Karpathos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
Hozzászóló Üzenet
# 2341
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46422 Üzenet linkje2007-10-04 19:42:11 

Hé, h.apci, te aztán gyors voltál!!! Ezt tegnap este csaptam össze. Van ennél sokkal jobb másik is, de azok marha hosszúak, 1-2 GB-osak, azt meg nem küldözgethetem ide icon_smile.gif
# 2342
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46421 Üzenet linkje2007-10-04 19:40:04  Válasz a #46420. hsz-ra Előzmény #46420

Ügyes vagy Andi; fog ez menni! icon_wink.gif icon_razz.gif
# 2343
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46420 Üzenet linkje2007-10-04 19:22:02 

Összeállítottam képkbõl és két 30 mp-s filmbõl egy 3 perces videót. Sajnos az ezer db fotó mellett nem maradt több hely felvételeknek, de bánom is, mert eredetlieg öt volt, csak törölni kellett, mert kellett a fotóknak a hely, pedig 2 GB volt nálunk. A Pigadia városi videó ezért mozog olyan gyorsan, mert nem volt helyem, így kissé zavaró a film gyorsasága -szerintem.
# 2344
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46189 Üzenet linkje2007-10-01 14:08:28 

Szia h.apci. Azt már kibeszéltük Atosszal, ha jól emlékszem a Lesvos topikban icon_smile.gif
# 2345
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46184 Üzenet linkje2007-10-01 13:32:27 

atosz írta:
Szóval beállt a határozatlanság,talán tavaszig letisztúl.Olaszokat utálom,de Szicilia érdekel.Spanyolokért sem vagyok oda,de a Kanári-szigetek,Tenerife sem lenne rossz.Marad a ?????? icon_sad.gif icon_rolleyes.gif icon_wink.gif

Korzika!? icon_confused.gif icon_wink.gif icon_exclaim.gif

# 2346
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46174 Üzenet linkje2007-10-01 11:43:32 

Éppen most írtam neked privit az egyik képpel kapcsolatban, Atosz! icon_smile.gif
Én még rengeteget fogok görög szigetekre utazni, ebben biztos vagyok és az is lehetséges, hogy azt a szigetugrálós módszert választjuk, ami csak hátizsákkal és spontáneitással vihetõ végbe.
Egy nagyon pici off még, válaszolva: Tenerife örök szerelem, szeretnénk ott élni. Valszeg megyünk megint tavasszal.
Szicília is majdnem biztos, csak az a baj, hogy baromi nagy és akkor két hét alatt csak mennénk és néznénk, most meg már nem vágyunk ilyen strapás nyaralásra, hanem inkább olyan nyugisra, mint "Kárpi" volt. icon_smile.gif

# 2347
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46173 Üzenet linkje2007-10-01 11:39:08 

Szia Andi!

Leírásod elolvastam,a fotókat végignéztem.Õszintén nem tudom hova tenni ezt a világot,ami különbözik sokmindenben a mi általunk bejárt
szigetektõl.Egy kicsit hasonló a verzió nekem Zantéval.Képeid tetszenek.

Most kezdünk mi is filózni,hogy egy kicsit leállunk a görög szigetekkel.
Nem tudom, de Kefalónia még birizgál,meg Lesvos.Szóval beállt a határozatlanság,talán tavaszig letisztúl.Olaszokat utálom,de Szicilia érdekel.Spanyolokért sem vagyok oda,de a Kanári-szigetek,Tenerife sem lenne rossz.Marad a ?????? icon_sad.gif icon_rolleyes.gif icon_wink.gif

# 2348
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45932 Üzenet linkje2007-09-27 12:05:29 

Lehetséges. Voltak nagyon jellegzetes Kárpátoszi dolgok. Szerintem minden sziget egy más-más világ, ezért szeretem õket sorjában felfedezni.
# 2349
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45931 Üzenet linkje2007-09-27 11:41:03 

Szia Andi!

Végignéztem a képeket... icon_eek.gif Nagyon sok szép és fõleg érdekes képet csináltál! icon_razz.gif Olyan érzésem van, mintha ez Görögországon belül is egy kicsit más világlenne... icon_confused.gif

# 2350
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45927 Üzenet linkje2007-09-27 11:20:03 

Szia Petros!

Földrengésrõl még csak nem is hallottunk. Rengések csak bennem voltak, mert haza kelltt jönni icon_smile.gif De már ez is múlik.

# 2351
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45700 Üzenet linkje2007-09-24 09:38:53 

Szia Andi!

És ahogy olvasom a híreket, a földregést "megúsztátok", Ügyesen csináltátok! icon_smile.gif
Ezzel is szerencsétek volt, ez egy plusz "pozitiv" dolog icon_wink.gif

# 2352
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45685 Üzenet linkje2007-09-23 21:51:38 

Így végzõdik a beszámolóm, és ezt mst fõleg Kristin1-nek célzom, meg azoknak, akik szeretnének eljutni erre aszigetre. Mert tényleg gyerekjáték odajutni.

Epilógus.
Mindekinek ajánlom Kárpátoszt. A sok negatív viselkedés elsiklik az ember mellett, mi sem sértüdtünk meg emiatt. A sziget álomszép, egy igazi paradicsom, árad belõle a nyugalom és az elmaradottság. Sajnos, már ide is túl sok turista jut el. Szállásból van elég. Saját szervezésben könnyen el lehet jutni repülõvel egy rodoszi vagy athéni átszállással. Minden jegyet be lehet szerezni az interneten is. Rodosz-Kárpátosz 29 Euro!!! De akár komppal is. Rajta emberek, legyetek bátrabbak, irány Kárpátosz!!!! Nekünk nagyon tetszett.

# 2353
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45669 Üzenet linkje2007-09-23 19:31:44 

Sziasztok!
Én most pár napig nem leszek. Valószínûleg, mire újra jövök, már fent lesznek a képeim és a beszámoló.
Üdv Mindenkinek, Andi

# 2354
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45646 Üzenet linkje2007-09-23 14:19:10  Válasz a #45638. hsz-ra Előzmény #45638

Köszi Andi! Tényleg ott olvastam! Így, hogy írtad már be is ugrott! És ez a borravalós dolgot is mindig így tapasztaltam én is, hogy alig akarják elfogadni, esetleg ha otthagyjuk az asztalon.
Azért volt nagyon furcsa ez a korfui eset! Csak néztünk Zolival, hogy most mi van? icon_lol.gif Kb. 1,50 eurót zsebrevágott, ha jól emlékszem. Dehát nem ácsoroghattunk ott, hogy most mikor akarja visszaadni?! Otthagytuk!
De már az elején sem volt szimpatikus.

Haláli ez a találkozásos sztori, amit írtál!! Tényleg miket produkál az élet! Hihetetlen!!!
Elsõ görög utam alkalmával én is nagyrédeiekkel találkoztam Pireusban. Csak néztünk mi is!!! icon_lol.gif icon_lol.gif

# 2355
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45638 Üzenet linkje2007-09-23 11:13:16 

Szia Anikó!

Igen, az a Heltai Péter Athénás könyvében volt Kefallóniáról, ezt valahogy én is megjegyeztem magamnak.
Itt (és tavaly Samoson is) azt tapasztaltuk, hogy leteszik a számlát fizetés elõtt az asztalra, majd te ráteszed a pénz. Elviszik a pénzt és sosem fogadják el a borravalót, csak akkor, ha a visszajáró pénzbõl az asztalon hagysz aprópénzt, de azt is csak akkor veszik el, ha te már elmentél.
Andi

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 156 157 158 ... 161 162 163   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu