Mi is ezt a helyet választottuk a párommal, remélem jól döntöttünk. Bár, eddig mindegyik Görög nyaralás felejthetetlen volt.
Július 18-án indulunk és 2 hétig élvezzük a tengert, napsütést és a semmittevést.
Ebben az időpontban utazik még valaki?
Az valóban messze van még, addigra nem csak én fogok ide írni Neked Én akkor már az októberi Görög utamra fogok visszaszámolni.
De ne feledd, amikor Te nyaralsz, mi itthon irigykedünk majd
#2158842014-05-06 06:08:24 Válasz a #213607. hsz-ra
AGICA2!
Mi is Nea Plagiara megyünk,csak sajnos sokkal később, mint Ti! (aug.22)
Viszont addigra már jó sokan visszatérnek és remélhetőleg írnak pár sor élménybeszámolót a helyről!
Tudom, tudom, de ezt minden évben eljátszom, bár még egyik évben sem fagytunk meg Remélem, hogy valósan lesz wifi, és tudok írni Nektek, bár nálam az első 3 nap filmszakadás van általában. Ameddig helyre jövök az utazásból, kialszom az utat, kicsit este iszogatunk, vacsizunk, sétálunk, reggel lefekszünk pár órát, és kezdjük előlről Már alig várom, jó lesz kikerülni ebből a mókuskerékből, már nagyon várom. Igen, én is számolok vissza, vágom a centit, valósan. 8. ig be kell fizetnem a hátralékot, így a héten ez is meglesz.
Szia Ágica!
Ne aggódj,jó idő lesz
A minap néztem egy Parálián készült képet,sokan vannak már a parton,sőt a vízbe is voltak jó páran.
Én is nézem már az időjárást,de mindennap változik.
Számoljuk már mi is a napokat,jó lesz végre pihenni
Tényleg sokan megyünk Plagiára.
Remélem írsz majd ide pár sort,hisz nem tudjuk mi vár ránk.Ti mentek leghamarabb a beírás szerint.
Helló! Apollon Travellel megyünk mi is, csak 1 héttel előbb. Bár akkor lassan egész jó kis csapat lesz ebből, már vagyunk egy páran akik egy időben leszünk Plagián. Mi 2 hetet maradunk, úgyhogy biztos találkozunk. Ha van tiszta tenger, meleg, és nem kell dolgozni mennem 16 napig, már boldogság van
Mi is Plagiára megyünk idén nyaralni . Képek alapján nagyon szép
Június 20 án indulunk az Apollon Travellel . Azért fogott meg ez a hely ,mert az irdoda szerint kevés a magyar és jó kirándulási lehetőségek vannak .
Sziasztok Nea Plagiára utazók!
Egy ismerősöm már 5. éve Plagiától 6 km-re Nea Moudanian nyaralnak.
Kérdeztem tőle pár dolgot,és a válaszait megosztom veletek.Főként osztrákok, oroszok, bolgárok a turisták. Magyarok sehol. Az árak teljesen normálisak, valamivel persze drágább, mint Magyarország, de nem csillagászati árak vannak.A partja (strandja) nagyon jó, nincs zsúfoltság.A gyros 2 euro volt. Tavaly is, és tavaly előtt is, meg az előtt is. Angol nyelven jól beszélnek a görögök az üzletekben, éttermekben, kávézókban, szóval minden vendéglátó és kereskedelmi helyen. Tengeri állatkák nincsenek, nagy ritkán előfordulnak pici halacskák. Napágy a parton ingyenes, egyszer fogyasztani kell valamit (bármit). Gyros 2 euro, gyros tálra nem emlékszem pontosan.5 éve járunk ki, de még soha semmi afférunk nem volt senkivel, nem lopnak, nem balhéznak a más nemzetiségűek.