Tények, események, érdekességek
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : -- Off topic --
Hozzászóló Üzenet
# 211
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Jorgos
Moderátor
Moderátor
515 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#86332 Üzenet linkje2008-12-08 02:51:17 

Most hetvegen osszetortek es felguyjtottak uzleteket, bankokat, kocsikat, minden nagy gorog varosban:
VIDEO: http://www.skai.gr/master_avod.php?id=103163
Az atheni centrumot bezartak, ott mar nem lehet kozlekedni.
Most latom, ez az elso tema a CNN es a BBC oldalon...

# 212
Mono
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
646 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#85248 Üzenet linkje2008-11-14 17:34:27  Válasz a #85175. hsz-ra Előzmény #85175

Szia !
Akkor talán menjünk át a "Görögorzságban élek" című topicba,mert ez nem idevaló.

# 213
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#85175 Üzenet linkje2008-11-13 20:02:21 

Mono írta:
Atosz,
egyetértek veled,szerintem van igazság a mondandódban,legalábbis én is így látom. icon_sad.gif

Szia Mono!

Mimég nem igen szövegeltünk egymással és úgy kiváncsi lennék,hogy te
miképp vélekedsz az Ágni és az én általam leírtakról, persze belefogalmazva a te külön véleményedet, mert neked is van biztos és miért ne írnád le? icon_smile.gif

# 214
Mono
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
646 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#85173 Üzenet linkje2008-11-13 19:43:04 

Atosz,
egyetértek veled,szerintem van igazság a mondandódban,legalábbis én is így látom. icon_sad.gif

# 215
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#85117 Üzenet linkje2008-11-12 21:19:56  Válasz a #85110. hsz-ra Előzmény #85110

Ui:Ez az én saját véleményem,ha itthon élő nem így látja,akkor ő másképp látja. icon_smile.gif
Ha kinnt élő magyar megcáfolja és nem ad igazat:meghajtom a fejem a rosszalása,a véleménye előtt. icon_cry.gif icon_redface.gif Sőt olyan görögnek is aki itt rendszeresen a topikokban ír és segít a magyaroknak. icon_wink.gif

# 216
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#85110 Üzenet linkje2008-11-12 20:13:56 

Kedves Ágni!

Nem a blogodhoz írok,hanem ide a ahol szabadabban fogalmazhatok,mert ezt nem tudom,hogy mi:telepátia,empátia vagy csak ösztönös érzet avval kapcsolatban amit írtál a görörögökkel az ott beilleszkedni soha nemtudó bármilyen nemzetiségű emberekkel kapcsolatban.Erről azért sem akartam soha írni mert nem éltem és nem élek görög emberek között,bár a kezdet kezdetén mindent szépnek,jónak és ideálisnak gondoltam én is, ha ott valaki letelepszik.De ez a kép tökéletesen megváltozott és egy az egyben ezt tudtam és tudnám írni és tudni fogom írni, amit te írtál, egy ott élő és egy más nemzetiségű egy idő utáni nexusáról ill.ottéléséről.Nem mind arany ami fénylik mondás teljesen idepasszól.Ami dominál a görögnél az,hogy nagyjából abból él amit a túrísta nagyvonalúan ott hagy,ezért kapja cserébe a szinészi mosolyt,sajnos sok esetben a szinészi kedvességet,de közben lazán a marka nyitva van,hogy ide pajtás...The money!!! Ezért kapja és nem takarítja, pedig tehetné gondolom, azt a írdatlan szemétözönt amit évről évre kapnak és egyre inkább szembetünő mostmár bármelyik szigeten is ahol jártam.A legszomorúbbnak az ő nemtörődömségét tartom!!!A pause időszakban pedig lehetne tenni valamit,van rá egy pár hónapja.De tetézi ezt hogy ő is felhordja dugi helyekre az ő saját hatalmas mennyiségú szemetét és ezt idén tapsztaltam Lefkada szigetén.De máshol is ez van ...
Annak a hatalmas összegnek ami a turizmusból befolyik csak a töredékét kellene a tisztaság megóvására szánnia,mert belefullad a szemétbe.Egy picinykét trehánynak nézem már a görögöt, sajnos.Javíts ki ha olvasod netán Ágni ,ha ez nem igaz, vagy csak részben.Én egy pár éve így látom.
Talán nálatok Evián ahol már jártunk,még talán nem vészes a helyzet,mert nem lehet a turizmusát összehasonlítani a Jón -szigetekével.
De "válámi ván,dé nem áz igázi",ahogy Rajkin mondta hajdanán... icon_wink.gif

Üdv:Atosz

# 217
Stratos
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
2744 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82341 Üzenet linkje2008-10-02 14:31:11 

Talán érdekelhet valakit ez a dolog...

