Köszi a jókívánságokat.
Igazad van Rebeka. Csöppet sem sietek haza. Csak az bánt, hogy a lányom napról- napra bánatosabb. Maj felvidítom valami madár láttával.
Csutek!
De jó neked, hogy már indultok! nekem most ér véget a nyár, te pedig pancsikolsz a tengerben. Jó utat nektek, kellemes pihenést! Várunk vissza, bár gondolom te nem sietteted a viszontlátást!
Amikor mi voltunk Vrasnán, nem volt tömeg az ernyõs részen sem. Mindig volt egy csomó szabad ágy, az elsõ sorban is. Lehet, hogy szerencsénk volt...
De jó neked Csutek! Már csak 4 nap, eljött ez is! Lehet, hogy jövõre én is aug. végére idõzítem a nyaralást, bár nagyon nehéz lehet ilyen sokáig várakozni.
Az ernyõerdõnél mindig rengetegen voltak. Mivel mi a falu szélén laktunk, így nem is igazán jártunk arra, inkább a két város közti partszakaszon pocoltunk, ott nem feküdtek egymáson az emberek.
Nekem tetszettek a napernyõk, hangulatosnak találtam, csak ne lettek volna ott olyan sokan.
Én ezért szeretek szezon végén nyaralni. Akkor bármelyik ernyõ alá be lehet feküdni és nem vagyunk egymás szájában. Amikor ott jártam, olyan csendes volt a falu. Örültem amikor a halas vagy a zöldséges autója megjelent. Ahol laktunk, ahhoz közel volt a falu központja és Asprovalta is. Soha nem láttam olyan tömeget, mint ami a fotóidon szerepel.
Azért jó lett volna, ha pihensz is.
Nekem már csak négyet kell aludni az indulásig. Már tûkön ülök.
Tavaly a Blue Lagoonon is láttunk tengeri uborkát, de az is olyan sötét, trutyis színû, elég ronda kis szerzemény volt. Ezen a kis "csini" uborkán mindenki meg volt lepõdve.
Biztos a kedvemért csípte így ki magát.
Nekünk nagyon rossz helyen volt az apartmanunk ebbõl a szempontból. Ha nem lett volna ez az iszonyat zaj, akkor tökéletes hely lenne Vrasna. Bár még egy-két boltot telepítenék fõleg a part közelébe.
A beszámolómat nem eresztettem bõlére, csak a lényeget írtam le.
Az ernyõerdõnél mindig rengetegen voltak. Mivel mi a falu szélén laktunk, így nem is igazán jártunk arra, inkább a két város közti partszakaszon pocoltunk, ott nem feküdtek egymáson az emberek.
Nekem tetszettek a napernyõk, hangulatosnak találtam, csak ne lettek volna ott olyan sokan.
Andra!
Érdekes a te tengeri uborkád. Sokkal szebb, mint amikkel mi találkoztunk eddig itt ill. Horvátországban. Azok olyanok voltak mint egy, hogy is mondjam szépen.... .... Szóval olyan sötétek, barnák voltak. Mi ki is vettük a gyerekeknek, hogy közelrõl is megnézzék. Tényleg mókásak voltak ahogy másztak kifelé a vödörbõl, de hamar vissza tettük õket, ne szenvedjenek.
Üdv újra a fórumon! Megnéztem a Fotóalbumot, szuper! Olyan jó volt nosztalgiázni.
Csak ámultam és bámultam, amikor írtad, hogy micsoda zaj volt! 2-3 órákat aludtatok, húú! Szegény. Hát akkor nekünk mégiscsak jó helyen volt a szállásunk! Pedig nagyon irigyeltelek ám a közvelten tengerparti apartmanért, de most már nem. Mi a lehetõ legtávolabb voltunk a sétálóutcától, de így már nem bánom. Nekünk a nyugodt pihenéssel, alvással nem volt gondunk.
Azért örülök, hogy ennek ellenére tetszett Vrasna. Thassos tényleg csodaszép, és Stavrosról is egyezik a véleményünk. Szerintem is nagyon gondozatlan, nem tetszett.
Most engedelmeddel megnézem a beszámolót is.
Láttam a képeket, olvastam a beszámolót.
Sajnálom, hogy nem pihenhetted ki magad. Amikor arra jártam, igaz szeptemberben, nem volt ilyen gondunk.
Az ernyõ erdõ nem igazán tetszik. 2000-ben még csak egy sorban volt, és sokkal ritkábban. Azt hangulatosnak találtam, így viszont túl üzletiesnek.
Azért meglátogatom, ha kinn leszümk.
Thassos engem teljesen elvarázsolt, pedig nem sok mindent láttam belõle. Limenas nagyon hangulatos és gyönyörû kis város.
Ez szerelem volt elsõ látásra.
Régebben tettem be fotót a szállásról. A Vasilis aparmanban voltunk. Semmi különös, a szokásos apartman volt. Talán annyi plussz volt, hogy volt benne tévé, aminek semmi hasznát nem vettük, mivel görögül nem igazán tudunk.
Ennek az árából inkább szúnyoghálót vagy ventillátort szerelhetettek volna fel, mert mindkettõ jól jött volna.
Ezeket a szunyikat nem érdekelte a szúnyogírtó, meg se kottyant nekik, így a kerti spirál szúnyogriasztó füstölõt is beüzemeltük esténként, így tudtuk csak elûzni õket.
A mi apartmanunk teljesen Vrasna végén volt, az Aprovaltával összekötõ út elején. A többit leírtam a beszámolómban.