Én olvastam a beszámolók között és úgy is szörnyen hangzott,hát még látni is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Amikor meséltem a páromnak azt mondta,hogy egy nagy fához köti az autót.
Yldyke!
Nagyon jó nyaralást kívánok én is!Szerintem nem fogjátok megbánni a választásotokat!!Maria apartman igazán jó,és Thassos is gyönyörű!! Mi is egy hátsó kert fele néző szobában voltunk (Doro-hoz hasonlóan), és az a rész szeirntem is nyugisabb.
Biztos jó időtök lesz így júliusban!
Yldike!
Érezzétek nagyon jól magatokat!
Még egy infó a Maria apartmanról: az utca felé 3, hátra 2 studió van. Az elsőből a szép kertet látod, délelőtt süti a nap, de mikor mi főszezon végén voltunk, volt aki panaszkodott, hogy éjjel nagy volt a forgalom (?). Mi a hátsóba mentünk (4-es) mindkét alkalommal és nem bántuk meg.
Az utazási iroda nem osztotta el előre az apartmanokat, amikor végeztek a takarítással a háziak, bementünk és elfoglaltuk, kinek melyik tetszett (későn eszmélőknek ami maradt).
D.
Először is: Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, felvilágosításokat, a segítőkészséget!
Kedves nica12!
Köszönöm Neked is a leírás SP-ről.
Egyben „örömmel értesítek Mindenkit”, hogy befizettük az előleget (még first minute-ban).
Választásunk: Scala Potamia, Maria Apartman, indulás: július 3.
Nézz oda,mint minden ilyen dolog megitélése szubjektív.Egy pár szigetet már bejártam Görögországban és eddig nekem ill.nekünk a legszebb,a legtisztább,és nem a legzsufisabb.Ha vissza olvasol a topikjában egy páran biztos hasonló véleményen vannak.De a többi Jón-szigetről is csak hasonlót írhatok,mert mindegyiken jártunk egy kivételével.De sok lesz a OFF.Ha érdeklődsz, akkor a topikjában szívesen válaszolok.