Köszi,aranyos vagy,de én tényleg nem láttam és nem is tudtam,hogy ezt nevezik TUKTUK-nak.
Majd kipróbáljuk ha "Bankogba" megyünk... Mondjuk az még odébb van.
Most Kog v.Kok? Ezt a műveletlenséget.Hiába nem járok sűrűn arrafelé
Nyugodtan sétálhat két nő is az utcán még éjszaka is, de csak a főútvonalakon és az üdülőövezetben ajánlatos. A Medinában (óváros) nappal lehet nézelődni, este viszont jobb elkerülni.
A bazárban számítani kell rá, hogy folyton be akarnak hívni az üzletekbe. Ez nekem kellemetlen, de ha már ott van az ember nem szabad kihagyni. Legalább egyszer végig kell járni a bazárt, majd utánna lehet vásárolni a fix áras boltokban. Ott nem lehet alkudni, ott az árból nem engednek.
Szanna!
Nyugodtan sétálgathat Tunéziában két nő sötétedés után is az utcán. A túristák által többnyire megjárt útvonalak szépek, rendezettek. Mi keveregtünk olyan mellékutcákba is, ahova idegen a lábát be nem meri tenni. Ott elég nagy volt a szemét, rengeteg gyerek játszott az utcán és elég rossz arcokat láttunk. Volt bennünk egy kis félsz, de bántódásunk nem esett. Erre a helyre sötétedés után nyilván nem mentünk vissza.
Köszi Valcsi!
Bár nem így képzeltem, csak egy kép volt szándékomban az igazi sivatagról.
Jó készülődést kívánok nektek! Ha tehetitek, a Szahara túrát ne hagyjátok ki!
Nem tudod az idén mikor lesz a ramadán?
Üdv. szepeva
Bár még nem jártam Tunéziában, de azt írják, nőnek egyedül nem ajánlatos sétálgatni, de két nőnek már igen.
Szerintem nappal mindenképpen elmehet két nő sétálgatni.