeket szeretnék!

# 7338
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149868 Üzenet linkje2010-08-22 18:27:41  Válasz a #149862. hsz-ra Előzmény #149862

Köszönöm Kutykám! icon_smile.gif

Hát nem propaganda anyag az tuti amit a kedves hellaszos tagtárs gyakorolt.
Anno. icon_confused.gif Látod?- és még közzé is teszi... Így csináljátok. icon_rolleyes.gif

# 7339
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149862 Üzenet linkje2010-08-22 17:57:02  Válasz a #149548. hsz-ra Előzmény #149548

Kedves Orhidea!
Nagyon szép a neved,de ezt a ,,tippet"igazán kihagyhattad volna...tudod,ne szólj szám...ez borzalmas és siralmas is.Ezt akár a környezetvédelem-topicba is beirhattad volna icon_rolleyes.gif
Már nem nagyon irok ide,de erre muszáj volt!
Biztosan sokan igy csinálják...ez szomorú.Én nem tenném és szerintem senki ne tegye!

# 7340
Jamasz
Törzstag
Törzstag
541 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149850 Üzenet linkje2010-08-22 15:11:59  Válasz a #149836. hsz-ra Előzmény #149836

hat igen. Nagyon sokan igy gondolkodnak. Volt olyan, aki hozott magaval mikrohullamu sutot. Mosogeprol ne is beszeljek! Elektromos kavefozot. Tudod, ugyis a tulaj fizeti az aramot, akkor mindent lehet! Kepzeld, ha mindenki ezt csinalna! De azert lehetoleg a legszuperebb lakas legyen, es lehetoleg a legolcsobban.
# 7341
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Ágni
Aktív fórumos
Aktív fórumos
316 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149836 Üzenet linkje2010-08-22 11:58:51 

orhidea írta:
Ja, akartam már irni! Mi úgy oldottuk meg a hűtést, klima nélkül, hogy mikor odaértünk felkapcsoltam a hűtőt maxra. Aztán ebédfőzés után mig a teraszon megebédeltünk, kereszthuzatot csináltam, majd szundi előtt becsuktam az ajtót, ablakot, felkapcsoltam páraelszivót. Kinyitottam a hűtő, és a fagyasztó ajtaját is. (Megjegyzem vadiúj kb 150 cm magas volt, 50 l es fagyasztóval.)kis permetezőbe ( 0,5 l ) vizet tettünk, (aminek az úton is nagy hasznát vettük) kicsit felfrissitettük vele magunkat is meg a szobát is. Kellemes levegő lett a szobába percek alatt. Igy jókat aludtunk 4 ig. aztán kávé, és irány a part.

Húúúúúú!!!! De visszamennék!!!!!!

Gondolom ezt símán megcsinálnád az otthoni hűtőddel is, ugye? Hihetetlen, de főleg az, ahogy ilyen jópofán itt leírod:( Az, hogy valaki fizet a lakásért nem jogosít fel senkit arra, hogy rongáljon vagy előírással totál ellentétesen használja a készülékeket. És tiszta új hűtő! ..megáll az eszem...

# 7342
Judith77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
351 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149834 Üzenet linkje2010-08-22 11:50:16 

Szia, mi 8-an járunk le évek óta és - nem merev falú - hűtőtáskába szoktam levinni, de anélkül is el van az úton száraz szalámit, kisfiamnak
virslit mert az elég borsos áru. De a Lidl-ben a szalámi is megfizethető, ha nem nagy étkű az ember....

# 7343
Totya77
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149812 Üzenet linkje2010-08-22 10:20:06 

Sziasztok.Azt szeretném megkérdezni hogy mennyi szalámit érdemes vinni itthonról?És hogy ott a szalámik mennyibe kerülnek mert szendvicseket akarok majd csinálni hogy napközben legyen mit enni.Köszi előre is.
# 7344
Kovács Sándor
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149701 Üzenet linkje2010-08-20 12:05:53  Indulás

Sziasztok!
Nagyon jó dolgokat irtatok amiből sokat megtudtunk. Igaz voltak olyanok is akik lehuzták az országot. Párommal most megyünk harmadszor, de mindig máshová. A tenger tényleg olyan, hogy rabul ejt. Eddig semmi panaszkodni valónk nem volt, és idén kocsival próbálkozunk.
Már vagy háromszor bepakoltam meg ki:) Kettő nap és indulunk.
Ha valaki tudna segiteni abban hogy Nei Poriban szállást mennyiért lehet találni, nagyon jó lenne.
Ha megjöttünk beszámoló lesz.

# 7345
Bero
Aktív fórumos
Aktív fórumos
82 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149578 Üzenet linkje2010-08-19 12:00:19  Válasz a #149544. hsz-ra Előzmény #149544

köszönöm a nagyon jó infókat a sarafisról. mi is a weekend travellel megyünk jövőhéten pénteken (busszal).
# 7346
Orhidea
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149548 Üzenet linkje2010-08-18 22:41:33 

Ja, akartam már irni! Mi úgy oldottuk meg a hűtést, klima nélkül, hogy mikor odaértünk felkapcsoltam a hűtőt maxra. Aztán ebédfőzés után mig a teraszon megebédeltünk, kereszthuzatot csináltam, majd szundi előtt becsuktam az ajtót, ablakot, felkapcsoltam páraelszivót. Kinyitottam a hűtő, és a fagyasztó ajtaját is. (Megjegyzem vadiúj kb 150 cm magas volt, 50 l es fagyasztóval.)kis permetezőbe ( 0,5 l ) vizet tettünk, (aminek az úton is nagy hasznát vettük) kicsit felfrissitettük vele magunkat is meg a szobát is. Kellemes levegő lett a szobába percek alatt. Igy jókat aludtunk 4 ig. aztán kávé, és irány a part.

Húúúúúú!!!! De visszamennék!!!!!!

# 7347
Orhidea
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149546 Üzenet linkje2010-08-18 22:24:02 

Esetleg tudnál mondani árakat? Vagy telefonszámot? Mail-t? Ti hogy mentetek?
# 7348
Nugát
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149544 Üzenet linkje2010-08-18 22:10:06  Válasz a #149400. hsz-ra Előzmény #149400

Igen,arról van szó, ahol a magyar zászló van kint.Sarafis ház, és a Weekend travel szervez utakat, de magánuton is lehet menni.Magyar a háziasszony, nagyon kedves. csupa jó élménnyel jöttünk haza!
# 7349
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149452 Üzenet linkje2010-08-18 10:22:18 

A csütörtöki platamonasi piacot teljesen megszüntették, nem költözött sehová. Nei Poriban pedig a falu Platamonas felöli bejáratánál, a körforgalomnál kezdődik a piac, ugyanúgy pénteki napon.
# 7350
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149443 Üzenet linkje2010-08-18 09:39:52 

jamasz írta:
sziasztok. Aki most jon Nei Poriba, csak szolok, h. a piac elkoltozott. Most a falu elejen talalhato, a Platamon feloli resznel. A nap nem valtozott, pentek delelott.

Nekem olyan kérdésem lenne hogy a csütörtöki platamoni piac hova költözött,mert azt nem sikerült megtalálnunk, régebben az ilios ház elötti utcában volt. N.Poriban korábban is a falu felsö végén volt a piac és még juliusban is,annál is feljebb ment?

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 489 490 491 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu