Kutakodásaim ereménye alapján, arra jutottam, hogy elvileg arra a vonatra kell majd felpattannom ami Thessalonikiből Volosba megy, és remélhetőleg meg is áll Nei Poriba Ami térképet előtúrtam nekem ez jött le Esetleg egy kis segítség ?
Pontosítsunk: Nei Poriba az Athénba menő vonatokkal jutsz el, s a menetrendből kiderül, melyik áll ott meg. Szólj, ha valami nem világos; nehogy elkeveredj!
Kutakodásaim ereménye alapján, arra jutottam, hogy elvileg arra a vonatra kell majd felpattannom ami Thessalonikiből Volosba megy, és remélhetőleg meg is áll Nei Poriba Ami térképet előtúrtam nekem ez jött le Esetleg egy kis segítség ?
Szia Tallér!
Jól látod, hogy előttetek megyünk, már lefoglaltam a Grandnál. Tavaly teljesen elégedettek voltunk velük, az volt az első utunk. Ha valami érdekel írjál és szívesen válaszolok akár itt, akár privátban.
Szia Gabriella!Írjál egy kicsit nekünk mi újság kint Nei pori-n?Időjárás stb,lehet hogy még ott is csak ezek a téli szürke napok vannak?Bár ma már egy kicsit süt a nap.
Szia Vaczsaci!Ha esetleg leszel itt a fórumon,akkor érdekelne hogy végül is mivel és kivel mentek.Látom hogy előttünk mentek és ugye beszéltük hogy te is nézed a Grand Tours nak az ajánlatát,ezért kérdem hogy esetleg nem-e velük mentek,mert akkor tudnál nekem mesélni.
Sziasztok! Új vagyok erre, úgyhogy szükségem lenne a segítségetekre:) a párommal szeptember közepére foglaltunk szállást Nei Poriba.még sose voltunk Görögországba. Tudtok esetleg vmit a Dora Apartmanról, meg hogy milyen idő van akkor és a víz hány °C kb? kicsit izgulok hogy minden rendben legyen, csak az útlevéllel nem vagyok tisztában,egyik helyen azt írják h kell a határok miatt,máshol meg azt írják h nem kell már :S ha valaki tud légyszi segítsen,minden infoért hálás vagyok!
kösziiii