Nem értem mi nem jön össze. Kattints az utazólistára. fent a bal oldalon ott van a negyedik kockában, hogy BEIRÁS. Arra kattints rá és írd be a kért adatokat. A dátumot nézd meg, szeptember 24 legyen!!!!! Na elmentem NYARALNIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:)
Segítséget szeretnék kérni !
Október 14 -én lejár a személyim ... Szept 25-től okt 05 ig nyaralunk Sartin.
Tegnap a visegrádi utcában az okmányiroda recepcitójánál azt mondták ne csináltassak csak ezért újat. De akkor mi van a hazautazástól számított 3 -6 hónap érvényességgel. ?
Más : azt is mondta az Úr aki ott ült hogy lehet a személyit el sem fogják fogadni Unió és sengen ide vagy oda.. Állítólag már Hollandia Franciaország és a Brittek is csak az útlevelet fogadják el...
Csináltass újat! Lehet kockáztatni, de nem érdemes...
Tegnap a visegrádi utcában az okmányiroda recepcitójánál azt mondták ne csináltassak csak ezért újat. De akkor mi van a hazautazástól számított 3 -6 hónap érvényességgel. ?
Más : azt is mondta az Úr aki ott ült hogy lehet a személyit el sem fogják fogadni Unió és sengen ide vagy oda.. Állítólag már Hollandia Franciaország és a Brittek is csak az útlevelet fogadják el...
nem lehet az egeszet egyszerre, mert vannak, amik nem Publikusak nem tartoznak közszemlere-
ott is egyenkent kellene küldözgetni die oda rakni, ugyanaz lenne, mint itt , amit csinalok,
vagy tevedek ?
ezenkivül a goglenal le kellene registralni, amit sosem teszek, az egy radikalis us kemprogramm, minel kevesebb helyen registralni, !!! adatokat kiszolgaltatni !!
itt sincsenek rendszamok, nevek, egyeb azonositok !!
higgyel nekem ! - sajnos ...
Legutóbb xoyox szerkesztette (2015-08-24 10:55:57), összesen 1 alkalommal
#2349552015-08-24 10:48:21 Válasz a #234954. hozzászólásra
De jó. csak közben javítgatom én is és Te is, hogy a képek rendesen megjelenjenek.
Azért írtam, hogy egyszerűbb lenne a Picasa-ról belinkelni az összes képet egyszerre.