Szia!
Mi június 6.-tól voltunk, ahogy Kónyu mondta nálunk is volt az elsõ héten 3-4-szer zuhi, de amilyen hamar jött olyan hamar odébb is állt.
Ja és az elsõ héten motorozni fent a hegyekben elég hideg volt, viszont lent a tengerparton simán lehetett napozni, fürdeni
A második héten pedig már tombolt a nyár
Zsanzi!
Június elsõ 2 hetének idõjárása az utóbbi 3 évben 3 különbözõ görög szigeten személyes tapasztalat alapján:
3 éve Thassoson nappal 28-33 fok, este 10-kor 20 fok, 0 csapadék
2 éve Kalymnoson nappal 30-36 fok, este 10-kor 22 fok, 0 csapadák
1 éve Lefkadán nappal 28-33 fok, este 20 fok, csapadék: 1xfél óra zuhi, 1x2-3 óra vígasztalanul szemerkélõ esõ, és 2 olyan nap, amikor a tikkasztó meleg ellenére zord felhõk vonultak az égen, de a nap nagy részében azért a napocska volt az uralkodó.
Mindez 14 nap alatt. mielõtt valaki azt gondolná, hogy hõmérõvel a kezemben jártam a szigetet, elárulom, hogy a TV-ben mutatták a fenti értékeket, mert esténként ha lehetett tájékozódtunk a következõ napra, és konstatáltuk az aznapi értékeket. Persze többször ránk ijesztettek, mert többnapos esõt jósoltak, és a helyiek is azt mondták, hogy az elsõ pár napig szar idõ lesz, de szerencsére nem lett igazuk.
Hát ilyen idõnk volt, de idén másmilyen is lehet.
Köszi, ezeket még nem láttam!
Hétvégén nekünk is eldõlt, véglegesen, hogy Lefkadára megyünk. Hosszas kutatás és levelezés után sikerült találni a neten egy tök jó szállást. Ezen a héten utaljuk majd el az elõleget.
Hová mentek Lefkadán és melyik hónapban,ha nem vagyok "vindisgréc"és mennyi idõre?Mi is oda tartunk,de ut.irodával.
Árról nem érdeklõdök,mert magány ügy,de ha meg írod akkó megköszönöm.
Július elején megyünk, 2 hétre. A szállás Ligiában lesz, és nem titkolózom, 40 eur/nap az ára. Apollon Travellal kicsit olcsóbb lett volna, de hát õk beintettek , egyéni utasoknak nem akarnak szállást adni.
Szia Kakadu!
Segítséget szeretnék kérni tõled. Elutaltam a Philippos Hotelnek a 30 % foglalót kb. 1 hete. Várjak-e valami visszajelzést tõlük, hogy a pénz megérkezett s a studió a miénk 2 teljes hétre,vagy ezzel letudva és a befizetést igazoló szelvényt kell csak felmutatni.Azért aggódom,mert nem esne jól ha nem lenne szállásunk.
Elõre is köszönöm!
Semmi gond nincs, pár napon belül megkapod a visszaigazolást.
Még soha, de tényleg soha és senkinek nem volt gondja velük, baromi korrektek!
Szerintem egyszerüen be van egy kicsit havazva Jorgos, az idõsebbik testvér, aki a foglalásokat és a pénzeket kezeli.