Samos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
Hozzászóló Üzenet
# 241
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49001 Üzenet linkje2007-11-27 20:35:27 

Ugyenilyen képem nekem is van a fotóalbumban icon_smile.gif
# 242
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#48960 Üzenet linkje2007-11-27 08:47:32  Samos város

# 243
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#48959 Üzenet linkje2007-11-27 08:47:12  Samos város

# 244
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31805 Üzenet linkje2007-06-18 12:52:02 

Melyik másik szigeten gondolkoztok?
# 245
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Mandzsi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31804 Üzenet linkje2007-06-18 12:47:59 

Hát, elhiheted, mi mennyire sajnáljuk! Abban bízok, hátha bõvül majd az irodák kínálata is, mindenesetre ha az Aeolus-nál járnánk foglalni, javaslom majd nekik hogy bõvítsék a kínálatot, hátha hallgatnak az ügyfél észrevételeire...icon_smile.gif
A privát szervezés se lenne rossz, de gondolom akkor azt nagyon idõben kell elkezdeni, hogy kedvezõ árú repülõjegyet találjunk Bécsbõl, közvetlen samos-i járatot.
Szóval, majd legközelebb....icon_smile.gif

# 246
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31801 Üzenet linkje2007-06-18 12:35:45 

Mandzsi, én igazán sajnálom, de érzetem, hogy így lesz. Nagyon lelkes voltam, mert engem lenyûgözött Samos és kívánom, hogy sok ember láthassa azt a sok szépséget, de ezt tapasztaltam, amit most te is írsz. Magyarországról túl szûkre szabottak a lehetõségek és így a végösszeg meg túl sokra jön ki, így aztán végezetül senki sem utazik erre a csodálatos szigetre. Kicsit csalódott vagyok, mert annyira szerettem volna hallani, hogyan tetszett ott másoknak. De talán majd bátrabbak lesztek és valamikor neki vágtok privát szervezésben. Remélem, még másik topikban is segítségedre tudok leni. Andi
# 247
Mandzsi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31791 Üzenet linkje2007-06-18 11:45:29 

Szia Andi,
Sajnos nagyon úgy tûnik, hogy idén Samos nem jön össze, így nagyon fájó szívvel bár, de le kell mondanunk róla. Az a probléma, hogy mivel csak hotelek vannak az iroda szegényes kínálatában, ezek elég húzós árra jönnek ki. Reménykedtem benne hogy last minute-tel olcsóbb lesz, minden nap nézem a last minute frissítéseket, de arra jutottunk hogy még így is elég húzós az ára. Így most errõl lemondunk, és bízom benne hogy jövõre talán apartman is kerül a kínálatba.
Viszont, még mindig megy a vacilálás hogy hova menjünk, bár már szûkült a kör. Átmegyek a megfelelõ fórumba és felvetem a lehetõségeket, hátha majd jönnek hozzászólások amik segítenek a döntésben.
Mandzsi

# 248
Mandzsi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30879 Üzenet linkje2007-06-10 13:29:28 

Helló Andi,
Persze, természetesen jelentkezem majd, ha végre megszületett a döntés! (Mint mindig, ismét hezitálok és ezer dolgot mérlegelek magamban...icon_smile.gif)
Az tuti csak teljesen, hogy görög sziget (vagy esetleg ha szárazföld, akkor Parga), de hogy Samos, Dél-Kréta, Rodosz, vagy esetleg Korfu vagy Lesvos, na ez még nincs eldöntve...icon_smile.gif
Mindenesetre köszi tényleg a segítséget!

# 249
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30870 Üzenet linkje2007-06-10 11:08:32 

mandzsi, azért majd szólj, ha eldöntöttétek, mert érdekel!!!! icon_smile.gif
# 250
Mandzsi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30693 Üzenet linkje2007-06-08 13:19:02 

Köszi szépen Andi!
# 251
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30572 Üzenet linkje2007-06-07 20:19:31 

A 204-es képen látszó part akkor valójában Ireon, és a pálya alatt van a Potokaki Beach, csak ez már nem látszik a fotón?

