Thassos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
Hozzászóló Üzenet
# 4276
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#96361 Üzenet linkje2009-04-25 09:48:52  Válasz a #96359. hsz-ra

Christine, nem vitatkoznék veled, de a Melida tényleg annyira van a tengertől, és a közelben sincs kikötő. Az apartman előtt vezető utca a nagy strandhoz vezet.
# 4277
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#96359 Üzenet linkje2009-04-25 09:23:10 

Sziasztok!

Végiglapoztam az egész Thassos témás fórumot, de kb. csak 3 kérdést találtam az Aethrion Apartmanról, választ nem igen (vagy nem használhatót)...

Tud esetleg azóta valaki valamit róla? Milyen a berendezése belülről? Vagy legalább annyit, hogy milyen a közelében lévő strand és hogy az mennyire közel van.

Ezt azért kérdezem, mert utazási irodák pl. a Melida Apartmanról azt írják, hogy 200m-re van a tengerparttól. Az ember azt gondolja, hű de jó, az közel van... Igen csakhogy ők a tengerpart alatt kikötőt értenek és jóval többet kell sétálni, hogy az ember elérjen egy strandot. Ami ki tudja mennyire tiszta, hiszen nem sokkal mellette van a kikötő. icon_mad.gif

Szóval ezért kérdezem. Mert bár az Aethrion-ra azt írták, hogy 250m-re van a tengerppartól, de kérdés, hogy az milyen part. Én arra gondolok, talán normális part (strand) lehet, mivel az Aethrion Apartman Skala Potamias központjától 900m-re van, így talán nem annyira nyüzsis/szemetes.

Előre is köszönöm és remélem tud valaki valami használható infót adni...

# 4278
Ha0mx
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#95741 Üzenet linkje2009-04-21 10:12:18 

Sziasztok!Volt már valaki a George studóban (Limenaria)?Júl. 5-15-ig leszünk ott 2 szobás apartmanban.A fényképek és a leírás alapján választottunk de érdekelne a személyes véleményetek róla.
# 4279
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#95347 Üzenet linkje2009-04-17 22:16:19  Válasz a #95277. hsz-ra Előzmény #95277

Lebuktam icon_biggrin.gif
# 4280
Doro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
380 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#95277 Üzenet linkje2009-04-17 11:12:37  Válasz a #95185. hsz-ra Előzmény #95185

Kónyu!
Te kötekedsz!? icon_smile.gif

Hogy a témához is írjak, most zajlik a Húsvét Görögországban. Kicsit komolyabb ünnep, mint nálunk. Emiatt Ági is elfoglalt a napokban, itt ír róla:
http://www.thasos.hu-n Felhívás!-2009.04.15.
Vagy a link:
http://www.thasos.hu/index.php.....&Itemid=62

D.

# 4281
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#95185 Üzenet linkje2009-04-16 17:01:26  Válasz a #94972. hsz-ra Előzmény #94972

doro!
Igazán nem szeretnék kötekedni, de ha jól látom, Te is itt írtál a témáról, nem a másik topikban.
Köszi icon_smile.gif

# 4282
Yldyke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#95069 Üzenet linkje2009-04-15 19:15:18  Válasz a #94972. hsz-ra Előzmény #94972

Csak annyit: KÖSZI DORO!
# 4283
Doro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
380 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94972 Üzenet linkje2009-04-15 08:39:10  Válasz a #94961. hsz-ra Előzmény #94961

Sziasztok!

Igazán nem szeretnék beleszólni, de... van egy Vitatéma nevű topic, ill. az Utazás autóbusszal címűt is ajánlanám figyelmetekbe, mert ez itt már rég nem a Thassos témába tartozik.
Köszönöm
D.

# 4284
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94961 Üzenet linkje2009-04-14 23:00:59  Válasz a #94904. hsz-ra Előzmény #94904

yldyke!
OFF:
Nem 2 perc, de 20 óra alatt sem találtam volna meg, hisz épp az imént jelezted, hogy még a topik nevét sem írtad ide. Miből gondoltad, hogy a Thassos-topikban a Parga-Igoumenitsa-beli hsz-eket is megtalálom?
Bár Neked, mint írod, tök nyílvánvaló volt icon_smile.gif Másnak nem annyira:-)
Ja, és azért a másolás nem igényel olyan durva számítástechnikai tudást, én a 2 óra helyett 10 mp-et tippelek icon_smile.gif És nekem aztán nem volt fontos, hogy órákat keresgélj, azt hittem, tudod, honnan idézel.
ON

# 4285
Yldyke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94904 Üzenet linkje2009-04-14 17:03:20  Válasz a #94815. hsz-ra Előzmény #94815

Tényleg lemaradt: Parga Igoumenitsa (Nekem tök nyilvánvaló volt) icon_smile.gif)
Egyébként sok mindent tudok csinálni a géppel (szidni, rugdalni ha valami nem mükszik), de annyi időm nincs, hogy kitapasztaljam hogy ITT hogyan működik a "belinkelés", képfelrakás. De téged érdekelt annyira, leírtam a sorszámokat is, 2 perc lenne megnézned, míg nekem a megtanulás 2 óra!?
Egyébként a belinkelés és a másolás csalós. Egy könyv sem igazán olyan lefénymásolva, mint eredetiben!

