#2070102013-07-18 08:41:37 Válasz a #207009. hsz-ra
Azt még megértem , ha az olvtárs megkérdezi hogy jön-e innen valaki a Vénuszba ekkor és ekkor, de így.... Sidari elég nagy esély a talira minimális... Ráadásul nem is ismerik egymást...
#2070152013-07-18 09:14:29 Válasz a #207010. hsz-ra
Meg még azt is megértem esetleg, amikor utitársat keresnek, hogy együtt utazzanak. De ez amikor csak bevillognak, hogy ki jön ekkor ide, oda, ennek én semmi értelmét nem látom. Sőt idegesítő. Szerintem csak vagánykodnak hogy ők is utaznak külföldre 20 év eltöltött balatoni nyár után. Ezáltal megrohamozzák Sartit, vagy Sidarit, mert álltalában ez a két hely játszik!
Szia!
Én is ezt a hotelt néztem ki magamnak. Melyik irodával mentetek? Milyen volt a szoba? Miért nem jött be Nektek? Írnál róla egy kicsit? Köszönöm: Nicole
Kedves Nicole!
A Quaestorral mentünk aki az Unitravel utazását értékesítette. A 2. szinten kaptunk szobát, aminek az erkélye egy szemétlerakóra és építési területre nézett, közvetlen közelről lehetett szemlélni a szemétkupacot. Majd rakok fel képet is a beszámolómba. Büdös volt a szobában és a folyosón is. Kértünk másik szobát, 3 nap múlva kaptunk egy emelettel feljebb, ami ugyanide nézett, annyi, hogy nem volt kukaszag és kaptunk mellé egy villanyoszlopot is kilátásnak. Ma a hotel szép, az ellátás is megfelelő, kaja bőséges és választékos volt számunkra. Bár én nem ettem 4 napig mert elkaptam egy gyomorfertőzést
A szoba nagyon egyszerű, egy 4*-os hoteltől többet vártam volna. Tv nem működött, csak néha volt jó a kép. Mondjuk klíma volt és működött. Kicsit kosz volt, a takarítás se úgy működött ahogy elvárható. Cukros papír egész héten a padlón hevert, az előző lakók hagyták ott, direkt nem vettem fel, kíváncsi voltam, hogy takarítanak-e rendesen. Hát nem
Egyéb kérdésed van, szívesen válaszolok még![/img]
#2070392013-07-18 12:31:21 Válasz a #207018. hsz-ra
Köszi a választ. Mi is az Unitravellel utaztunk idén, csak Zakynthosra. A jövő évre gondolkodom Korfuban, és ezt a hotelt szemeltem ki. Akkor a Tiétek az ún. hegyi kilátásos szoba lehetett? Mert a honlapjukon fel van tüntetve, hogy résztengeri vagy hegyi kilátással. Összeségében akkor nem ajánlod a Hotelt?
Motorbérlési lehetőség volt a közelben? Köszönöm.
#2071072013-07-19 07:47:35 Válasz a #207039. hsz-ra
Szia Nicole!
Nem ajánlom a hotelt. És az a fura, hogy az ottani magyar nyelvű telepített idegenvezető sem. Azt mondta, hogy nagyon sok szép és igényes hotel van Paleo-n, amit szívből ajánl, de ez nem az. Ahogy sétálgattunk a part mentén, ajánlom az Odysseus Hotel-t, szerintem nagyon szép, bár lehet, hogy drágább, de biztosan megéri, az Akrotiri Beach hotel is szép helyen van és jónak tűnt nekem. A booking.com-on vannak osztályzatok, én nem akartam hinni a Paleo Hotel-nak adott 5,8 pontnak, de most már hiszek. Szerintem azon a honlapon az osztályzatok megfelelnek a valóságnak, főleg ebből az élményből kiindulva. Azokat nézegesd és az alapján döntsetek a szállásról. Remélem segítettem!
Köszi a kedvességet!!!!!!!! Törlöm is magam innen. És képzeljétek nem először megyek külföldre a Balaton után!!! De szerintem az sem szégyen ha valaki még nem járt külföldön. Nagyképűek...
#2072502013-07-21 15:26:38 Válasz a #207248. hsz-ra
Jaj ne már Nem is ismersz minket akkor miért írsz ilyeneket.. Csak tényleg nem értjük hogy valaki csak úgy be ír ide és megkérdezi hogy jön-e oda ahova te mész.. És ha igen, akkor mi van!? vele leszel végig? nem is biztos hogy találkoztok... Lehet nem is akar veled találkozni... Mert ha már régebb óta írnál ide, ismernéd a társaságot akkor megérteném, de így nem... Ne ítélj elhamarkodottan... Korfut szeretők jó emberek...
Sziasztok!
Aug 13-án utazunk Korfura, WizzAir-rel. Kérdésem hogy van esetleg valaki aki szintén ekkor jön, saját szervezésben, és az É-ÉNy-i részen lesz a szállása? Taxiköltség megosztás céljából kérdezem, vagy ha esetleg autót bérelne, akkor pedig társulnánk az odaútra (természetesen díj ellenében).
Köszi,
Mandzsi