"Görög Hírportal
GR Hírportál, ahol a főcél a magyar olvasók hiteles tájékoztatása a görögországi eseményekről, történésekről első kézből Athénból.
Az írások forrása teljesen hitelesnek és pontosnak tekintendőek. "

icon_arrow.gif https://goroghirportal.blogter.hu/

Stratos: (Nézzük el, ha a fordítás tökéletessége akadozik itt-ott, vagy magyartalan)

# 218
Jorgos
Moderátor
Moderátor
515 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77049 Üzenet linkje2008-08-14 21:40:30 

Szombaton, Augusztus 16-an, telihold lesz.
A legtobb muzeum es regeszeti hely nyitva lesz reggel 01:00-ig, koncertekkel, fellepesekkel.
A belepes ingyenes.

(forras: www.in.gr)

# 219
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#76176 Üzenet linkje2008-08-10 23:40:31 

Andi!!!!!

Szivembõl szóltál

# 220
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Andici
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
232 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#76104 Üzenet linkje2008-08-10 17:48:27 

Csodálatos dolog volt ahogy végig asszisztáltad cserrobi fotós próbálkozásait és támogattad tudásoddal és emberségeddel.Hónapokon keresztül tetted ezt.Nem csak õ köszönhet neked sokat,hanem rajta kívûl sok más ember.Kedves segítõkész ember vagy.Van itt még mit tenni,mert mindíg jönnek olyanok akik számítanak RÁD!Nem a lelkedet akarom ezzel ápolni,hanem inkább kifejezni szeretném nagyrabecsülésemet.Remélem érted mit szerettem volna mondani. icon_lol.gif icon_biggrin.gif icon_wink.gif
# 221
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#76101 Üzenet linkje2008-08-10 17:22:58  Válasz a #76097. hsz-ra Előzmény #76097

Az ilyenekkel nem kell foglalkozni! Osztódással szaporodnak, de számomra nem sok vizet zavarnak. Lepereg rólam a hüleség! icon_lol.gif
# 222
Kakadu
Törzstag
Törzstag
1130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#76097 Üzenet linkje2008-08-10 17:10:24  Válasz a #76095. hsz-ra Előzmény #76095

Biztos vagy benne?
Akkor nézd meg egy kicsit a taglistát (egyes nick neveknél pl. az F betünél pedig egyenesen elpirulok).
Sokan azt hiszik, hogy ez az a "Vevõszolgálat", ahol még le is lehet b@szni (már bocsánat) a hülye alkalmazottat, ha nem azt mondja, amit hallani szeretnének.

# 223
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#76095 Üzenet linkje2008-08-10 17:04:39  Válasz a #76091. hsz-ra Előzmény #76091

Ez a kisebbség! Gondolj kicsit ránk is, és püföld azt a klaviatúrát! icon_wink.gif
# 224
Kakadu
Törzstag
Törzstag
1130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#76091 Üzenet linkje2008-08-10 16:52:46  Válasz a #76085. hsz-ra Előzmény #76085

Könnyen lehet, hogy igazad van.
Amikor hosszú, tömött sorokban esnek be emberkék, akik rossz helyen rossz kérdéseket tesznek fel (sokszor még az is kétséges számomra, hogy egyazon nyelvet beszéljük), melyek közös nevezõje, hogy "bocsi, de nincs idõm visszaolvasni", a válaszokat élbõl kritizálják és finoman szólva is lehülyézik az embert, hát bizony nem nagyon buzog fel bennem egy idõ után a klaviítúra iránti vágy.

# 225
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#76085 Üzenet linkje2008-08-10 16:42:32  Válasz a #76073. hsz-ra Előzmény #76073

Na semmi különös, csak én mintha már korábban is láttam volna apró jeleket, de ha nem , hát nem. icon_confused.gif icon_lol.gif icon_redface.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : -- Off topic --
<   1 2 3 ... 14 15 16 17   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu