Makrigialos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 241
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9630 Üzenet linkje2006-06-24 13:02:16 

Anik icon_lol.gif ó,szépek a képeid látom már hiányzott a fórum!!!! icon_lol.gif
# 242
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9633 Üzenet linkje2006-06-24 13:18:40 

Szia Rebeka és a többiek! Nagyon jólesik, hogy hiányoztam, így azért könnyebb elviselni, hogy már hazaértem. A képeket felraktam, remélem tetszenek majd! Még lehet, hogy válogatok egy párat, de azért a legtöbbet már felraktam. Az utolsó napokban kicsit kínlódott a gépem, így örültem, hogy még párat tudtam fotózni. Nem tudom, talán a hõség ártott meg neki, vagy hogy gyakran kattogtattam? icon_rolleyes.gif

Az árak szerintem maradtak a tavalyiak. Viszont Paralia nekem drágábbnak tûnt. Igaz ajándékot viszont ott érdemes venni, mert nagyobb a választék és azért lehet olcsóbbat is találni. Viszont Makriban nagyon kedvesek voltak, bármit vásároltam szinte mindenhol kaptunk egy kis szuvenirt. Apró dolgokat, de azért jólesett. Itthon ezt sajnos nem tapasztalja az ember még üdülõhelyeken sem.

Krisztát nagyon irigylem. Azóta már biztos, hogy élvezik a tenger és a napfény "ízét". Igaz?
Majd estefelé figyellek Rebeka az MSN-en, mert jó lenne beszélgetni. Andira is sokat gondolok, gyönyörû hely lehet Samos szigete. Várom, hogy milyen fotókat készít? De azért még pihenjen mindenki. Addig jó nekik, amíg ott vannak. Nem igaz? icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

# 243
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9634 Üzenet linkje2006-06-24 13:20:27 

Jox! Köszönöm, hogy ilyen gyorsan felraktad a képeket. Már aláírtam mindegyiket! Remélem tetszenek neked is!? Örülök, hogy vártatok, biztos én is így leszek, amikor majd ti lesztek úton. Nagyon jó még mindig a hellasz. Kedvenc oldalam.
# 244
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9637 Üzenet linkje2006-06-24 13:56:50 

Anikó!
Megnéztem a képeket, nagyon klasszak! Már annyira ott lennék!
Krisztáék már rég megérkeztek, iszonyat hõség fogadta õket. Ha a most aktuális fenti képen szõke fiúcska lenne, azt is gondolhatnám, hogy a Kriszta aprószentje. icon_lol.gif icon_lol.gif Nem tudom hogy viselte az utat.

# 245
Kovlas
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9663 Üzenet linkje2006-06-25 09:16:15 

Sziasztok!
Már régóta olvasom a fórumot és elsõsorban az itt olvasottak miatt döntöttünk Makrigialos mellett. Augusztus 10-tõl-20-ig leszünk a Maria-házban az Anett Tours szervezésében. Azt szeretném megkérdezni, hogy ismeri-e valaki ezt a házat? Minden paramétere érdekelne. Elõre is köszönöm.
Üdv.: Kovlas

# 246
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9666 Üzenet linkje2006-06-25 10:42:21 

Rebeka és Zeusz!

Jó utat és nyaralást kívánok! icon_wink.gif

# 247
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9670 Üzenet linkje2006-06-25 11:30:38 

Rebeka! Örülök, hogy írtál Krisztáékról. Azt gondoltam, hogy hõség van, mert mi is végig "élveztük" a nagy meleget. De örülök, hogy rendben kiértek. sokat gondolok rájuk, meg rád is, hiszen Te is indulsz rögtön utánuk. Nagyon jó nektek! Remélem élvezni fogjátok végig a nyaralást. Az MSN-en bejelentkeztem, remélem még tudunk beszélni. TEgnap nem voltam otthon, amikor kerestél.
# 248
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9671 Üzenet linkje2006-06-25 11:32:39 

Jox! Biztos úgy van a benzinkút, ahogy írtad, hiszen Te gyakorlottabb vagy. Én nem tudom helyileg hol volt, amirõl írtam, de az biztos, hogy az egyik OMV kút csak lefelé menet van, és nincs párja a másik oldalon, ez is Belgrád és Nis között van. Utána volt az a MOL kút, amit írtam, és utána már volt páros OMV kút is. Majd nézd meg légy szives, ha jöttök hazafelé! Nem akarok rosszat írni senkinek, úgyhogy légy szives ellenõrizd majd le, ha eszedbe jut. Köszi.
# 249
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9672 Üzenet linkje2006-06-25 11:55:59 

Én nem ezen az útvonalon jártam eddig Görögországba (hanem Olaszországból komppal), úgyhogy én sem tudom, hogy pontosan hol van az a benzinkút.
# 250
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9673 Üzenet linkje2006-06-25 12:00:30 

Ja tényleg, ezt olvastam is, hiszen már többször említetted. Akkor ez lesz egy jó alkalom hogy ezt az útvonalat is feltérképezd, hiszen jövõre akkor már nagy segítség lesz mindenkinek, aki erre indul.
Remélem a Te fotóidat is lehet majd látni itt az oldalon! És jó lenne szerintem ha Te is írnál beszámolót, részleteset.

