Segítségeteket szeretném kérni: Úgy döntöttünk, hogy jövőre Korfura mennénk nyaralni egyénileg autóval kb 2 hétre.
Apartmant keresünk... 2 db két fős studiót. Teljes a tanácstalanság, hogy Korfu melyik részén kellene keresgélnünk.
Először mennénk ide, így jó lenne egy kis segítség.
Leírnám az elképzelésünket, igényünket, hátha van valakinek valami jó ötlete vagy tanácsa hol keressünk és mit válasszunk:
Tehát egyénileg autóval megyünk. Autóval és busszal (sőt egyszer vonattal is!) jártunk már Görögországban, tehát ezt tudjuk mivel jár. Korfut nem ismerjük.
Valami színvonalasabb apartmant keresünk, kinézetében és szolgáltatásában is. ( wifi, légkondi, medence, talán inkább aparthotel szerű). Már nem tinédzserek vagyunk, szeretjük a kényelmet.
Legyen minél közelebb a tengerhez.
Az hogy homokos-e a tengerpart vagy köves, az igazán nem lényeges, csak legyen tiszta, gondozott.
Az ellátásunkat mi megoldjuk.
Mászkálósak vagyunk, tehát olyan helyet szeretnénk ami nem a világ végén van. Van esténkén élet, nyüzsgés. Már nem vagyunk fiatalok, nem diszkózunk, de szeretnünk sétálni, enni-inni, bazározni stb.
Napközben inkább fürdenénk, meg beülnénk az autóba és bejárnánk Korfut.
Ezeknek a tükrében kérdezem tőletek, hogy Korfu melyik részén, melyik város környékén keressünk apartmant? Négyen megyünk, négy felnőtt. Inkább két külön apartman jobb lenne, de ha van valami nagyobb két hálószobás jól szeparált apartman, az is érdekelne.
Esetleg olyan oldal a neten, ahol érdemes böngésznünk? Most kezdtem el csak nézegetni, de még igazán jót nem találtam.
Előre is köszönöm, ha bárki segíteni tud.
írd be, h korfu vagy kerkyra, aztan csak győzz válogatni a sokszáz ajánlat közül. találsz beszámolókat is, pontozást is, és van közöttük magyarul beszélő is.
a leírtak alapján kerkyra város közelében keresgélnék, pl. sidari vagy ypsos.
#2116482013-12-25 18:51:16 Válasz a #211644. hsz-ra
Szia!
Köszi, ezeket én is megtaláltam. Én inkább személyes tapasztalatra lennék kiváncsi. Van olyan ahol már jártatok és nagyon tetszett....ilyesmi. Melyik környéket milyennek láttátok stb. Hová érdemes menni, hová nem. A személyest vélemény nekem sokkal fontosabb mint amit leírnak egy ajánlatban.
#2116492013-12-25 18:55:02 Válasz a #211645. hsz-ra
Szia Gemike!
Megtaláltam már én is a Vénuszt. Már más is dícsérte.....ezek szerint nem rossz a hely. Itt jön elő az előbb említett személyes tapasztalat: én a lap alapján lehet hogy nem választanám, de mivel mindenkinek jó véleménye van róla, így már más a fekvése!
Lehet hogy most ellentmondok mindennek, amit eddig írtam.....de találtam egy oldalt Paleokastrisa-ról. Azon belül az Acapulco apartmanról :
http://www.paleokastritsa-bliss.com/apartments/acapulco.php
Nagyon tetszik, de hegyoldalban van, messzi a tenger.... szerintem a világ végén van, messze mindentől. Szóval nem felel meg semminek, na de a környezet az gyönyörű! Szerintetek?
#2116512013-12-25 19:10:17 Válasz a #211648. hsz-ra
persze, ez érthető, én is így vagyok ezzel. éppen ezért írtam, h találsz ott személyes beszámolókat, véleményeket, pontozást. azt egytől-egyig mind ott megszállók írták és adták... ha itt ír valaki valamelyik helyről jót/rosszat az egy db vélemény. ott találsz egy-egy adott szállásról akár több tucat személyes minősítést, amikből azért már megbízhatóan összeállhat egy kép az adott szállásról-szerintem.
#2116582013-12-26 20:52:50 Válasz a #211642. hsz-ra
Szia.Mi az idén Moraitika Messonghi Beachet vàlasztottuk.Igaz mi a gyermek miatt all inc. de àr érték összehasonlìtàsképp a Benitses Vénus lett volna 3 -onknak 80-90 ezer; a Messonghi beach meg all.inc 150.000.- Üdv.Annamària
Sziasztok! A Belvedere Hotelről van valakinek tapasztalata? Illetve Benitses milyen hely? Tudom, hogy vannak a nyugati oldalon sokkal szebb részek, de árban ez nagyon jó, és all inclusive. Előre is köszi.
Benitses partjai apró kavicsosak, közel a part a főúthoz .. Benitses az egyik legrégebbi nyaralóhely a szigeten.. Régebben hangos nyüzsgő, mára inkább nyugodtabb helynek számít . Jó kiinduló pont, a sziget szinte minden pontja innen jól megközelíthető
A Belvedere hotel..
A Tripadvisor oldalán eléggé lehúzzák...