#1502642010-08-26 14:35:52 Válasz a #150262. hsz-ra
Szia!
Pontos infót az apartmanról nem tudok neked mondani,mert még abban nem voltam,de felszereltség szempontjában általában 2 főre szokott lenni tányér , evőeszköz, egy két lábas,max 1 serpenyő....egy két műanyag edény!Nyaraláshoz teljesen elég...gondolom pihenni mentek,és nem nagy főzésekere készülsz..
Érdemes vinni magaddal konyhai törlőkendőt,mert az nincs,mosogatószer, wc papír...bár ezeket a dolgokat kint is megtudod venni! Általában kávéfőző ,mikro az nincs. De ha szerencsétek van akkor lesz vízforraló.Mosogtó szivacsot is érdemes bedobni...
Ha bármi kérdésed van és tudok segíteni akk írj nyugodtan ,szívesen válaszolok.
Sziasztok!
A párommal most szeptemberben megyünk először Görögországba (Nei Poriba). A Villa Mara apartmanban fogunk megszállni. Sajnos még nem írt senki erről a helyről. (Legalábbis én nem láttam). Kíváncsi volnék milyenek a szobák (tiszta,igényes,konyhai felszerelések)?Mire van ott szükség?Mit érdemes magunkkal vinni?Egyébként szeptember 20-án indulunk, és szeretném tudni milyen akkor még az idő?
Aki tud valamit írni, előre is köszi! Viki
Sziasztok!
Mi most itt vagyunk Nei Poriban. Csodálatos ez a hely!
meleg van, a tenger is meleg. Gyönyörű helyek vannak mindenfelé. Egyedül a kagylóházat nem sikerült még megtalálnunk.
Sajna szombaton már megyünk is haza, de remélem még visszajövünk ide!
Ha van nálatok térkép vagy gps,induljatok el Palaiopyrgos irányába, vagy nézd meg a google earth-on hogy merre van,egyböl rengeteg foto is van ott rola
Sziasztok!
Mi most itt vagyunk Nei Poriban. Csodálatos ez a hely!
meleg van, a tenger is meleg. Gyönyörű helyek vannak mindenfelé. Egyedül a kagylóházat nem sikerült még megtalálnunk.
Sajna szombaton már megyünk is haza, de remélem még visszajövünk ide!
#1501672010-08-25 19:59:47 Válasz a #150112. hsz-ra
szia!
még nem, bízom benne, hogy nem lesz semmi gond. a honlapjukat meglehet nézni (wtr.hu), vannak képek is egy régebbi turnusról. azt hiányoltam az oldalukról, hogy nincs fórumuk.
érdekelt volna az utazással kapcsolatban , hogy mennyi ideig tart kb. stb.
Ma reggel érkeztünk haza a Zefyros házból!
Nagyon fantasztikus volt minden, a tenger, a szállás, az életmentő.... És még sorolhatnám!
Örülök, hogy kijutottam Nei Pori-ba!