igen ez történt, csak én átsiklottan felette, ill. angolul volt kiírva, de rendkívül korrekt volt mindenki a tájékoztatást illetőleg a bankok (kinti és az ithoni) és a szállás is.
A booking-ot nem ismerem, mert ott még nem foglaltam, de pl. autókölcsönzésnél volt már ilyen nekem is. Persze nem "csak úgy" vonták le az összeget, hanem természetesen ez oda volt írva a honlapra a foglalás menetéhez.
Ha előre nem tájékoztatnak erről, és úgy vonják le, akkor annak persze én is utánajárnék, mert akkor tényleg nem normális dolog...
Ez most komoly?? Azért szerintem ez nem szép dolog és nem lenne szabad ilyet hagyni.
Én utánajárnék ennek a dolognak, ha ez velem történne, igaz kis összeg, de akkor is nagyon fel lennék háborodva.
Szerintem ha leírod azt a pár sort, hogy mit akarsz nekik írni, sokan segítenek lefordítani neked.
Mivel én nem tudok angolul, ezért nem tudok segíteni.
a Booking.com keresztül foglaltam szállást kb. egy hete és ma jött SMS értesítő, hogy IRAKLIO-ban a szálláson vásárlás történt nem nagy összeg (287HUF), de azért jó lenne tudnom, hogy ez mi?
a bank nem tudja.
Tavaly mi kifelé menet Szerbiában, és utána Görögországban is több helyen, -nagyobb üzletekben, benzinkutaknál- mindig OTP-s kártyával tankoltunk, vásároltunk, és soha nem volt semmi gond.
Sima Visa Elektron a mi kártyánk is, szerintem már egyre több helyen elfogadják.
Van az a görög áruházlánc, hosszú neve van, az épületek szürkék, és vagy piros, vagy kék a felirat, sajnos nem jut eszembe a neve, még ott is használtuk, nem volt vele gond!