SZIASZTOK VOLT VALAKI A HOTEL ATHÉNÁBAN?MILYEN HELY?
METEÓRÁKAT MEG SZERETNÉM NÉZNI DE NEM TUDOM AZ UTIRÁNYT.
EGYÉNILEG AUTÓVAL SZERETNÉK ELJUTNI.
HA VALAKI TUD SEGÍTENI IRJON ! KÖSZI.
Sziasztok!
Elõször írok ide, de mindent elolvastam, és mostmár nyugodt lelkiismerettel megyek nyaralni Asprovaltára.
Viszont volna egy kérdésem. A Villa Jorgos-ról tudtok-e valamit mondani? Volt-e már valaki abban az apartmanban?
Elõre is köszi!
Üdv: Phoebe
U.I. akik most mennek nyaralni Asprovaltara, azoknak jó szórakozást, és pihenjétek ki magatokat!
A napernyõk mellett van egy hosszú ingyenes partszakasz, hétköznap viszonylag kevesen vannak, csak szombat vasárnap vannak sokan, amikor a görögök lejönnek hétvégére, de akkor is simán volt helyünk. Mi az Anna aparmanban laktunk, 3. utca a parttól. Jó nyugis hely.
Hordós bort nem láttam, igaz nem is figyeltem.
Üdv.
Szia!
Kérdésem: A kiépitett, napozóágyas, napernyõs strandon kívûl van-e
nyugodt, aránylag csendes fûrdözési lehetõség?
Melyik apartmanban laktatok
Tavaly Sartiban nyaraltunk, és ott kapható volt a Super marketekben
kimért "hordós" bor. Nagyon-nagyon finomak voltak. Asprovaltán talál-
koztatok ilyen beszerzési lehetõséggekl, vagy csak palackos csomagolásban kaphatók.
Elõre is köszi a választ.
Üdv. Czoki.
Mi kedden reggel értünk haza, nagyon jól éreztük magunkat.
A strand meg a víz is gyönyörû tiszta. Apró kavicsos-homokos a part, egy kicsit gyorsan mélyül, de ez nem zavart.
Voltunk Kavalán és Tasoson, fakultatív program keretében. Fejenként 26 EUR volt, az ottani Asprovalta Tours szervezésében. Az autó bérlés 25 eurótol kezdõdik.
Ha valakit valami érdekel nyugodtan kérdezzetek szívesen válaszolok ha tudok.
Jó nyaralást a most indulóknak!
Sziasztok Asprovalta kedvelõk!
Nagyon szeretnék már egy friss beszámolót olvasni. Akik eddig kimentek azok kinnt maradtak ???
Akkor nekem már nem fog hely jutni ???
Üdv. Czoki.
Ha nem akartok fakultatív progamra befizetni, Kavalába el tudtok menni helyi busszjárattal Asprovaltáról, 2 óránként közlekedik a busz, az út kb másfél óra. a buszmegállóban ki van irva hogy elvileg hánykor kéne jönni a busznak... elvileg, de ugye a görög tempó... Kavalából az utolsó busz visszafelé este 8-kor indul. Buszjegy 2 éve 5-6 euro volt egy útra.
Sziasztok! Szeretnék infót Asprovaltán az Andreas apartmanról! Ha valaki lakott már ott legyen szíves írjon ! Én igazából a 6 fõs szállásra vagyok kíváncsi!! Elõre is köszi !!!
Mi tavaly voltunk Vrasnán, de minden este Asprovaltan kötöttünk ki.
Este nagyon sokan vannak, rengeteg butik, pék, bolt van. Rengeteg az étterem is, kávézók is vannak. A konyháról nem nagyon tudok mit mondani. Mi beültünk az egyik helyre és mivel isteni volt a Mousakajuk, így minden este oda ültünk be, de a nevét meg nem tudnám mondani.
Disco is van, közvetlenül a partnál.
Van egy Vrasna elnevezésû fotóalbumom, abban találtok Asprovaltaról is képeket.
Nagyon tiszta kis város, hatalmas rendezett parkkal, szökõkúttal, nekünk nagyon tetszett.
Piaccal nem találkoztam, szerintem nincs, vagy csak nem jártunk olyan helyen, ahol van.
Thassosra Kavaláról lehet komppal áthajózni. Van kifejezetten ilyen fakultatív kirándulás is, de magán akcióban is el lehet oda jutni gondolom busszal.
A szállásról nem tudok nyilatkozni.
Ha van kérdés, nyugodtan kérdezzetek.
Gyros pitában 2 euro volt, tányéron 5.
A Mousaka is 5 euró volt.
Az óriás palacsintájuk, amit mi a Snoopy nevû helyen ettünk állandóan, 2,5 euró volt, de alig lehet megenni, akkora.