Nem csak te vagy "ilyen zakkant". Bár ritkán írok a fórumokba (kevés az idõm), de folyamatosan követem az eseményeket, olvasom a beszámolókat és nézem a fotóalbumokat. Ezért minden héten másik szigetbe/helybe szeretek bele. Azt hiszem 20 évre elõre megvan a nyári üdülés programja
Idén elhatároztam hogy én is megírom a beszámolómat a szept-i nyaralásomról.
Mit ne mondjak, így a nyaralás elõtt egy hónappal nem is tudom mi lenne velem a Hellasz.hu nélkül. Megnyugtat, hogy nem csak én vagyok ily megszállott és valószínüleg nem vagyok emiatt zakkant. Vagy ha mégis így lenne akkor jó társaságban vagyok és nagy a csapat!
szia, ferrari!
még az a szerencse, különben hová menekülne itt MO-n az ember a mindennapok szürkesége elõl! az pedig pláne jó, h egyéb érdekes történettel, infóval, stb. tudtok szolgálni (gondolok itt az összes topicra a Hellasz.hu-n), és mindez ezen a honlapon olvasható! köszike érte Nektek ezúton is!
üdv
sziasztok "mániákusok"!
lehet, h nem ide tartozik majd amit írok, de itt olvastam a soraitokat... vasárnap óta a Timi Dániában van, a maradék 1 vizsgám majd csak jún.6-án lesz, így most egy kicsit lazíthatok a tanulás terén. vasárnap óta szinte minden szabad percemet itt a Hellasz.hu-n, ill. Görögországgal/Krétával kapcsolatos honlapok nézegetésével töltöm (persze azért sajnos dolgozni is el kell járkálni). szóval csak egyszerûen jó volt olvasni a soraitokat, h nem tudtok mással foglalkozni, minden gondolatotok Görögország körül forog, mert ezzel én is így vagyok, pedig hol van még aug.28!!!
Nektek is további kellemes álmodozást!
Ismerem az érzést bár tavaly csak Parálián voltunk (ennyi fért az anyagi keretbe), de már akkor is folyton a fórumokat, leírásokat bújtam. Sikerült is tartalmasan eltölteni Ez már a hetedik alkalom hogy görögo-ba megyek, de egyre inkább erõsödik bennem az érzés még sokáig így lesz.
Úgyis megmondják a véglegeset, ha a vouchert átvesszük, csak a kíváncsiság miatt kérdeztem. (meg már úúúúúgy várom Egyfolytában Görögországról olvasok, képeket nézegetek, kezd mániává válni