Sziasztok!
Mi aug.17-26-ig megyünk Skala Potamiasba.Jön vki ilyenkor?Érdeklödnék hogy tudja-e vki mennyiért lehet autót bérelni 1-2 napra.Meg hogy ha estleg van vkinek használható autóstérképe a szigetrõl és feltudná rakni azt is nagyon megköszöném(ha kell egyáltalán térkép a sziget felfedezéséhez).
Mi pont 16-án jövünk haza. Majd az úton integetek!
Térképek vannak a www.thassos.fw.hu oldalon.
Akár GPS-hez is tudod használni az egyiket.
Sziasztok!
Mi aug.17-26-ig megyünk Skala Potamiasba.Jön vki ilyenkor?Érdeklödnék hogy tudja-e vki mennyiért lehet autót bérelni 1-2 napra.Meg hogy ha estleg van vkinek használható autóstérképe a szigetrõl és feltudná rakni azt is nagyon megköszöném(ha kell egyáltalán térkép a sziget felfedezéséhez).
Ezek szerint te voltál Skala Potamias-ban. Tudnál néhány információt adni a helyrõl?? Mekkora hely? Milyne a part? Van azért egy ki élet esténként??
Szia!
Nem túl nagy hely, de szerintem nagyon szép. Sok kis üzlet van. A viz nagyon jó, és szép tiszta a part is. Volt egy nap mikor hatalmas hullámok voltak, nagyon jó volt.
Kedves Juhi!
Valami jó éttermet tudnál Skala Potamiában ajánlani? Olyat ahol kedvesek és jó a kaja. Idén újra ezt a szigetet látogatjuk meg, csak tavaly Potoson voltunk. Nagyon kihalt ez a topik. Senki más nem jön?
Szia!
Mi a parton voltunk egy nagyon jó helyen, sajnos a nevére már nem emlékszem, de otthon körbe nézek hátha van róla valami infóm.
Mi autóval. Tavaly voltunk így elõször, csak a férjem vezet, és meglepõdtem, mikor mondta, hogy nem gond, bármikor levezeti. Persze a bármikor idézõjelben. Ti voltatok már itt? Ha jól emlékszem Kos nagyon tetszett neked, 2005-ben voltunk mi is, életem legjobb nyaralása volt. Thassoson július végén voltunk, és csak az nem tetszett, hogy nagy volt a tömeg akkor. Valószínû elsõ és utolsó volt, hogy ennyire fõszezonban mentünk. Már nagyon várom, hogy menjünk, de sajnos még jó messze van. Nektek már nem annyira
Szia!
Mi pont egy hónappal késõbb, két hétre. Akkor tudsz nekem majd mesélni! A sziget nekem nem lesz ismeretlen, de Skala Potamián csak átutaztunk. Akkor nagyon tetszett, azért is megyünk most oda. Én is kicsit korábban szerettem volna menni, a nagy tömeget elkerülendõ, de nem jött össze. Busszal mentek?