Szia Atosz!Az igazság az,hogyha kevés lesz a zsozsó,Lesvos lesz busszal,vagy Sarti/ott sem jártam még/vagy Lefkas,mondjuk leginkább Lefkas...ha mégis lenne mit a milkába apritani,mindenképp Kefa!!!DE mivel ez Lesvos topic és mint láttad a képeim,találtam magamnak ,,rendes"partszakaszt,nem vetem el a győri felszállás lehetőségét sem.Nosza,majd meglátjuk...
Szióka!
Millió lehetőség,millió szápség,de "kevesek" vagyunk, valahogy mindenkinél erről szól a fáma. Sopánkodás,mert ha valamikor vágytak, akkor most vágynak az emberek a szépre ebben a depressziós fejreállt világban.
Csubidázlak: Atosz
Szia Atosz!Az igazság az,hogyha kevés lesz a zsozsó,Lesvos lesz busszal,vagy Sarti/ott sem jártam még/vagy Lefkas,mondjuk leginkább Lefkas...ha mégis lenne mit a milkába apritani,mindenképp Kefa!!!DE mivel ez Lesvos topic és mint láttad a képeim,találtam magamnak ,,rendes"partszakaszt,nem vetem el a győri felszállás lehetőségét sem.Nosza,majd meglátjuk...
Összejön azért a határozatlnság triója ami még egyenlőre nem dönt dugába semmit.Mire gondolok? Arra,hogy ha egyátalán jövőre összeállna a kép akkor melyik ujjamat rágcsáljam.A Lesvosit,a Kytherait vagy a most képbe álló Ny-Krétait.Most per pillanat bitanggúl határozatlan lennék.Kytherát ugye most találtam magamnak,Lesvos egy régi vágy ami mellett már döntöttem is de...és Ny-Kréta a múlt jogos folytatása,de megtehetnénk ugyan ezt Eviánál is. Ez a lesvosi topic ugye?Mondjuk az anyagiak állapota legtöbb emberkénél "segít" a döntésben,mert suska nélkül nem mehet csak Maradra, ami nem egy török város... Hogy vagy te a helyzettel?
Nézegettem mindenféle fotóalbumot,ez az egy tengerparti rész fogott meg igazán,DE amiért viszont nagyon is érdemes lenne legalább egyszer elmenni,az a hihetetlen szép falvacskák,kanyargós utcácskák,kockásabroszos tavernák,sztem még eléggé érintetlen lehet pl.Sigri vagy Plomari...egyszerűen gyönyörűek!!!
Semmi gond!Nem forszirozom tovább mert megtámadnak és mi lesz velem? Ideáig is remegtek a lábaim.Igen néztem a képeid,tetszenek,de semmi befolyásolást nem akarok senkinél.Ott vannak a klasssz képek amik felletek téve,mindenki maga dönthet!
Klassz ez a csónakos virágos kert...
Üdv: Atosz
Legutóbb atosz szerkesztette (2008-11-03 14:45:30), összesen 1 alkalommal
Kedves Atosz!!!Előző hozzászólásom,ami a levéllel kapcsolatos,vedd semmisnek,kérlek,teljesen magamra vettem,amihez semmi közöm!MÁS:Hogy tetszenek a képek?Még a végén Lesvos is lehetséges lesz,ráadásul a közeli Győrből a transzfer az Aeolussal ingyenes lenne Pozsonyba...nnna,törhet a fejem,hova is???