Örülök, hogy ez a véleményed. Kicsit megnyugodtam. Nem akarom, hogy tönkretegyék a nyaralásunkat. Egy hozzánemértõ, csak a pénzedre hajtó senkiházi cég pokollá tudja tenni a nyaralást. Sajnos saját bõrünkön tapasztaltuk tavaly. Kiderült, hogy az utazási iroda (jóval) magasabb kategóriájúnak adta el a szállodát amelyikbe mentünk. S ezzel csak kint szembesültünk.
Kyra!
Mi már utaztunk a TUI-val pár éve, igaz nem Görögországba hanem Horvátországba. Nos nem volt semmi gondunk velük, csodás volt a szállás, korrektek voltak. Az hogy egyhamar nem megyünk arrafelé nem rajtuk múlik.
Sajnos abban az idõpontban amikor menni akarunk már az Apolló Travelnél már nem volt hely. Tényleg nagyon jók lehetnek ha ennyire népszerûek az útjaik. Viszont a TUI-nál lenne és elég jó kedvezményeket adnak most. Nem tudom el merjünk-e velük indulni? Hallotam róluk jót és rosszat egyaránt. Utaztatok már velük? Ha igen, mi a véleményetek róluk?
Szia Rekuc!
Az Oliva travel nekem nagyon úgy tûnik, nem saját szervezésû utakat árusít, igaz csak a honlapjukat láttam, de talán mintha az Apollon útjait látnám az árak és a szállások nagyon egyformák. (csak Görögo-t néztem!)
A Syl-t nem ismerem.
Era
Szia Kyra!
Az Apollón Travellel kapcsolatban viszont én erõsítem meg eeraa véleményét. Saját tapasztalatom szerint is egy jó, és megbízható, korrekt iroda, de mástól sem hallottam rosszat róluk.
Üdv.:
Majdnem elfelejtettem! Az Imperátorról azt hiszem az Assos fórumán olvastam tavaly, jót is rosszat is. Esetleg ott nézz körül a tavalyi hozzászólások között.
Era
Szia Kyra!
A Karthago-ról meg tudom erõsíteni Valcsit! Ismerõseim utaztak vele, nem olyan színvonalú szállást kaptak, mint amit ígértek. Kint amikor problémájuk volt, tessék-lássék segítettek. Õk ezek után nem ajánlják senkinek!
Az Apollon nagyon jó, saját tapasztalat, tavaly velük utaztunk, sõt úgy alakult, hogy idén is velük fogunk 2 hétre Kosra, szept. 4-tõl. Eredetileg a DiasZeussal terveztünk, de first minute-ban az Apollon gyõzött.
Bennük szerintem nem fogsz csalódni.
Era
Mi 2004-ben utaztunk az Imperator Travellal Zakynthosra.
Nem volt semmi probléma, a kitelepített idegenvezetõ (Klárika) nagyon helyes, és kézséges volt. Nagyon jó nyaralásunk volt!
Továbbra is érdekelne (csak úgy), hogy utazott-e már valaki a Theo Tours-szal, vagy az Imperátor Travellel?
Jó kínálatuk van, ezéer érdekel vajon miért nem felkapottak (mármint a fórumhoz hozzászólok körében)?
Megnéztem az Apollo Travel honlapját és felvettem velük a kapcsolatot. Tényleg jók az áraik, s találtam olyan szállodát ahol a gyerekekre ingyenes a szállás és az ellátás csak a repülõt kell fizetni.
Üdv:
Igen az Anubis travel nagyon színvonalas iroda, az egyiptomi utazások terén, de már nem új tavaly is voltak már kiállitani, az elõttre nem emlékszem. De a standjuk is magáért beszél, és most nem tudom milyen a katalógusok mert nem hoztam idén tõlük, de tavaly gyönyörû volt, igazi ókori jellegû, persze ennek köze nincs Görögországhoz, csak leírtam, majd törli Jox ha úgy gondolja, igaza is lesz.
De a Dias az nagyon szép volt, és a katalógusok is színvonalas, jó árak vannak benne, azt én csak ajánlani tudom aki még nem döntött utazás ügyében!
Szia ! Én az Apollontravelt ajánlom neked mert az õ áraik a legkorrektebbek. Magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak, bátran utazz velük, csak idõben foglald le az utat mert nagyon gyorsan elfogynak a szabad helyek !
A Gulet osztrák iroda, az osztrákok dícsérik. A Tui pedig német, de mondhatom neked német viszonylatban is elég szar, így nem nagyon tudm elképzelni, hogy a magyar leánya jobb lenne.
Én még csak ma tudtam belepillantani a 30 cenzi magas utazasi katalógus hegyembe, amit a kiállításon gyûjtöttem és õrült módjára elhoztam az összeset Németországba.
Kérdések:
Utazott már valaki a Theo Tours-szal, vagy az Imperátor Travellel. Egész jó szálláshelyeik vannak, de nemigen hallottam még itt tõletek felõlük tapasztalatokat.
Meg van egy (nekem) új iroda is: Anubis Travel. Tök egyiptomisan hangzik, meg néz is ki a katalógus, elég érdekes.
Viszont az nagyon érdekelne, hogy mi a véleményetek a TUI utazási irodáról ? Most utánuk nyomozok. Mindenkinek érdekel a véleménye aki utazott már velük! A Gulet is hozzájuk tartozik de róluk eddig csak rosszat hallottam.