Itt az idézet a különböző fajta szállások árairól (több helyen is van nekik, Agios Georgios, Agios Prokopios és bent Naxos városban), az első ár június végére szól, a második július végére:
"The price at COLOSSEO APARTMENTS & COLOSSEO PALATAKI is 40 / 55 Euro per day. At COLOSSEO STAR the price is 65/ 90 Euro per day for an apartment (sea view, top floor) and 40 / 60 Euro for a studio. At Pension Anna Maria (in old town, 2 min from the bus station, close to the port) the price is 35/ 45 Euro."
Igen július vége, de csak 3 nap előszezon, 4 nap főszezon...
De ezekből az is látszik, hogy melyek azok amik jó áron vannak, igaz mindegyik felemeli kicsit az árát főszezonban, de azért látszik melyiket érdemes megkérdezni akkorra
Várjuk a te listádat is.
(Nekem készül Samos és Chios)
Azt mindig elfelejtem, hogy ezek a kedvező árak június végi árak.
Majd beteszem azokat is, amik nekem vannak, van egy hasonló gyűjteményem, július végi árakkal. (Vannak köztük átfedések, de azt pl. nem tetted be, ahol mi végül lakni fogunk. )
Amúgy is gondoltam már arra, hogy amiket felkutattam szállásokat, azokat belinkelem úgy, mint a santorinis topikba, hátha egyszer jó lesz majd az utókornak...
Még egy kérdés: Athénban a külföldi repülőkről a belföldire az átszállás ugyanazon a repülőtéren történik, ugye? (Tehát nem kell órákat utazni egyik reptérről a másikra, mint pl. Londonban vagy Milánóban, ahol több reptér is van, és bár mindegyiket London vagy Milánó akárminek hívják, mégis simán van köztük vagy 100 km távolság...?)
Szia Andi!
Agios Georgiostól, ahol Ti is laktatok, gyalog milyen messze van kb. sétálva mondjuk az Apolló-kapu? Az a bajom mindig, hogy hiába látom a térképen, nehezen tudom belőni a távolságokat, hogy az a valóságban mennyi lehet.
Szia Haspók!
Ez itt egy általam bescannelt képeslap:
A képen legfelül, teljesen balra van a tengerben az kis félsziget, azon áll az Apollo-kapu (látszik is egy kicsit).
A mi szállásunk az első, kicsit ilyen négyszögletes (bal oldalán L-alakú), belső udvarral rendelkező hotel volt a homokos öböl legelején, ott ahol szintén egy ilyen félsziget kiszögellés van (balra legalul). Inntől kifelé (jobbra) nagyon hosszú, lassan mélyülő homokos part volt. A másik irányban van a kikötői móló íve. A miszállásunktól max. 20 percet kellett sétálni az Apollo-kapuig. Az Apollo-kapu szigetével szemközti, hosszú betonos mólóra érkeznek a kompok. Remélem, ezzel tudtam valamit segíteni.
Most néztem augusztusban BP-Milánó-Mykonos-Milánó-BP 40 ezer Ft illetékkel együtt.
De akkor visszafelé 1 éjszakát Milánóban kell tölteni. Szép város 7000Ft/fő/éj ...
Nem, eddig a Malév néz ki a legvalószínűbbnek. Minden stimmel, csak visszafelé nem szeretnék egy nappal korábban eljönni Santoriniről és Athénban éjszakázni, ezért vacillálok még.