Mai középárfolyama az eurónak: 241,6. Tényleg érdemes mostanság megvenni.
Egerben szinte mindenhol "rendelni" kell az eurót, de másnapra megvan. A legolcsóbban az Ibusz belvárosi irodájában lehet kapni (246 körül), és a legdrágább a K&H, illetve a tesco területén lévõ váltóknál (kb. 249).
Ahogy figyelgettem a bankokat, a legolcsóbban az MKB-nál lehet beszerezni (246).
Jelenleg 241, 05 a középárfolyam! Tegnap este a tv-ben is bemondták, hogy ennél lejjebb már nem valószínû hogy menni fog, és ez sem tart sokáig! Ezért érdemes most megvenni nyárra az eurót!
Ma a tescoban mûködõ váltónál 248.-Ft.ért vettem eurót, de 2 perccel utánam jövõnek már nem volt. Délutánra igérték az újabb "szállítmányt". A Komturist irodáiban az egész megyében nincs napok óta, csak ha már napokkal elõbb feliratkoztál.
Ráadásul a northline-nál nem veszik vissza az enyhén szakadt vagy csonka bankjegyeket. Én tavaly akartam beváltni az euróimat forintra és egy 50-est visszaadtak, mert hiányzott a sarkából egy pici darab. A kisebb, nem nevesebb váltókban ez nem gond, és nálunk ezt szó nélkül elfogadtuk volna...
244,4 jelenleg a középárfolyam. A northline-nak vannak jó váltói, ahol valóban alacsonyabbak az árak, de ott nagyobb árrés van, ahol kevesebb a környéken a váltó, vagy esetleg vidéken, ahonnan nem valószínû hogy az emberek nagyobb távot utaznak az olcsóbb euróért!
Figyelem! Az euró mai középárfolyama 243,6. Én kb. másfél hete figyelem, folyamatosan esik lefele! Ha egy aprócska változás is lesz felfele, szerintem érdemes akkor bevásárolni belõle nyárra!
Azért 3-4-5 forint különbség igen lehúzhatja az embert, ha nagy tételben vásárol valutát! Ezért írtam, hogy a belváros a legjobb hely ilyen szempontból! A példa kedvéért: Amikor 270 volt az Europarkban, 266 körül volt a belvárosban!