Nagyon jó olvasni és nézni a képeket, csak azt mondhatom : Nagy életművészt ismertem meg, megélitek és nem túlélitek az életet. Nem tűnünk el csak sajnos, november 2-ig hatalmas tempóval dolgoznunk kell. Azért néha ide tudok ülni,de novemberben jövök ülök és mesélek.
Nem, nem szívódtunk fel. Én csak szónélkül figyelek és ámulok a szép képek látványától...közben meg írom szorgosan a saját beszámolómat, meg töltöm fel e képeket...de minden érdekel!!!!
...H.apci, szerintem nem szívódtak fel, csak csendben olvassák az élményeiteket, ti még pezsegtek, hiszen most jöttetek haza, nekem már azóta eltellt 2 hónap, úgy érzem már mintha ezer éve lett volna, de elhiheted jó olvasni amit írtok és nézni a jobbnál jobb képeket amiket feltesztek, így ezúton kérlek téged és Brekit is, hogy írjatok...mert én kíváncsi vagyok....
Rajtam nem múlik, de azért néha egy-egy rövid visszajelzés jó lenne, hogy tudjam nem hiába mesélek...
H.apci az utolsó képed az a vendéglős, nagyon úgy néz ki, ahol nekem egy idős görög öreg úr egy érzelgős dalt énekelt, haza megyek és elő is veszem a cd-t és megnézem azt a képet és beazonosítom a helyszínt....
Nekem is sok minden miatt van okom irigykedni rád
Szeretnék én is olyan nagyokat utazni illetve olyan dolgokat végrehajtani amiket meséltél.
Nagyon jók a képek.
Elég sokat barangoltunk a városban a központi helyeket már elég jól ismertük nagyon sok utcát is bejártunk
széltében hosszában mégis tudtál újakat mutatni
A harmadik képen a kép közepén elvileg látszik a szállásunk illetve még talán az erkélyünk is.
Amúgy ezt a szállást neked köszönhetem, hiszen annó te ajánlottad a neten.
H.apci, szerintem nem szívódtak fel, csak csendben olvassák az élményeiteket, ti még pezsegtek, hiszen most jöttetek haza, nekem már azóta eltellt 2 hónap, úgy érzem már mintha ezer éve lett volna, de elhiheted jó olvasni amit írtok és nézni a jobbnál jobb képeket amiket feltesztek, így ezúton kérlek téged és Brekit is, hogy írjatok...mert én kíváncsi vagyok....
Irigyellek a kitartásodért, az elszántságodért, az energiádért; egy szóval: a korodért. Igyekeztem én is összekapni magam, amennyire tőlem tellett, s begyűjtöttem néhány szép emléket.
(Úgy látom a többiek - a nagy utazók - felszívódtak; én meg - no meg Te - "csak ülök és mesélek"... )
Ha van rá igény akkor holnap felteszem a következő napot, de az sokkal több kép.
Ezt az útleírás 17 percesnek írta azt pedig másfél órásnak szval fürdésekkel együtt egy egész nap volt elérni Vlychost illetve ezen a képen látható kis szigetekig elmentünk még utánna
Ott volt egy kis hajókikötő amire fel volt írva, hogy óránként jön a hajó
de mi ezt nem vártuk meg, hanem a térképtől kicsit eltérően szintén a parton, de többször fürödve útközben jöttünk vissza.
Ideág mentünk, de látható, hogy az út még folytatódik körbe a part körül, de mivel már kezdett sötétedni visszafordultunk. Igazából ide inkább vizitaxival járnak az sokkal gyorsabb, szente öt percenként láttunk egyet illetve motorcsónakokat elsuhanni. Magába a toronyba nem másztunk fel inkább felülről mutat jól távolról elég romos és meredek lett volna felmászni oda.
A visszafelé út képei, egy kápolna rögtön a parton (volt egy pár)
Ez már az esti Hydra, a fényképezőgépem esti fényben csak ilyen minőségre képes, de a lényeg látható talán.