Végre tudom, hogy hová utazol. Már hónapok óta furta az oldalamat a kíváncsiság, de te okkal titkoltad eddig.
Mondhatom, hogy jól választottatok. Most még a tériszonyomat is leküzdeném, hogy a helyedben lehessek. Gyûlölöm ezt a semmilyen idõt. Folyton sötét van. 4-5 ilyen kellemetlen nap után rámtör a falánkság. Jó lenne valami nap sütötte helyen lenni.
Most már minden porcikámban Mauritiusra gondolok, nem tudom tovább magamban tartani. Hónapok óta olvasok vele kapcsolatos fórumokat. Ott most van szezon, egy csomó ember az elmúlt hetekben, napokban jött vissza. Sok negatívumot is mesélnek. Tele vagyok félelmekkel, amit persze legyõz a látni akarás. 11 órás repülõút...kõhal...tífusz...ha mindezeket túlélem és elkerülöm, akkor egy csodálatos nyaralás vár rám.
Gondolom, nem egy osztályon aluli, lepukkant motelben száltok meg. Mivel ugyanabban a suliban tanultunk, biztosan tisztában vagy a tifusszal és az okaival.
Légy optimista és állj nyitottan a dolgokhoz. Biztosan csodás nyaralásotok lesz.
Szia Csutek!
Eredetileg egy kis bungallós létesítményben foglaltunk szobát félpanzióval. De az utazási iroda baromi rendes volt, mert felhívtak pár hónappal ezelõtt, hogy kint járt valaki az irodától és a szállásunk közvetlen szomszédságában új hotelt építenek, baromi zaj van és fel van ásva még a strabd is. Ajánlottak egy új szállást, olcsóbban, de az nekem nem tetszett. A katalógusban már csk egy szállás volt, ami tetszett és nemvolt drágább (mert azért ráfizetni nem akrtunk, ha már máshova kell menni). Az új szállás egy két emeletes apartmanház, csak pár apartman van benne. Önellátósak leszünk. Így az árkülönbözetbõl kaptunk az irodától (persze nem ajándékba, hanem hogy nekelljen nekik visszadni a pénzbõl) egy autót 8 napra.
Na de nem is ezt akartam mesélni, hanem azt, hogy a különbözõ enteritisz típusú betegségekre én nagyon fogékony vagyok (ja amúgy én csak a szakosító technikumot végeztem ott, ahol te tanultál, elõtte másik suliban tanultam)....szóval a görög utak során is szinte minden alkalommal bekaptam valami hasmenéses, hányásos nyavalyát, ezért eléggé tartok az éttermi vacsoráktól. Felszerelkeztünk rendesen gyógyszerekkel. De sosem lehet tudni, mit kapsz meg külföldön, amire erélyesebben reagála szervezeted, mint egy itthoni vírusra.
Reméljük a legjobbakat.
Andi
Én azért remélem, hogy most megúszod a legényhébb nyavalya nélkül.
Tudod. Palackozott víz és rendesen hõkezelt ételek. Ha ennyire érzékeny vagy, utcai árusoknál semmiképpen se egyél és ha beültök valahová, jól nézzétek meg a helyet és a vendégeket. Tudod ez rengeteg dolgot elárul a felszolgált ételekrõl.
Sziasztok! Ma kaptam Anditól sms-t! Minden gyönyörûszép, paradicsomi hangulat....volt tegnapig, ugyanis ma megjött a trópusi vihar, és szörnyû idõ tombol, azt írja.
De azért eddig minden nagyon tetszett nekik!
Remélem ezután is jó idõ lesz, és elvonul a vihar a fejük felõl!?
Hiszen várjuk a gyönyörû fotókat tõle, nem igaz?
Szia busaianiko!
Légyszives add át jó kívánságomat az Andinak ha, beszélsz vele, és nagyon jó pihenést, és szuper idõt kívánok neki. Remélem jó idejük lesz.
Juhi! Sajna, nem hiszem,hogy beszélek Andival, hiszen elég drága lehet olyan messzirõl a telefondíj.
Örülök az sms-nek, és azért írtam ide be, mert gondolom sokat gondol ránk hellaszosokra ott kinn a "paradicsomban"!
De szerintem minden üzenet, amit ír az mindannyiunknak szól ide is, úgyhogy biztos jól fog esni neki az üdvözlet utólag is, ha itt elolvassa!
Azért köszi a nevében!
REmélem ma már szebb idõt fogtak ki,mint a tegnapi volt!!! Bár mostanában szinte az egész világon mintha megfordult volna az idõjárás, legalábbis néha úgy tûnik!
Sziasztok! Muszáj leírnom, mert annyira sajnálom Andiékat. Azt írta, hogy tegnap óta kijárási tilalom van, mert hurrikán tombol.
Ülnek a szobában, az autót sem tudják használni, már a személyzet sem ment, és nincs kajájuk sem.
Hát nem valami paradicsomi állapotok, az biztos! Sajnálom, mert csomó pénzbe került gondolom, meg nem azért utazik az ember olyan messzire, hogy ítéletidõben ülhessen a szobában.
Ennyit akartam. Muszáj volt leírnom, mert nagyon ledöbbentem, amikor megkaptam az sms-t.