#2279732015-04-02 13:17:34 Válasz a #227972. hozzászólásra
Jó idő lesz Ágica, ne aggódj.
Az időjárást sajnos sehol sem lehet kiszámolni, de akkor is kint leszünk, és nem itthon.
Én pedagógus lévén mindig csak főszezonban tudok nyaralni, mondjuk most a gyerek miatt itthon vagyok, szeptemberben akartunk menni, de most meg a páromnak nem jó az utószezon. Mindig van valami.
Na fiatalok, most megnyugodtam ám))) Mind1, max kirándulunk. Sajnos mi is később szoktunk menni, de most így kellett, és így lehetett. Ballagás, költözés, gyerekek tábora stb. Ezek után pedig nem marad lóvé, nemhogy több a főszezonra. Utószezon kilőve, nem vigyáznak a gyerekekre, és suli/ovi is van nekik....
csak jó lesz:)
#2279682015-04-02 09:12:07 Válasz a #227966. hozzászólásra
Megmondom őszintén, ezért nem merek igazán sem túl korán, sem túl későn menni, (főleg most már gyerekkel), mert az még hagyján, hogy nincs nagy meleg, de még ha a tenger is hűvös lenne, megőrülnék, hogy nem tudok fürdeni.
Egyébként a legtöbb görög hely tavasszal pl. gyönyörű lehet, vagy akár télen is, csak oda ugyebár nem sielni megy az ember...
#2279652015-04-01 22:23:43 Válasz a #227964. hozzászólásra
Rollo, ugye Te voltál pont, aki mind a négy évszakot átélted Thassoson tavaly, vagy tavalyelőtt?
Mi most júliusban, főszezonban megyünk, addigra csak nem lesz már min aggódni.
#2279642015-04-01 21:11:16 Válasz a #227963. hozzászólásra
akkor átfogalmazok :p
két hónappal előre időjárással szerintem nem érdemes még csak foglalkozni sem, nem, hogy aggódni rajta. aztán persze reméljük a legjobbakat a kora nyáriaknak!
Elkeserít a kinti időjárás Hogyan lesz ebből jó idő, főleg egy szigeten??? Thassoson esett a hó, Poriban az eső szakad. Aggódom. Ti nem? Vagy megint csak én parázok, mint minden évben?
Kaptam egy figyelmeztetést az 1445 számú hozzászólásomért a moderátortól! Amennyiben még ilyet írok,korlátoznak! Miért? Mert az igazságot leírtam? A moderátor meg bátorítja a csalókat? Nem csak én vagyok,aki tisztában van a szabályokkal,vannak még itt páran! Hol vagyunk? Észak Koreában?