Hát majd leültetjük Prioniában a menedékháznál... Mi is ott vártuk be a fiúkat, amikor leértünk, ott is lehet nagyot sétálni, meg vannak szép helyek közel... Mi meg nekivágunk a csúcsoknak, vagy lenn marad a tengerparton a gyerekekkel, meg az öregekkel!!!!
Én benne vagyok csak a drága nejem az lehet hogy lecsüccsenik valahol mert a rágámnak tériszonya van....
Én nagyon szeretném megmászni mert terészetvédõ létemre ezt kötelességemnek érzem (imádom a terészetet)
Igen nagyon szeretnénk, tavaly anyósom rosszul lett , azért kellett visszafordulnunk vele. De már addig is rengeteg gyönyörûséget láttunk. A nagyfiam és a sógorom felmentek 2100-ig, viszont gépet nem vittek, de egyfolytában áradoztak róla... Az idén egészen biztosan nem hagyjuk ki. Nagyon szeretném átélni és látni azt a csodát!!!
Berili,Robi!
Ha tervezitek megmászni a hegyet ne tegyetek le rola.Mi 2 éve megmásztuk a 2100m-en lévõ menedék házig eddig lehet kisérõ nélkül menni, valami csodás dolog, ugyan nem séta galopp az utolsó 300m de feljthetetlen élmény.
Robi, mi tervezzük, hogy megmásszuk az idén az Olympost gyerekek és öregek nélkül, mert tavaly vittük õket is, így csak egy darabig jutottunk el a Prionia menedékháztól (kb. negyed útig). Megvárjunk benneteket??? A kép ahol Ratio-épp inni készül, még bõven a menedékház elõtt van (vagy legalábbis lejjebb is van egy ilyen forrás...), ahol viszont érdemes megállni, mert ott a felette gyönyörû völgyszakadék van, amit érdemes és meg is lehet mászni. Csodálatosan szépek a képek Jox, alig bírok magammal, hogy már ott legyek. Hihetetlenül vonz és vonzott a hegy. Szerintem elõzõ életemben ott éltem, ... ))
20év alatt néhányszor már "vedeltem" belõle, sosem lett semmi bajunk tõle. ) Az ott dolgozó öszvérek is abból a kifolyóból isznak, annyira rossz nem lehet. Szépen beálltak mögénk és kivárták a sorukat.
Mi kedden jöttünk haza Görögországból, és elmentünk az Olympusra is. Igaz, hogy csak addig ameddig kocsival lehetett menni, mert én már kissé kivoltam a sok kanyartól, igy örültem, hogy eljutottam a patakig De maga az út is gyönyörû volt szerintem, és már bánom, hogy nem mentünk tovább gyalog! De így legalább vissza kell menni újra