# 4286
Nica12
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
33 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94838 Üzenet linkje2009-04-14 10:03:02  Válasz a #94808. hsz-ra Előzmény #94808

Mi Apollonnal foglaltunk utat közvetlenül,semmi helyfoglalási plusz díjat nem kellett fizetni,és oda-vissza is ugyanott ülhettünk.
Nem feltétlen "kukacoskodás" miatt szeret az ember adott helyen ülni,de van elág sok szempont, és ha tudák teljesíteni,ugyanazért az összegért, akkor az utas közérzete is jobb,hogy még ezt a plusz kívánságát is teljesítik.

# 4287
Elinolatri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
148 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94823 Üzenet linkje2009-04-14 07:53:53 

Kónyu!
Ha már a pilisi hegyekről beszélsz.Nekem mint alföldinek mint irtad:
Idézet:
Alföldiként biztos nekünk is hegy-hiányunk lenne

Bíz igazad van hegy hiányunk is van.Bár ilyenkor mindig el szoktam mondani.Milyen klassz dolog kirándulásokkor felkapaszkodni a hegyre.De! De! Miként vélekedik az aki ilyen helyen lakik és esetleg lent a völgyben van a bolt, és minden nap esetleg többször is az Ok., hogy lemegy a boltba(mint például én mondom amikor a 4.emeletről lemegyek a szemben levő boltba)de vissza is kell neki kapaszkodni gyalog, bicajjal.Neki nem olyan élmény a hegymászás.Vagy mondhatnám az autósokat.Alföldi-hegyoldali(erős emelkedőn parkolás). Na szóval más....Régebben amikor időnk és pénztárcánk engedte.Sűrűn kirándultunk a Duna- kanyarban.A közlekedés vonattal nagyon ideális innen az alföldi félegyházáról.Egy napos kirándulásra is nagyon ideális. 10 óra felé ott tudott lenni az ember és du 4 óráig lehetett kirándulgatni. Megjegyzem az én nagyszüleim Szobiak -tudod hol van?- voltak. Gyerekkoromban heteket töltöttem ott.Ezért is az a nagy Duna-kanyar szeretete.Sajna most már ritkán jutunk el oda......Tudod Görögország Last Minute sokkal kifizetődőbb. Esz is érte a fene, hogy sajna az idén is mint tavaly úgy néz ki, hogy nem jön össze a rávaló. 1998-ban kezdtük(2x voltunk hozzá hűtlenek) Parália,Asprovalta2x, Korfu, Sarti2x,Thassos,Tóló...mind "panemorfi"

# 4288
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94817 Üzenet linkje2009-04-13 23:45:21  Válasz a #94816. hsz-ra Előzmény #94816

Hát ez elég OFF lesz, de azért ideírom, épp azért, hogy mennyire mások vagyunk, bizony nekem nagyon fontos egy bizonyos hely, nem részletezem, de bizonyos okokból ragaszkodoni vagyok kénytelen ahhoz a helyhez, amit kérni szoktam - és nem azért, mert pl. mondjuk a 7 a szerencseszámom icon_smile.gif De ez magánügy, és az irodát sem traktálom azzal, hogy mi az oka, csak megkérdezem foglaláskor, hogy tudják-e garantálni a kért helyet, amire általában az a válasz, hogy garantálni nem, de mivel az elsők közt vagyok, ezért igen. A klíma egyébként leállítható, vagy elirányítható, úgy-hogy azt rövid úton lerendezheted icon_smile.gif
Én egyébként minden szabad időmben kirándulok az asszonnyal, a hétvégéink a Pilisben tellnek már vagy 20 éve, és minden évben 8-10 napot szánunk általában karácsonykor vagy tavasszal a hegyekre (Bükk, Zemplén, stb.), de Görögországba nem ezért csábulunk el évről-évre. Alföldiként biztos nekünk is hegy-hiányunk lenne, de a büdös fővárosból másfél óra alatt a legszebb eldugott pilisi ösvényre is eljuthatunk.

# 4289
Elinolatri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
148 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94816 Üzenet linkje2009-04-13 23:30:55 

Kónyu!
Az én megjegyzésem csak arra irányult, hogy mi nyaralók milyen mások is vagyunk.Csak mosolyogva icon_smile.gif figyelem, hogy sokak számára mennyire fontos hol ülnek majd a buszon.Ok. Elképzelhető, hogy én mint utolsó pillanatos utas - aki tisztában vagyok vele,hogy a kb 40% -al olcsóbb árnál kicsit furcsa lenne ha az ülőhelyet is szeretném meghatározni - nem tudom átárezni a ti problémátokat.Talán ebből az utazási stílusból adódik, hogy még a szállás sem annyira érdekes számunkra.Hozzáteszem a 8 alkalomból mindig meg voltunk elégedve.Egy a lényeg a Csodálatos görög tenger, a táj. Alföldi lévén a hegyvidék+tenger az a csúcs.A görög emberek végtelen kedvesek.Mind ez a mi tengerünk áránál kb fele annyiért... Szóval mindenkinek más és más a fontos.

# 4290
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94815 Üzenet linkje2009-04-13 23:30:41  Válasz a #94808. hsz-ra Előzmény #94808

Index-fórum van egy párszáz, valszeg a thassosira gondolsz, de egyszerűbb lett volna, ha idelinkeled, én biztos nem keresgélek, annyira nem izgatott fel, csak a neten megszokott, hogy ha idézek valakitől, belinkelem. Ez egy tök jó szokás, mert cáfolhatatlan, nem kell újra leírni, és azonnal ellenőrizhető. Csak ennyiről van szó, nem akartalak több órás keresgélésbe hajszolni, biztos lett volna jobb dolgod is húsvétkor, úgy-hogy bocsi icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
<   1 2 3 ... 285 286 287 ... 391 392 393   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu