Én sem kártyával fizetek kint, mert azt nem szeretik. Viszont az automatából tudok levenni annyit, amennyire szükségem van. Ilyen magas árfolyamnál méltányosabb a használata.
De ha júliusban lemenne mondjuk 260-ra, akkor gondolkodás nélkül váltanék annyit, amennyi a nyaraláshoz kellene.
Hol van már a tavalyi 240 forintos árfolyam.
Ugye a reggeli órákban mindig alacsonyabb az árfolyam mint este?
Nem törvényszerű!!!
Itt nálunk 10 órakkor teszik ki az árakat és ha véletlenül sokat mozog az ár akkor napközben is változtatnak a kiíráson..
De hála az égnek mostanában nem
Az otp-nél melyik árfolyamot nézted? Mert a valuta eladási most 287 Ft az oldaluk szerint.
Pár órája még 285 volt.
Ugye ezt kell nézni??
A júliust várom meg. Olyankor váltok vagy 100 eurót, max 150-et.
Bocs, de én a középárfolyamot nézem autómatikusan, mert általában bankkártyát használok, és akkor az az árfolyam érvényes. De most már át kell térnem az eladási árra, mert anyumnak muszáj váltani, mert külföldön retteg a kártya használatától.
Hajdúban dettó!
Mivel már régen gazdálkodom, tapasztalatból tudom, hogy júliusban lemegy az euró ára, hogy minél kevesebbet kelljen fizetni a terményért.
Csak egy baj van, hogy nem igen lesz búza, legalábbis Bács megyében. Nem tudom lesz -e mit felvásárolni valahonnan.
Persze a nemzetközi piacon biztosan lesz valahol búza.
Az OTP-nél ma 281,10 Ft,
a K&h-nál 279,09 Ft,
a BPB-nál 281,26 Ft.
Lesz ez még jobb is! Én megvárom, amíg megkezdik a búza intervenciós felvásárlását, mert olyankor mindig nyomott áron van az euró.