Hát igen... Bonyolítom a dolgokat, messze elõre tervezgetek (ez a finn út már régóta érlelõdik bennem), de annyira kevés kell hozzá, hogy pillanatok alatt minden rombadõljön... Köszi a drukkolást; rámfér, mert most éppen nem kapok választ egy email-re, amit pedig nagyon várok. Lehet, hogy itt dõl el minden...
Jobbulást a lányodnak!
A múltkor még Toloval kacérkodtál, éppen akkorra, amikor ott leszünk. Most Thassost említed, én meg azóta megvariáltam az utunk végét, így 16-án Thassoson leszünk... Akármerre mész, ott leszek!
Szia H.apci!
Csak nézem hogy hova is szeretnél eljutni, hát drukkolunk hogy sikerüljön. Nekünk az élet most másképpen irta,most 20.-körül úgy terveztük átlépünk pár napra Horvátországba, de kettõ hete a lányom a kórházba,most már gyógyul. Mindenkitõl elnézést akinek nem válaszoltam,de ma ültem le két hét óta a gép elé! Most ujra jöhetnek a tervek, valami rövid pihenés, majd szept 10.-körül. Most éppen Stavros és Tassos körül nézegetek,talán ezt már a sors is engedi.
Ezzel teljesen egyetértek! Én is így érzem. Csak egy a baj, hogy a párom délutános volt és az éjszaka ért haza (több száz kilómétert levezetett). Pihenni meg kell ilyen hosszú út elõtt , mivel õ vezet végig , én csak úgy elkísérem és nézelõdöm
Hát én a helyedben bemelegítésként biztos, hogy elindultam volna hajnalban Bulgária felé; megaludtam volna Blagoevgrad-nál (fillérekért!), megnéztem volna a Rilai kolostort, s végigettem volna az étlapot! Így elpocsékolni a drága idõt!
Hát éppen ez az...! Eltaláltad - velem együtt - szarva közt a tõgyét! Éppen most bonyolítottam el a körutazásom (meg az életem), miután az út befejezéseképp csak úgy "beugrok" Thassosra elõkészíteni a jövõ évet, de mikorra is? Szeptember eleje lenne jó, de Finnországba meg Augusztus közepén kell menni! Legalább lennének szomszédok! Szeretném megoldani; rajtam nem is múlik, csak nehogy az "élet" oldja meg spontán helyettem!
Nektek meg jó utat és remek nyaralást! Pandeleimonas-ba feltétlenül menjetek fel; kicsit nehéz megtalálni az utat, de nem reménytelen! A nagy diófa alatt a teraszon gomdoljatok rám...
Thassos vagy Finnország? Ez itt a kérdés
Köszönöm, igyekszünk majd jól érzeni magunkat.
A nagy diófa alatt gondolunk rád, megigérem
Hát éppen ez az...! Eltaláltad - velem együtt - szarva közt a tõgyét! Éppen most bonyolítottam el a körutazásom (meg az életem), miután az út befejezéseképp csak úgy "beugrok" Thassosra elõkészíteni a jövõ évet, de mikorra is? Szeptember eleje lenne jó, de Finnországba meg Augusztus közepén kell menni! Legalább lennének szomszédok! Szeretném megoldani; rajtam nem is múlik, csak nehogy az "élet" oldja meg spontán helyettem!
Nektek meg jó utat és remek nyaralást! Pandeleimonas-ba feltétlenül menjetek fel; kicsit nehéz megtalálni az utat, de nem reménytelen! A nagy diófa alatt a teraszon gomdoljatok rám...