Sajnos, nagyon haldoklik mostanság a Görög országos Önkormányzat honlapja (őszintén remélem, hogy nem vonatkozik ez magára az önkormányzatra is!) aminek segítségével meg lehetne ismerkedni - többek közt - a magyarországi görög előadóművészekkel is...
És azokat a hazai eseményeket, programokat, fellépési lehetőségeket is megtudhatnánk általa, amikre ha eljutnánk, láthatnánk, hallhatnánk őket!
Én már voltam oly szerencsés, és hallhattam párszor Szarandiszt néhány ünnep, vagy utcabál alkalmával...!
Köszi a választ! Meghallgattuk azóta a CD-t és tényleg nagyon jó. Tudod aránylag elég sok CD-nk van görög zenékkel, de Őt még eddíg nem ismertem eddíg.
(itt nem tudom meghallgatni sajnos az általad ajánlott linket, mivel nincs hangszóró a számítógéphez).
Ha lesz infód Marios Frangoulis koncertről írd már meg légyszi! Nagyon köszi!
Szombaton 20:00-kor (a "fold oraja", amikor egymilliard ember kapcsolhatja le a villanyt),
Akropolis alatt lesz Mario Frangoulis koncert, szimfonikus zenekarral, korussal.
A belepes dijtalan.
Az athéni koncertel kapcsolatban még annyit, hogy megjelent Görögországban az új albuma amely a koncerten elhangzott duetteket tartalmazza!
Európa országaiban április-május környékén jelenik meg : What a wonderful world - címmel!
Már nagyon várom, hogy Magyarországon is kapható legyen !!