Idõközben leellenõriztem õket. Gyanúsan jó árajánlatot adtak. Legalább 5-6 irodától kérek árajánlatot és így választjuk ki hová megyünk. Ráadásul amikor konkrét szállodáról érdeklõdtem nem tudtak bõvebb információt adni. Nem hagytam annyiban és megkerestem a szálloda honlapját, hát nagy csalódást okozott. S kutakodás közben megtaláltam a "gagyi utazási irodák" feketelistáját. S élménybeszámolókat is ami ezt alátámasztotta.
Üdv:
Én ugyan nem utaztam még egyik irodával sem, de a Karthagóval nem is fogok. Tényleg jó árai vannak, de nagyon sok panasz van rájuk. Pl. nem a kiválasztott helyen szállásolnak el. A televízióban is többször volt szó tavaly a megbízhatatlanságulról. Egy másik fórumon "fekete listára" tették. Az 5 Kontinensrõl viszont semmi rosszat nem hallottam, csak jót.
Üdv.:
Helló mindenkinek!
A Kartago Tourssal és az 5 Kontinens Utazási Irodával utazott már valaki? Mennyire megbízhatóak? Hogy lehet az utazási irodákat ellenõrizni? ( Nincsen e csõd közeli állapodban.) Jó lenne biztosra menni.
Helló mindenkinek!
A Kartago Tourssal és az 5 Kontinens Utazási Irodával utazott már valaki? Mennyire megbízhatóak? Hogy lehet az utazási irodákat ellenõrizni? ( Nincsen e csõd közeli állapodban.) Jó lenne biztosra menni.
Igen, sokkal részletesebb. A leírásban kevésbé frekventált helyek is lesznek. Amennyiben béreltek autót vagy motort, több helyre eltudtok menni, mert szinte mindenrõl írok.
Sajnos lassan megy, de mint említettem 2-3 hét múlva valószínû elkészül.
Üdv.:
Valcsi! annál is részletesebb, ami a beszámolók között van? Nagyon jók lettek a képeid is, és a beszámoló is tetszett.
Sok mindent szeretnénk megnézni, nem igazán kedveljük a passzív pihenést, és rengeteg látnivaló van ott a környéken.
Tavaly Parálián voltunk, igaz csak 1 hétre, ebbõl kb. 2 napot sikerült strandolnunk az érkezés és az indulás napját, és még így is sok olyan hely volt ahova nem jutottunk el. Ezért terveztük idén kicsit hosszabbra.
Augusztus vége, szept. eleje a terv szerint. Elõszezonban szerettem volna, de csak így sikerült összehangolnom a szabit a férjemével.
Era
Sose bánd. Nagyon jó idõ lesz még akkor is. Egyébként készítek egy leírást Kos szigetérõl, mely elég részletes lesz. 2-3 hét múlva remélem sikerül befejezni, akkor sok mindent megtudhatsz a szigetrõl.
Üdv.: