Nem,nem, teljesen képben van Milos és általában a szigetek nagyrésze, vizuális tipus vagyok és a "belső" képernyőn mindjárt előhivható.Látom azért beidult benned valami belső késztetés Kytherával kapcsolatban.Ez az az érzés amikor tudod,hogy nemlépheted át saját korlátaid.Pocsék egy dolog,de ennél sokkal pitibb dolgoknak is örülni kell.
Amúgy Milosnak majdnem ugyanolyan formája van, mint Lesvosnak. Igaz ez nagyon nem ide tartozik, csak éppen ez a három sziget van a fejemben, meg a tiedben is ebből kettő
Még az a jó,hogy én nem követem a milosi topicot,az se tudom hol van Milos.
Biztos a tengerbe... Jó a válasz fiam!-hülye vagy..
Nem, avval direkt nem foglalkozom,mert ettől a kettőtől is már megüt a guta.Úgy vagyok vele minta gyerekek: addj uram,de rögtön.Hát ez mán nem így működik!Kythera és Lesvos elég csalinak.
Tetszik, tetszik. A fene essen ebbe a sok görög szigetbe, hogy mindig valamelyik megbolondít. Hogyan is állíthanék fontossági sorrendet. Inkább nem nézegetek most Kithira-képeket, mert már Milos be van plántálva a fejünkbe, most nem kell újabb kavarodás
Igy,hogy Kaladi bics lett egész másképp mutat a kép.Nem? Vojandi pajtásnő megváltozik még meglátod a hova utazásotok helyszine,
majd meglátod.Jöttök ti is Kytherára,csak figyed meg...
Köszi, h.apci! A cseppkőbarlang sem semmi! A többi kép is szép. Na, ez a Kithira is egy szép sziget, az már biztos. Még a végén Atosz pajtás bogarat ültet a fülembe...
Nem jól emlékszel!:)Azt írtam,hogy nem tudok árat mondani,mert mi nem béreltünk autót
Hogy mennyiért tudnátok eljutni az attól függ,hogy mivel mennétek.Sajnos Budapestről nincs közvetlen járat a szigetre,ha erre gondoltál A szállásról megint csak annyit,hogy passz,mert nem béreltem apartmant:(
Ezt az oldalt most találtam a neten:
http://www.kythira-kithira-kythera.com/
Rengeteg információt megtalálsz itt.
Remélem találsz valami hasznos dolgot és segít valamennyire az utazáshoz.
Igazán sajnálom,hogy ezekben a dolgokban nem tudtam konkrét választ adni:(
Egyszerű mint a barlangrajz.Én általad akarom megtudni,hogy hozzávetőlegesen Bp-ről egész Kythiráig mennyiért tudok eljutni ill.tudunk eljutni a nejemmel.Ha még azt is tudod,hogy kb.mennyiért jutok hozzá egy aparthoz 1-2 hétre és egy autómobilhoz egy hétre,mivel írod,hogy ott nincs buszközlekedés az meg pláne,hogy pompás lenne.Írtad,hogy ti is bérelt kocsival közlekedtetek, ha jól emlékszem.Jól emlékszem?Akkor nagyszerű.Te leszel az én adatbázisom...
Gondolom ott is a szállásbérlésnél és a kocsibérlésénél szezonális árak vannak.
Legutóbb atosz szerkesztette (2008-10-26 22:03:09), összesen 2 alkalommal