Szia Kyra!Akkor nektek is mázlitok volt!Arra számítottam,hogy többet fognak kérni de kellemes csalódás ért az irodában.Hát az euro meg magáért beszél mert szerintem még jobban fel fog menni Ti hétvégén indultok de jó nektek!!!!Nekem még 1 hónap.
Sikerült elérnem az Apollon Travelt. Azt mondják, nem emelnek árat. Nagyon remélem, hogy igazat mondanak. Elég az, hogy a költõpénz sokkal többe kerül.
Jó irodát választottatok! Hétfõ voltam a TUI-nál mondta a hölgy, hogy
8 %-al emelték az áraikat. Nagy mázlink volt, hogy mi addigra már befizettük és így minket már nem érintett. Ahogy csökken a forint értéke õk úgy emelik az áraikat.
Az Aeolus nem emelt árat,februárban foglaltuk le és a fennmaradó összeget szombaton fizettük be.Egy ismerõs velük van éppen Krétán és minden oké az irodával.
Szasztok!
Mi a véleményetek a Dias Zeus Travel Utazási Irodáról?Tudom, csak jó lehet....Ki lesz az összekötõ személyünk? Õk is váltják egymást? Az utazási irodánknak lesz szerintetek Moraitikán képviselete?Kristóf
Szia Kristóf!
A Dias Zeussal utazok már több mint 10 éve. (régen más néven) Én még nem csalodtam soha. Mindig nagyon szervezetten ment minden.