Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 6976
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5774 Üzenet linkje2006-03-22 18:55:06 

Szia Rebeka!

Örülök, hogy ez a véleményed. Kicsit megnyugodtam. Nem akarom, hogy tönkretegyék a nyaralásunkat. Egy hozzánemértõ, csak a pénzedre hajtó senkiházi cég pokollá tudja tenni a nyaralást. Sajnos saját bõrünkön tapasztaltuk tavaly. Kiderült, hogy az utazási iroda (jóval) magasabb kategóriájúnak adta el a szállodát amelyikbe mentünk. S ezzel csak kint szembesültünk.

# 6977
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5751 Üzenet linkje2006-03-21 20:49:06 

Kyra!
Mi már utaztunk a TUI-val pár éve, igaz nem Görögországba hanem Horvátországba. Nos nem volt semmi gondunk velük, csodás volt a szállás, korrektek voltak. Az hogy egyhamar nem megyünk arrafelé nem rajtuk múlik.

# 6978
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5748 Üzenet linkje2006-03-21 19:55:06 

Sziasztok!

Sajnos abban az idõpontban amikor menni akarunk már az Apolló Travelnél már nem volt hely. Tényleg nagyon jók lehetnek ha ennyire népszerûek az útjaik. Viszont a TUI-nál lenne és elég jó kedvezményeket adnak most. Nem tudom el merjünk-e velük indulni? Hallotam róluk jót és rosszat egyaránt. Utaztatok már velük? Ha igen, mi a véleményetek róluk?

# 6979
Eeraa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
95 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5743 Üzenet linkje2006-03-21 16:10:58 

Szia Rekuc!
Az Oliva travel nekem nagyon úgy tûnik, nem saját szervezésû utakat árusít, igaz csak a honlapjukat láttam, de talán mintha az Apollon útjait látnám az árak és a szállások nagyon egyformák. (csak Görögo-t néztem!)
A Syl-t nem ismerem.
Era

# 6980
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5741 Üzenet linkje2006-03-21 15:00:00 

Oliva travel???? Syl-tours?????
Ki tud róluk valamit?????

# 6981
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5740 Üzenet linkje2006-03-21 14:42:28 

Szia Kyra!
Az Apollón Travellel kapcsolatban viszont én erõsítem meg eeraa véleményét. Saját tapasztalatom szerint is egy jó, és megbízható, korrekt iroda, de mástól sem hallottam rosszat róluk.
Üdv.:

# 6982
Eeraa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
95 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5739 Üzenet linkje2006-03-21 14:25:17 

Majdnem elfelejtettem! Az Imperátorról azt hiszem az Assos fórumán olvastam tavaly, jót is rosszat is. Esetleg ott nézz körül a tavalyi hozzászólások között.
Era

# 6983
Eeraa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
95 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5737 Üzenet linkje2006-03-21 14:22:30 

Szia Kyra!
A Karthago-ról meg tudom erõsíteni Valcsit! Ismerõseim utaztak vele, nem olyan színvonalú szállást kaptak, mint amit ígértek. Kint amikor problémájuk volt, tessék-lássék segítettek. Õk ezek után nem ajánlják senkinek!
Az Apollon nagyon jó, saját tapasztalat, tavaly velük utaztunk, sõt úgy alakult, hogy idén is velük fogunk 2 hétre Kosra, szept. 4-tõl. Eredetileg a DiasZeussal terveztünk, de first minute-ban az Apollon gyõzött.
Bennük szerintem nem fogsz csalódni.
Era

# 6984
Szemag
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5734 Üzenet linkje2006-03-21 12:51:52  Imperator Travel

Szia Andi!

Mi 2004-ben utaztunk az Imperator Travellal Zakynthosra.
Nem volt semmi probléma, a kitelepített idegenvezetõ (Klárika) nagyon helyes, és kézséges volt. Nagyon jó nyaralásunk volt!

# 6985
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5733 Üzenet linkje2006-03-21 12:18:30 

Továbbra is érdekelne (csak úgy), hogy utazott-e már valaki a Theo Tours-szal, vagy az Imperátor Travellel?
Jó kínálatuk van, ezéer érdekel vajon miért nem felkapottak (mármint a fórumhoz hozzászólok körében)? icon_smile.gif

Andi

# 6986
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5732 Üzenet linkje2006-03-21 10:56:36 

Szia Suzuki!

Megnéztem az Apollo Travel honlapját és felvettem velük a kapcsolatot. Tényleg jók az áraik, s találtam olyan szállodát ahol a gyerekekre ingyenes a szállás és az ellátás csak a repülõt kell fizetni.
Üdv:

# 6987
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5725 Üzenet linkje2006-03-21 06:43:35 

Szia Andi!

Igen az Anubis travel nagyon színvonalas iroda, az egyiptomi utazások terén, de már nem új tavaly is voltak már kiállitani, az elõttre nem emlékszem. De a standjuk is magáért beszél, és most nem tudom milyen a katalógusok mert nem hoztam idén tõlük, de tavaly gyönyörû volt, igazi ókori jellegû, persze ennek köze nincs Görögországhoz, csak leírtam, majd törli Jox ha úgy gondolja, igaza is lesz.

De a Dias az nagyon szép volt, és a katalógusok is színvonalas, jó árak vannak benne, azt én csak ajánlani tudom aki még nem döntött utazás ügyében!

# 6988
Suzuki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5720 Üzenet linkje2006-03-20 22:44:14 

Szia ! Én az Apollontravelt ajánlom neked mert az õ áraik a legkorrektebbek. Magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak, bátran utazz velük, csak idõben foglald le az utat mert nagyon gyorsan elfogynak a szabad helyek !
# 6989
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5715 Üzenet linkje2006-03-20 20:51:00 

A Gulet osztrák iroda, az osztrákok dícsérik. A Tui pedig német, de mondhatom neked német viszonylatban is elég szar, így nem nagyon tudm elképzelni, hogy a magyar leánya jobb lenne.

Én még csak ma tudtam belepillantani a 30 cenzi magas utazasi katalógus hegyembe, amit a kiállításon gyûjtöttem és õrült módjára elhoztam az összeset Németországba.

Kérdések:

Utazott már valaki a Theo Tours-szal, vagy az Imperátor Travellel. Egész jó szálláshelyeik vannak, de nemigen hallottam még itt tõletek felõlük tapasztalatokat.

Meg van egy (nekem) új iroda is: Anubis Travel. Tök egyiptomisan hangzik, meg néz is ki a katalógus, elég érdekes.

Andi

# 6990
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5711 Üzenet linkje2006-03-20 20:08:59 

Viszont az nagyon érdekelne, hogy mi a véleményetek a TUI utazási irodáról ? Most utánuk nyomozok. Mindenkinek érdekel a véleménye aki utazott már velük! A Gulet is hozzájuk tartozik de róluk eddig csak rosszat hallottam.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 465 466 467 468   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu