#1648302011-06-08 13:10:39 Válasz a #164827. hsz-ra
Mi annak idején Cillával kismotorral is megtettük a távot. Sartiból Neos Marmarasra és vissza. Ma már nem vállalkoznánk rá. Biciklivel húzós, mert, mint H.apci is írta igen csak hegyes-völgyes-dombos az út.
körülbelül mennyire van amugy Marmaras Sartitól? Mi kocsival utazunk, de ha nincsen túl messze lehet bevállaljuk ott a biciklit. Vagy érdemesebb akkor már autóval átmenni?
Köszi
Szia!
Igen,GT-vel a Politis apartmanba.Csak szépeket és jókat olvastunk eddig a szállásról,reméljük így is lesz Bár a szálláson szoktuk a legkevesebb időt eltölteni,valóban csak pár órát az alvás erejéig. Mindenképpen írok majd beszámolót ha hazaértünk (július közepén
Üdvözlettel:
Napfény
Kedves Vaesz!
Köszönöm szépen a gyors válaszod! Mindenképp át szeretnénk majd sétálni mi is Porto Carrasra,s majd akkor ott szétnézünk bringa ügyben:) Krétán volt,hogy éjszakára sem kellett visszavinnünk,ami jó lenne itt is Ha Marmarason találunk kölcsönzőt (bár még több mint 1 hónap múlva indulunk) ,akkor hazaérkezés után megírom,hátha mást is érdekel.
Üdvözlettel:
Napfény
Sziasztok!
Jövőhónapban utazok Naos Marmarasra és olyan kérdésem lenne hogy merre érdemes elnézni és hogy ha tudnátok segíteni hogy hol érdemes motort bérelni (ha netán valaki már bérelt).És még annyi kérdésem lenne hogy láttam a neos marmaras sarkán van egy kis öböl és oda hogy lehet lejutni?
Előre is köszönöm szépen!Varganya
Kedves Gudli!
Írtál privát mailben a Luna parkról,tudnál bővebb felvilágosítást is adni róla? Merre keressük majd és egyáltalán milyen?
Köszönettel:
Napfény
Sziasztok! Nekem már csak 24-et kell aludnom, hogy induljunk Marmarasra. Még soha nem jártam Görögországban, szóval nagyon várom. Tervezzük hog ybérelni fogunk autót vagy robogót és bejárjuk a környéket. Sartin meg Porto Carrason kívül tudtok valamit ajánlani, amit érdemes megnézni? Nagyon hálás lennék, ha válaszolnátok Jah és ha a Mouses apartmanról van jó/rossz véleményetek azokat is szívesen várom. Úgy hallottam nincs mikró..
Képeket nem tud nekem Neos Marmarasról mutatni valaki?
Szia Serbatsky! Ha egy pár oldalt visszaolvasol, akkor meg tudod nézni, hogy miket ajánlottunk a környéken! Pont mostanában volt róla szó. Ha ide mentek, biztos nem fogtok csalódni. Mi Toroniból jártunk át, mert ott nekünk szeptemberben már nem volt élet, Marmaras pedig még mindig pezsgett. És egész Görögországban itt ettük a legjobb gyorst is! Toronira érdemes átmenni megnézni a romokat, és a tengerpart is megérdemel egy napot. Sartit is nagyon szeretem, nagyon hangulatos este. Marmarason a templom nagyon szép, érdemes megnézni. Sykia egy hamisítatlan görög falu a hegyekben, oda mindenképp menjetek fel (csak ne a GPS által küldött földúton, mert az egy kecskeút, nekünk éjszaka sikerült benéznünk, hát nem sok hiányzott a zuhanáshoz:) Porto Koufo is mindenképp megér egy misét, de egy látogatást mindenképp! (csodás kis öböl, a világháborúban a hajókat itt bújtatták el, mert annyira zárt)
Igazából mi mindkét félszigetet körbeautóztuk, megnéztük amit csak lehetett, bár biztos hogy volna még mit felfedezni. Mennyi időre fogtok autót bérelni? és távolabbi célpontok is szóba jöhetnek? (mi voltunk Thesszalonikiben is - van egy tök jó harcászati múzeum, voltunk a cseppkőbarlangban és Edesszában is a vízeséseknél)
Sziasztok! Nekem már csak 24-et kell aludnom, hogy induljunk Marmarasra. Még soha nem jártam Görögországban, szóval nagyon várom. Tervezzük hog ybérelni fogunk autót vagy robogót és bejárjuk a környéket. Sartin meg Porto Carrason kívül tudtok valamit ajánlani, amit érdemes megnézni? Nagyon hálás lennék, ha válaszolnátok Jah és ha a Mouses apartmanról van jó/rossz véleményetek azokat is szívesen várom. Úgy hallottam nincs mikró..
Képeket nem tud nekem Neos Marmarasról mutatni valaki?