Pontosan, ahogy írod.

És a két tószerû vmi? A hotel leírásánál olvastam ugyanis, hogy a hotel mögött van vmi tó, amit állítólag gyógyhatásúnak tartanak. Ez az lenne szerinted?

Igen, két kis tó van közvetlenül a reptér mellett, azt nem tudom, hogy gyógyhatású-e a vizük, de azt igen, hogy békanyállal teli pocsolyák icon_smile.gif

Mekkor egyébként a repülõforgalom, kb napi hány repülõ lehet szerinted?

Mi este voltunk a strandon, egy kirándulás végén, olyan 5-6 óra felé. Akkor az alatt a másfél óra alatt összesen három gép volt.

Tudod, hogy az idõjárás itthon is szörnyen kiszámíthatatlan, garancia semmire sincs, semelyik hónapban sem.

# 252
Mandzsi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30563 Üzenet linkje2007-06-07 18:03:15 

Szia Andi,
Köszi, megnéztem az említett képeket. Hát, jó közel van a reptér a strandhoz!
A 204-es képen látszó part akkor valójában Ireon, és a pálya alatt van a Potokaki Beach, csak ez már nem látszik a fotón? És a két tószerû vmi? A hotel leírásánál olvastam ugyanis, hogy a hotel mögött van vmi tó, amit állítólag gyógyhatásúnak tartanak. Ez az lenne szerinted?
Mekkor egyébként a repülõforgalom, kb napi hány repülõ lehet szerinted? Úgy gondolom valóban nem lehet túl sok.
A hotel görög honlapját már megtaláltam korábban, (rákerestem a google-n), de azért köszönöm!
A görög szigetcsoportoknak pedig utánanézek, hogy alaposabb ismereteim legyenek...Én azt gondoltam volna, hogy Samos eléggé délinek (és így sokáig melegnek) mondható, hiszen Törökország partjainál van...Átgondoljuk akkor még a szeptemberi indulást, és lehet hogy augusztus lesz belõle. Nem szeretném kockáztatni hogy rossz idõnk legyen, a tavalyi nyaralás felében sajnos így jártunk Horvátországban, Dél-Dalmáciában, pedig augusztusban voltunk (bocsi az offért).

# 253
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30555 Üzenet linkje2007-06-07 14:59:22 

Számoszi szállások listája, kifejezetten Pithagorióban:
http://travel.diadiktyo.net/samos/english/?perioxi=PITHAGORIO

# 254
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30554 Üzenet linkje2007-06-07 14:57:04 

Megnéztem a neten a Fito Bayt. Emlékszem rá, mert a strandtól csak az út választja el, itt álltunk repülõt lesni icon_smile.gif Olyan bungalló szerû házacskákból áll, nekem nagyon teteszett kerítésen kívülrõl. icon_smile.gif

Még pár kép itt: https://www.travelguide.gr/samos/hotel-fito-bay.html#
A hotel görög honlapja: https://www.fitobay.gr/

Legutóbb vojandi szerkesztette (2007-06-07 15:01:10), összesen 1 alkalommal
# 255
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30553 Üzenet linkje2007-06-07 14:51:01 

A Samos 1-es fotóalbumban a 179-208-as képek vannak Pithagorióról. a 198-ason látod, hogy pontosan a kikötõ felett startol egy repülõ, a 204-esen pedig latod, hogy a leszállópálya pontosan a strandon kezdõdik. A pályától (a képen felfelé lévõ) partszakasz már nem Pithagorio, hanem Ireon, a pályától lefelé az elsõ pár ház, az Pithagorio széle. Ha a strandon vagy, kb. 15 méterrel a fejed felett húznak el a gépek. Engem nem zavar a repülõzaj, amúgy meg nincs akkora nagy forgalom Samoson, sõt nekünk tetszett is, ahogy jönnek a gépek a fejünk felett, de azért gondoltam szólok. Van akit zavar.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
<   1 2 3 ... 16 17 18 ... 21 22 23   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu