#1331502010-05-05 18:35:42 Válasz a #133129. hsz-ra
Szia Argo.
Hát nem is tudom. Viszont a márka a mienkel megeggyező, csak benzines.
Azt viszont látom hogy amivel jár annak a platójára sok-sok felférne belőle.
#1331512010-05-05 18:43:13 Válasz a #133133. hsz-ra
Diesel-motor feltalálójának a neve.Üzemanyaga gázolaj.( Karl Diesel) Amivel a ti mg.-i gépeitek üzemelnek és olyan csúnya fekete füstöt pöfékelnek... Ennek a finomított változata a benzin.
Diesel-motor feltalálójának a neve.Üzemanyaga gázolaj.( Karl Diesel) Amivel a ti mg.-i gépeitek üzemelnek és olyan csúnya fekete füstöt pöfékelnek... Ennek a finomított változata a benzin.
A mi traktorunk nem ereszt fekete füstöt! Legalább olyan környezet barát, mint az autónk!
#1331592010-05-05 19:09:45 Válasz a #133157. hsz-ra
Akkó valami szűrő még be lehet téve,mert nagyon jól ismerem a ruszki MTZ ket.Ha odalépnek nekik, lehet kormolni... Az amerikai John Deer-t nem igen ismerem.
mi bejártuk már a balkánt t4es transporterrel, 2es golffal, a6os audival, mind dízel volt, egyiknek se lett semmi baja sem a szerb, sem a bosnyák, sem a horvát, sem a görög gázolajtól. megmondom őszintén, hogy ilyesmi eddig még meg sem fordult a fejünkben.
Szia Sziszko. Kérdezd már meg a párodtol,hogy ez most kamion vagy traktor? Teljesen elbizonytalanodtam
Ehh, pont úgy áll, hogy nem látszik, van-e utána eke akasztva...
(nem tok állásfoglalni dízel-témában, de ukrán benzin miatt már cseréltettem tápszivattyút... szóval megéri odafigyelni)
nem biztos szerintem a traktorozásért napi 100-150€ el lehetne kérni és ha így számolod akkor kijön az 1 hónap igaz szerényen de kijön
Ebből is látszik, hogy gőzöd sincs az egészről! Én 19 éve benne vagyok, így kicsit jobban képben vagyok. De ez a topic nem erről szól! Így nem kezdek vitát aszfaltbetyárokkal!!