Kicsur köszi hogy hagysz a kagylókból - már ha lesznek egyáltalán - a négy nap valóban nem nagy elõny, pláne hogy mi a másik részen leszünk legalábbis lentebb. Azért nem leszek elkeseredve ha nem lesz kagyló, mert ahogy itt a fórumon elnézegetem teknõs viszont lesz elég. Az pedig nálam jobb a kagylónál.
Az igaz, hogy elöbb leér az ember kocsival, de ahhoz azért le kell vezetni azt a 16-20 órát. Így meg Velencéig lenyomja az ember a pályán, aztán felszáll a kompra kiül a medence mellé végighajózik az adrián, megnézi a naplementét és a felkeltét, és kiköt Korfun. Fitten és kipihenten! Mi ezért választottuk ezt a megoldást! Kinek melyik a szimpatikosabb!
Sziasztok!
Örömmel látom, hogy a kagylógyûjtõ-mánia nem csak engem ért utol...
Teki! Majd meglátjuk, az a 4 nap elõny mennyire elég...(csak annyival megyünk elõttetek) én minden esetre rajta leszek az ügyön, de azért hagyunk nektek is...
Egy kérdés: ha sosem ültem még motoron, érdemes ezt pont Korfun elkezdeni? mert robira gondoltunk, de nem szeretném a nyaralást gipszben tölteni (elég rosszakat hallottam az utakról) elõre is köszi Kicsur
Három lehetõség van, amik a következõk lennének:
- Fedélzeten való utazás, ahol nincsen foglalt hely, alvás megoldható egyénileg matracon. Ez 4 fõre + 1 szgk.: 411 € összesen (First minute akció keretében 370 € -ért foglalható amíg a készlet tart!)
- Repülõgép fedélzetéhez hasonló ülõ terem, ahol fix 4 hely foglalható, azonban a repülõtõl eltérõen, el lehet hagyni a helyet, és bármikor vissza lehet térni. Ez 4 fõre + szgk.: 539 € összesen (First minute akció keretében 485 € -ért foglalható amíg a készlet tart!)
- Külsõ, 4 személyes ablakos kabin, wc-vel és tussolóval. Ez 4 fõre + 1 szgk.: 1085 € összesen (First minute akció keretében 977 € -ért foglalható amíg a készlet tart!)
Három lehetõség van, amik a következõk lennének:
- Fedélzeten való utazás, ahol nincsen foglalt hely, alvás megoldható egyénileg matracon. Ez 4 fõre + 1 szgk.: 414 € összesen
- Belsõ, 4 személyes ablakos kabin. Ez 4 fõre + 1 szgk.: 1024 € összesen
Látom komppal mentek Velencébõl Korfura. Megtudnád írni menyibe kerül a komppal a személyek esetleg a gyerek + kocsi és mennyi idõ az út. Elõre is kösz
Szgi!
Ha ilyen óriási tapasztalatod van Moraitikáról meg oszthatnád velünk.Junius 20.-án megyünk busszal a Margaríta apartmannba,ha van infód szivesen vesszük.Autó bérlés,bevásárlás,minden amit egy 5 éves gyerekkel meg lehet oldani.Elõre is köszike.
3x 2-2 hetet voltunk Korfun, Moraitikán, és csillagtúra szerûen közlekedtünk, gyakorlatilag a moraitikai strandon 1x voltunk, az utolsó évben. A szigeten végigmentünk egy párszor, nejem az már igen unta az autókázást, de bejárni vmit csak így lehet ha nem 5-6 hetet töltesz kint, mint néhány angol vagy német fiatal. Egyébként tavaly Zakynthoson voltunk, 9 nap alatt simán összejött 1500 km és nem is voltunk mindenütt.