Szerintem nagyon ráérsz ott szállást keresni,mert szinte mindenhol ki van írva,hogy kiadó apartman van,sőt egy helyen láttam magyarul is!
Ha sajátmagad keresel tudsz alkudni is az árból ,ne aggódj,mert találni fogtok!2 éve mi is maradtunk még 3 napot és egyből sikerült !
Sziasztok, egy kis segítséget kérnék. Szeretnénk még 2 éjszakát maradni, szerintetek hol érdemes elkezdenem keresni szállást, itthonról, vagy ráérek kint nézelődni?
9 éjszakát leszünk az Ezüst-házban, gondolom ott nem maradhatunk, hiszen jön a következő turnus.
Sziasztok!
Tegnap előtt érkeztünk haza Nei Poriból,nagyon jó volt,tele élményekkel érkeztünk ,de szomorúan,mert még jó lett volna ott ,maradni egy kicsit.mondjuk örökre!! Ha van valakinek kérdése szivesen válaszolok!!
Sziasztok!
Bocsi kicsit béna vagyok úgy látszik de nem tudom megnézni vagyis nem találom a képeket amit glundi felöltött. Már mindent beírtam amit csak lehet vagy bekell jelentkezni ?? Köszi a segítséget!
#1659282011-06-17 09:50:27 Válasz a #162783. hsz-ra
Sziasztok!
Fél európát bejártam már, de Görögországba most megyünk először! Nagyon jó fejek vagytok, h ennyi mindent megírtok, szemléletesek vagytok, iszonyú jók a képeitek!!! A fórumot olvasgatva szinte már mindent tudok Nei Poriról, a környékről, lassan olyan, mintha haza mennék!