Nem is az elbírásról van itt szó hanem elég morbid a dolog....
Meg azt nem is tudom hogy hol fogod beszerezni mert nem hiszem hogy a patikába lehet-e kapni...
DE!!!!
Nem is tudom hol olvastam és én is úgy raktam a kocsiba hogy jaj,de beleraktam....
A nejem nagyon örült neki
De lehet hogy ez csak egy rémhír,de jobb félni mint megijedni...
Makacs egy pali vagyok és nem adtam neki és így legyintatt egy nagyot és irány Szerbia...
Az az érdekes hogy kifelé éjjel mentünk és semmi gond nem volt...
Nappal meg szarakodnak
Legutóbb cserrobi szerkesztette (2009-04-16 10:11:28), összesen 1 alkalommal
Robi!
Mi mindíg megvárjuk a blokkot,mer őrült vagyok és összerakom ha valaki kérdez azt meg tudjam mondani pontosan.Így van kötözködnek ha kell a pénz.
Mindíg találnak,de ha profi össze készíted a papírokat a határnál,nem szoktak kötekedni /zöldkártya ,útlevelek biztositáról a papír/Az úton meg ha meg állít úgy is azért állít meg mert le akar húzni.60-as táblánál már 62-nél is belém kötött.
A hullazsákot kihagytad Ez elég morbid ,de kérheti sajna...
Mindíg találnak,de ha profi össze készíted a papírokat a határnál,nem szoktak kötekedni /zöldkártya ,útlevelek biztositáról a papír/Az úton meg ha meg állít úgy is azért állít meg mert le akar húzni.60-as táblánál már 62-nél is belém kötött.
Firkamanó!
A területileg illetékes OEP-nél és ingyenes!De ha van biztosításod/utas/ azt is elfogadják!
Szia Bocsika!!!
Tőlem mind a 2-öt kérte De kivágtam magam mert minden volt...
Aztán kilépéskor kérte a 3 db blokkot a pályáróóóóól na persze hogy csak 1 volt..
Csak azt nem tudom mi köze van neki ehez,de nincs mit tenni ,ha kéri hát kéri..
Az idén nem indulok el míg a kezembe nem teszik a blokkot
Sziasztok velünk tavaly történt meg hogy hazafelé jövet a makedón határör az Uniós egészségkártyát követelte,nálunk nem volt akkor,a manus kacsingatásából ítélve zsozsot akart.Én hosszas magyarázkodás után ráuntam a dologra aztán a feleségem rendörigazolványával adtunk súlyt a szavainknak és a felettesét meggyözve tudtunk továbbjutni. Csak jó tanácsként hasznos a kis kártya,aki teheeti váltsa ki nem veszt vele.