Mi is voltunk tavaly augusztusban Vrasnán. Az Apollónia házban voltunk elszálásolva a Helios travellel. A szállás szép tiszta és és korrekt volt. Ez a ház kertes és igy tudtunk grillezni és bulizni esténként. A megérkezésünkkor a hütõ nem volt jó, de 1 órán belül jött a "görög" és megcsinálta. Egyébként a fakultatívok is kiválóak voltak. Mi voltunk a Meteóráknál, görög esten, Ó - Vrasnán. Idén ujra vissza megyünk, mert nagyon jól éreztük magunkat. Most a Rózsa házban leszünk és megyünk Kavala-Thassosra, meg a lakatlan szigeti kirándulásra. Na meg ujra Ó-Vrasnára A tenger csodálatos és tiszta. Közel van Asprovalta ahová egy kissebb sétával be lehet jutni. Ott van minden féle tavernától kezdve az üzletekig Minden költési lehetõség Az árak nem vészesek és a gyros páratlan. A Mytos sörükrõl már nem is beszélve, ahogyan a hûtõbõl veszik elõ a poharat Természetesen Mytos emblémával. Én szerettem volna egyet venni, de sajnos nem volt eladó Ha valaki szeretne kérdezni szivesen válaszolok és már nagyon várom aug. 14-ét.
Én a Rózsa házban voltam Vrasnán a Heliosszal, így csak kívülrõl láttam. Elég szimpatikusnak tûnt, de véleményem szerint csak a legfelsõ emeletrõl látható a tenger, mert a többi szintrõl eltakarják a fák a kilátást.
Az irodáról pedig itt találsz infót:
http://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=147&start=1200
Szia Boka!
Hát annak a görög idõ szerint 9-nek nagyon tudnék örülni, mert az azt jelentené, hogy 20 óra alatt lenn vagyunk. El ne kiabáljam, az Apollonos sofõrökkel eddig többnyire minden rendben volt, nem húzták az idõt, és tényleg hamar Görögországban voltunk.
Ildikónak mindenképp megemlítelek. Egyébként a Meandros-os Enikõ azt mondta, hogy ahogy Stavrosból kijön a busz Vrasna felé, ott a Lidl-nél szálljunk le, ha nem visznek el minket. Innen már csak 800 m az apartman, gondolom nem lenne nagy kerülõ a busznak sem. De mindegy, megoldjuk.
Köszönöm a jókivánságokat, mi nagyon igyekszünk, hogy ismét kellemesen töltsük az idõt, és kiélvezzük Görögországot.
Szia "anyuci68"!
A buszt kifizetted, az sem olcsó, miért ne állna meg. Ildikó biztosan segít, említsd meg neki a nevemet (Kati, palacsinta).
Jaj, már csak 3 nap, már annyi sincs, és reggel görög idõ szerint 9-re ott leszel Stavrosban. Úgy irigyellek!!!
Jó utat, és nagyon kellemes nyaralást kívánok Neked.
Szia Boka!
Az nekünk tulajdonképpen még jobb is, mert a Meandros Stavroshoz van közelebb, így még, ha nem is visznek el az apartmanig, valahoz Vrasna elején kiugrunk a buszból. Na persze, ha a sofõrök hajlandók kinyitni a csomagtartót nem apollonos szállás miatt.
Én nem nagyon jártam étterembe, de a benzinkút utáni utcában azt hiszem (elõtte ruhás butik van) van a "Dagi" vendéglõje, mi tavaly is oda jártunk. Egy termetes barna férfi a tulaj. A parton is vannak jó Tavernák.
A Stella az utca végén van, és ha ezen végig mentek olyan 250 m-re van a tenger.
Szia Dian!
Én úgy látom, mi pont váltjuk egymást, így valószínû, hogy elõbb megtapasztalod azt, amit én esetleg leírnék. Természetesen ha bárkit érdekel valami, amiben tudok segíteni, egyértelmû, hogy segítek. Nekünk még pár évig csak napozós-fürdõs, hajókirándulós nyaralásaink lesznek (fõleg, ha sikerül összekalapálni rá valahogy a pénzt), aztán ha már a csemetém kicsit idõsebb lesz, akkor tudjuk ismét felfedezni Görögországot. Vrasnán kb. 10 éve voltunk, ahogy olvasom a fórumokat, nem lett nyüzsisebb, így mi megint élvezni fogjuk a nyugalmat, fõleg a Meandrosban. Enikõt majd felkészítem a látogatásodra, már, ha a nicked mond neki valamit.
Köszi a választ! Remélem minden oké lesz Vrasnán. Ha viszont abból indulok ki, hogy te évek óta visszajársz ide, akkor biztos nem lesz rossz. Valami jó helyet tudsz ajánlani a vacsorázáshoz? Ja és milyen messze van a tenger (nem mintha számítna)?