Vrasna
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 616
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14308 Üzenet linkje2006-08-22 08:27:24 

Köszi a jókívánságokat.
Igazad van Rebeka. Csöppet sem sietek haza. Csak az bánt, hogy a lányom napról- napra bánatosabb. Maj felvidítom valami madár láttával.

# 617
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14304 Üzenet linkje2006-08-22 08:00:10 

Csutek!
De jó neked, hogy már indultok! nekem most ér véget a nyár, te pedig pancsikolsz a tengerben. icon_wink.gif Jó utat nektek, kellemes pihenést! Várunk vissza, bár gondolom te nem sietteted a viszontlátást!

# 618
Kristin1
Törzstag
Törzstag
501 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14299 Üzenet linkje2006-08-22 06:24:30 

Amikor mi voltunk Vrasnán, nem volt tömeg az ernyõs részen sem. Mindig volt egy csomó szabad ágy, az elsõ sorban is. Lehet, hogy szerencsénk volt...

De jó neked Csutek! Már csak 4 nap, eljött ez is! Lehet, hogy jövõre én is aug. végére idõzítem a nyaralást, bár nagyon nehéz lehet ilyen sokáig várakozni. icon_smile.gif

# 619
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14287 Üzenet linkje2006-08-21 19:57:49 

Andra írta:
Szia Csutek!

Az ernyõerdõnél mindig rengetegen voltak. Mivel mi a falu szélén laktunk, így nem is igazán jártunk arra, inkább a két város közti partszakaszon pocoltunk, ott nem feküdtek egymáson az emberek.
Nekem tetszettek a napernyõk, hangulatosnak találtam, csak ne lettek volna ott olyan sokan.

Én ezért szeretek szezon végén nyaralni. Akkor bármelyik ernyõ alá be lehet feküdni és nem vagyunk egymás szájában. Amikor ott jártam, olyan csendes volt a falu. Örültem amikor a halas vagy a zöldséges autója megjelent. Ahol laktunk, ahhoz közel volt a falu központja és Asprovalta is. Soha nem láttam olyan tömeget, mint ami a fotóidon szerepel.
Azért jó lett volna, ha pihensz is.
Nekem már csak négyet kell aludni az indulásig. Már tûkön ülök.

# 620
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14260 Üzenet linkje2006-08-21 15:12:26 

Kedves Andra!

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtatok pihenni. 2003-ban még egy csöndes kis falu volt Vrasna. Kár, hogy a sok idióta tönkretette a nyaralásotokat.

# 621
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14248 Üzenet linkje2006-08-21 13:45:59 

Rebeka!

Tavaly a Blue Lagoonon is láttunk tengeri uborkát, de az is olyan sötét, trutyis színû, elég ronda kis szerzemény volt. Ezen a kis "csini" uborkán mindenki meg volt lepõdve.
Biztos a kedvemért csípte így ki magát. icon_lol.gif

# 622
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14247 Üzenet linkje2006-08-21 13:44:33 

Szia kristin!

Nekünk nagyon rossz helyen volt az apartmanunk ebbõl a szempontból. Ha nem lett volna ez az iszonyat zaj, akkor tökéletes hely lenne Vrasna. Bár még egy-két boltot telepítenék fõleg a part közelébe.
A beszámolómat nem eresztettem bõlére, csak a lényeget írtam le. icon_smile.gif

# 623
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14245 Üzenet linkje2006-08-21 13:42:54 

Szia Csutek!

Az ernyõerdõnél mindig rengetegen voltak. Mivel mi a falu szélén laktunk, így nem is igazán jártunk arra, inkább a két város közti partszakaszon pocoltunk, ott nem feküdtek egymáson az emberek.
Nekem tetszettek a napernyõk, hangulatosnak találtam, csak ne lettek volna ott olyan sokan.