# 251
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9674 Üzenet linkje2006-06-25 12:03:39 

Jó pár fotóm van a Fotóalbumban. A beszámolóírást inkább meghagyom másnak, majd inkább válaszolok a konkrét kérdésekre... icon_smile.gif
# 252
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9675 Üzenet linkje2006-06-25 14:44:34 

Oké. Értem. Remélem most már megszaporodnak majd a beszámolók, hiszen lassan mindenki útrakel. szeretem õket olvasgatni. Érdekesek, meg rengeteg új infót lehet találni bennük.
# 253
Smilegirl
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9676 Üzenet linkje2006-06-25 14:53:27 

Szia Anikó!

Örülök, hogy Te is jól érezted magad Makrin. Viszont szerintem a kagylópartin nem futottunk össze, mert én leginkább a barátaimmal voltam, és pl. csak a lábszépségverseny kellõs közepébe csöppentünk be. A táncversenyen zsûriztünk még néhány lánnyal, velük a végén sokat dumcsiztunk. Különben az Elektrában laktunk, ott nincs elkülönített zuhanzó, bár Erika szerint egy apartmanban még istenesek a fürdõk a görögök átlagos fürdõsobáihoz képest.icon_smile.gif)
Kocsival tény, hogy könnyebben közlekedtek Makrin, nálunk "bajáratott" jogsi nem lévén maradt a bringa, az is csak 2 napra és Pydna beach-re mentünk le sokat vele. Az viszont nagyon jó hely.icon_smile.gif))
Ja, a Sand bár amit a múltkor említettem az a hely, ahol a kagylóparti volt. tényleg király hely, a tulaj Alex aranyos pasi, csak dumcsizgatni kell vele kicsit. Vele egész jól eltársalogtunk angolul. A többi görög akibe belefutottunk sajna vagy semmilyen nyelven nem beszélt vagy a német volt az erõssége.

Aki most megy, néhány info:
Szerintem a kaja azért drágább mint itthon: a kenyeret 2,60-ért vettük, a fánk és a többi péksüti meg 1 euró. Gyümölcsöt érdemes venni, de inkább sárgabarackot és sárga meg görögdinnyét, az sokkal olcsóbb mint itthon. A csapvíz is iható (bár itthon óva intettek tõle), legalábbis nekünk semmi bajunk nem lett tõle:) A robogókölcsönzés asszem 30 euró/nap (javítsatok ki, ha mégse) de mi inkább bringát kölcsönöztünk 6 euró/2 nap-ért. De azért mindenképpen próbáljátok ki bármit is kölcsönöztök, mi 3 bringával fürödtünk be.icon_sad.gif
a kajaárak elfogadhatók, fõleg mert a vízért nem számítanak fel semmit és egész jó adagokat adnak. (jó gyrost mégis Paralian sikerült ennem). A fakultatív programokon nagyon befürödtünk, mert mind Edessaban, mind a Meteorak utan közel 10 eurot hagytunk ott fejenként. Ja, egy jótanács: ne ültessetek le görögöt az asztalotokhoz, csak akkor ha tényleg meg akarjátok õt vendégelni és Ti fizettek neki. Mi befürödtünk azzal, hogy szó nélkül leültettünk valakit és így nekünk kellett állni az õ ebédjét is.icon_sad.gif
A buszközlekedésrõl annyit, hogy Katerinibe a busz egész pontosan jön (+-10 perc) de Thesszalonikibe majd 1 órát vártunk. icon_smile.gif) Visszafelé viszont hajszál pontosak a buszok.
Anikó, milyen fakultatív programokon voltatok?

Ja, mi az Andromeda Travellel mentünk le, nincs bajom velük, nagyon segítõkészek voltak, a buszon az emeleti panoráma helyet kaptunk (legalábbis lefelé), de ahogy hallottunk az õ áraiknál jóval olcsóbban is lehet már Makrira menni....icon_smile.gif) De szerintem jövõre is õket választjuk.

Gondolkodunk egy útónyaralásban augusztus végén, viszon most Paralia lenne a cél. Tudtok valami olyan apartmant, ahol nem beosztott turnusok vannak? (jó lenne szombattól-szombatig lemenni, így annyi szabit sem kéne kivenni, mert ez a hétfõ-köv. szerdáig tartó idõszak leamortizálja a szabikat...icon_smile.gif)
Köszi az infokat és jó nyaralást, szép idõt és felejthetetlen élményeket a holnap indulóknak!icon_smile.gif)

# 254
Teeby
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9677 Üzenet linkje2006-06-25 15:21:06 

Smilegirl köszi neked is az infókat!
Én is Andromedával megyek.
Volt útközben komplikáció? Baksis meg hasonlók?
A buszuk kényelmes? Hú mennyit kérdezek.
Ezek szerint voltatok Szalonikiben busszal, írnál errõl egy keveset? Mikor indultatok, mennyit sikerült látnotok, hogyan értetek vissza stb.

# 255
Barbageorgopulosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
241 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9678 Üzenet linkje2006-06-25 15:31:27 

Jox írta:
Én nem ezen az útvonalon jártam eddig Görögországba (hanem Olaszországból komppal), úgyhogy én sem tudom, hogy pontosan hol van az a benzinkút.

A másik topicban már írtam, de beírom ide is, hátha valaki azt nem látta.
Az úgynevezett páros ( tehát mindkét oldalon van ) OMW benzinkút Szegedtõl Kb. 300-310 km, Paráliától pedig 550-560 km-re van.
Belgrád és Nis között félúton, kb. Lapovo vonalában. Euróval is lehet fizetni, tiszta, jó a kávé, nem vágnak át. Nyugodtan merem ajánlani, több éve, mindíg itt tankolunk. icon_lol.gif icon_arrow.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 16 17 18 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu