Zsofka Baba, nagyon örülök, hogy jó idõtök van. Itt lassan "havazik", na jó csak csepereg az esõ. Jó lett volna még egy hetet maradni.
Minden nap a Crosban? Ez nem semmi, biztos protekciós vagy, azért van minden nap nyitva.
A fotók már CD-n vannak, tehát vmikor talizni kéne, hogy a többit is rá tudjuk másolni.
Te is hiányzol nekem (írtam a stavi fórumba és privit is küldtem neked), pláne azok a horkolások
sziasztok
ez az utolso bejelentkezesem stavrosbol.
nem hiszem hogy jovok meg netkavezoba, mig itt vagyok.
sajnos szombaton indulunk haza.
a baratnom mult szombaton visszahozta a jo idot, a viz is melegebb mint volt es gyonyoru szep tiszta.
valamelyik nap voltunk strandolni olimpiadan is, nagyon hideg volt ott a viz de muszaj volt bemennem olyan szep.
ma nincs olyan meleg, de azert lenezunk a strandra, ha nem nagyon gaz, akkor strandolunk, ha igen akkor seta vrasna-asprovalta.
minden nap crossban vagyunk de hamar vege van, 2-kor mar lelepunk. hetvegen meg amugy is be fog zarni.. de ez mar sajnos engem nem erint. itt mar mindenki pihizik, a helyiek nagy resze eltunt, a boltok kozul is sok mar bezart, a strandok fele mar elpakolva.
na megyek, otthonrol jelentkezem, puszi nektek...
Örülök,hogy már jobban vagy.
Még jó,hogy kint sok az ismerõsöd és a rosszabb idõt is ki tudod használni.
Kívánom,hogy minél elõbb süssön ki a nap,és legyen jó idõ.
További jó nyaralást.
sziasztok, ujra itt vagyok.
Tina meg nincs foto, a cross meg csak 1x volt nyitva, szombaton es akkor csajok voltak a pultban... de ma nyit ujra, majd kinyitom a szemem
Koszi mindenkinek mindent, mar jobban vagyok, tegnap meg elotte volt a legrosszabb, pont mikor kirandultunk, de most mar ok, csak beszelni alig tudok.
Ma nincs jo ido, kb 22 fok es egesz ejjel esett, meg most is esik. a tobbiek csavarognak, thesszaloniki+ilyenek, en meg itt setalgatok az esoben. meglatogatom a meg nem latott ismerosoket
remelem holnap mar jo ido lesz ujra.
Zsofka!
Remélem jobban vagy és élvezed ezerrel Stavros hangulatát. Ha jól számolom, ma már a Crossban bulizol, igyál helyettem is sokat-sokat! Van mesélnivalóm nekem is, majd ha haza jöttél!
Még mindíg jó az idõ kint?