# 624
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14233 Üzenet linkje2006-08-21 08:53:38 

Oops! Az elõbb én voltam, csak nem figyeltem ki van bejelentkezve. Na ez a hátránya a közös gépnek. icon_smile.gif
# 625
Zeus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
190 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14232 Üzenet linkje2006-08-21 08:51:41 

Andra!
Érdekes a te tengeri uborkád. Sokkal szebb, mint amikkel mi találkoztunk eddig itt ill. Horvátországban. Azok olyanok voltak mint egy, hogy is mondjam szépen.... icon_redface.gif .... Szóval olyan sötétek, barnák voltak. Mi ki is vettük a gyerekeknek, hogy közelrõl is megnézzék. Tényleg mókásak voltak ahogy másztak kifelé a vödörbõl, de hamar vissza tettük õket, ne szenvedjenek.

# 626
Kristin1
Törzstag
Törzstag
501 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14227 Üzenet linkje2006-08-21 06:52:45 

Szia Andra!

Üdv újra a fórumon! icon_smile.gif Megnéztem a Fotóalbumot, szuper! Olyan jó volt nosztalgiázni.
Csak ámultam és bámultam, amikor írtad, hogy micsoda zaj volt! 2-3 órákat aludtatok, húú! Szegény. icon_sad.gif Hát akkor nekünk mégiscsak jó helyen volt a szállásunk! Pedig nagyon irigyeltelek ám a közvelten tengerparti apartmanért, de most már nem. Mi a lehetõ legtávolabb voltunk a sétálóutcától, de így már nem bánom. Nekünk a nyugodt pihenéssel, alvással nem volt gondunk.
Azért örülök, hogy ennek ellenére tetszett Vrasna. Thassos tényleg csodaszép, és Stavrosról is egyezik a véleményünk. Szerintem is nagyon gondozatlan, nem tetszett.
Most engedelmeddel megnézem a beszámolót is.

# 627
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14223 Üzenet linkje2006-08-20 22:39:08 

Szia Andra.

Láttam a képeket, olvastam a beszámolót.
Sajnálom, hogy nem pihenhetted ki magad. Amikor arra jártam, igaz szeptemberben, nem volt ilyen gondunk.
Az ernyõ erdõ nem igazán tetszik. 2000-ben még csak egy sorban volt, és sokkal ritkábban. Azt hangulatosnak találtam, így viszont túl üzletiesnek. icon_confused.gif
Azért meglátogatom, ha kinn leszümk.

# 628
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14220 Üzenet linkje2006-08-20 21:27:42 

Szia vojandi!

Thassos engem teljesen elvarázsolt, pedig nem sok mindent láttam belõle. Limenas nagyon hangulatos és gyönyörû kis város.
Ez szerelem volt elsõ látásra. icon_lol.gif

# 629
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14219 Üzenet linkje2006-08-20 21:26:38 

csu írta:
Szia Andra!
A szállásról írnál bõvebben? Légkondi nem volt, ugye? Mennyire van mindentõl, mennyire felszerelt stb.?

Ja, légkondi természetesen nem volt.

# 630
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14218 Üzenet linkje2006-08-20 21:26:05 

csu!

Régebben tettem be fotót a szállásról. A Vasilis aparmanban voltunk. Semmi különös, a szokásos apartman volt. Talán annyi plussz volt, hogy volt benne tévé, aminek semmi hasznát nem vettük, mivel görögül nem igazán tudunk.
Ennek az árából inkább szúnyoghálót vagy ventillátort szerelhetettek volna fel, mert mindkettõ jól jött volna.
Ezeket a szunyikat nem érdekelte a szúnyogírtó, meg se kottyant nekik, így a kerti spirál szúnyogriasztó füstölõt is beüzemeltük esténként, így tudtuk csak elûzni õket.
A mi apartmanunk teljesen Vrasna végén volt, az Aprovaltával összekötõ út elején. A többit leírtam a beszámolómban.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 41 42 43 ... 52 53 54   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu