Szia Zsofka!
Köszönöm az infót.Engem fõleg az érdekel,hogy hûtõszekrény van-e az apartmanban.Ha itthonról viszünk pár dolgot akkor van hová tenni?Nem,nem terveztem a fõzést mivel akkor itthon is maradhatnék.Az nem nyaralás.Már alig várom,hogy induljunk.Már több éve tervezem,hogy elmegyünk Görögországba,csak mindig féltem a hosszú úttól.Most is félek,mivel autóval megyünk.De remélem megéri.
Köszike,mégegyszer:Magdi
én már többször laktam az Eva apartmanban. Pont a diszkóval szemben van. A felszereltség, hááát minimális, 4-5 fõ részére pohár, tányér, evõeszköz, valami kis lábas, talán egy serpenyõ... de 4-5 fõ részére nem elég, ha fõzõcskézni akartok. De csak nem akartok... ?!
2 külön szoba van, az egyikben 2db 1személyes ágy, a másikban egy egyszemélyes és egy dupla ágy. fürdõszoba normális, tusolóval.
kérdezz még ha valamit kihagytam.
Sziasztok!
Mi az idén magyünk elõször Görögországba,augusztus 21.-én Stavrosba.Nagyon örülök,hogy itt rengeteg információt kaptam és kapok az uticélról.Valaki már volt az Eva apartmanházban?Ha igen akkor érdekelne a szállás felszereltsége.
Elõre is köszi:Magdi
A kicsik, hogy bírják a hosszú utat? Remélem jól, bár amikor az enyém kicsi volt álltalában végig aludtta az utat, így semmi baj nem volt vele.
Üdv. Lukréccia
Nekünk bevált idáig ezaz éjfél körüli indulás, csak a TÖRÖKINVÁZIÓ ne lenne. Mi Orosházáról megyünk 3-an a 19 éves csöpp kisfiam a párom és én. Mondjuk mi valamivel közelebb vagyunk a határhoz mint Ti, bár ennek ellenére lehet, hogy még ott találkozunk. Ti hányan mentek ?
Nekünk is 14-tõl lesz a szállás,de mi elõtte déután valamikor elindulunk.Tavaly is így volt,reggel 9 körül értünk oda,de nem volt baj,mert délben elfoglalhattuk a szobánkat,addig ,meg a tengerparton voltunk.Szerintem egy kicsit késõn indultok,de ezt ne vedd tolakodásnak,mert nekünk 16 óra volt az út odáig,kisebb megállásokkal.
Valószinû mi is Tompát választjuk. Nekünk 14-tõl van a szállásunk, de még hajnali 1-2 óra között indulunk, mert csak 14 órától lehet elfoglalni.
A GEORGE apartmannban leszünk, nagyon vegyes visszajelzéseket kaptam róla . De remélem kellemesen csalódok.
Mi sajnos egy nappal késõbb július 14-én indulunk Stavrosba.
Pont (azt hiszem Te is) kifogjuk a TÖRÖK inváziót.Mondjuk jobbnál jobb tippeket kaptam már, hogy merre menjünk, nem tudom melyiket fogadjam meg. Ti hol lépitek át a határt?
Szia nagyéva! Látom,hogy rád számíthatok. Köszönöm az infót biztosan megfogjuk keresni ezt a kis boltot. Mondjuk amikor KORFU-n nyaraltunk akkor is legkisebb boltba jártunk ami csak BENITSES-en volt. Egy idõs bácsi volt az eladó ,de végére olyan jól összebarátkoztunk, hogy mindenkinek adott valami kis emléket . Ha valami még eszedbe jut ugye megírod? Köszi
Szió!Egy érdekes dolog ami most ugrott be Ha vásárolni indultok a szupermarkettel szemben van egy kis boltocska aminek a tulajdonosa nagyon jól töri a magyart ide feltétlenül érdemes benézni már csak a beszélgetés végett is jól emlékszem a száritott ""mackacápára" ""papagálhalra""és nem utolsó sorban a nekem mindennap felajánlott Artemisz mellszoborra