Jó!Csak vicceltem!
Amúgy nem biztos hogy pont itt de téma volt az EU-s tb kártya.Ha már úgyis ingyen van vigyük azt is.De tegnap a híradóban nem tudom láttátok e, oltást is javasolnak.
Sziasztok!
Nagyon helyes:) Látjátok ilyen egy igazi pasi/férj!Ha nem ilyen lennél, valószínû már nem lenne a feleséged:)
De különben ez nálunk is így van.Vagy étterembe megyünk, vagy közösen fõzünk valamit amit aztán közösen fogyasztunk el az appartman teraszán!
Ezzel én is abszolút egyetértek! Tavaly a nyaraláson a férjem megéhezett az úgymond "hazai" rántott húsra. Gyorsan felkerekedtünk este és kerestünk boltot bevásároltuk a csirkemellet és prézlit , tojást, krumplit, lisztet, aztán másnap közösen neki álltunk a 3 gyerekkel fõzni. Igen ám de akkor jöttünk rá, hogy bizony húskloffolót nem hoztunk. És láss csodát a férjemnek kitünõ ötlete támadt: a kiürült sörösüveget jól megmosta és annak az aljával kloffoltunk. Még életünkben nem ettünk olyan finomat.Mái napig emlegetjük
Javaslom férfi társaimnak, hogy feleségeinknek szerezzünk örömet azzal, hogy elvisszük Õket étterembe! Nem muszáj minden nap, egy-egy alkalom is csodákat tud mûvelni. A közös fõzöcskézések ugyan csak jó hatással lehetnek kedveseinkre, fõleg ha a mindennapok folyamán nem szokták ezt meg tõlünk. Nagyon fontos, hogy a nyaralás mást adjon mindenkinek, mint a hétköznapok, hiszen erre készülünk egész évben!