Santorini
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
Hozzászóló Üzenet
# 2026
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Mamin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
136 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14755 Üzenet linkje2006-08-28 14:08:53 

Kedves Helguska!
Körülbelül 2-3 méter után kezd mélyülni a víz Kamariban. Nem hiszem, hogy aggódnod kellene. A helyiek karúszó nélkül engedték be a vízbe a kicsi, 4-6 éves gyerkõcöket is, én emiatt aggódtam kicsit, de õk vidáman ugráltak a hullámokban. Végig a parton így mélyül a víz, tehát lehet úszni a sekélyebb részen is, párhuzamosan a parttal. De ha véletlenül beljebb kerülsz sincs baj, mert a víz fenntart, mint egy "parafadugót". Mi búvárcipõben úsztunk, mert így kényelmesebb volt beljebb, a nagyobb kavicsokon megállni. A part szélén az apró kavicsokban már jobb volt mezitláb sétálni. Tudom, sokan mondják, nem igazi strand ez, de mi mégis szerettük, mert tiszta, és kicsit beljebb, nagy sziklahalmok voltak, ahol sok halat is láthattunk. Ha nagyon szeles az idõ, akkor a hegy lábánál egészen zavaros lesz a víz, míg itt, a sziklahalmok körül még akkor is átlátható. Azt gondolom, aki szereti a tengert, a gyönyörû természeti képzõdményeket, a sok napsütést, s a hol jobban, hol kevésbé fújó szelet, az biztosan élvezni fogja a szigeten töltött idõt. Mindezt még különlegesebbé teszi a sziget történelme, a vulkán közelsége, a lenyûgözõ térélmény, a szinte egyedülálló építészeti stílus, s persze a görög kultúra.
Nagyon szép nyaralást kívánok Neked! Ha van még kérdésed, mielõbb próbálok válaszolni.
Üdv,
Mamin

# 2027
Helguska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14744 Üzenet linkje2006-08-28 13:41:33 

Szia mamin!

Kamari strandján egy kevésbbé jó úszót,mint pl. jómagamat icon_wink.gif nem nyeli el a tenger ? Úgy értem milyen a strand, gyorsan mélyülõ a víz? Örülök, hogy ilyen nagy hatással volt rád a sziget.

# 2028
Suzuki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14678 Üzenet linkje2006-08-26 14:50:53 

Szia Mamin! Örülök , hogy tetszett nektek is Santorini!!! Nincs olyan nap ,hogy ne gondolnánk a szigetre!! Kamariban hol volt a szállásotok? Mesélj többet az élményeidrõl? Sokat fényképeztetek? Láthatóak lesznek a hellasz oldalon?Autót is béreltetek? Santorini szigete a napfény és a láva földje!!! Üdv.
# 2029
Mamin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
136 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14671 Üzenet linkje2006-08-25 22:52:39 

Kedves Suzuki!

Augusztus 20-án éjjel érkeztünk haza Kamariból. Igazad volt, valóban varázsa van. Még nagyon nehéz írni róla, olyan, mintha egy másik bolygón lettünk volna. Folyton fényképezni akartunk, és rácsodálkoztunk...Helyi busszal közlekedtünk, de élveztük a kamari strandot is. A vulkán, a kénes források, a Kaldera, Oia házai, a meredek sziklafalak, s a színek, a kontrasztok. Ajaj. Felejthetetlen.
Nagyon köszönöm Neked és a többi Fórumozónak is , a sok információt.
Ha kérdésetek akad, igyekszem válaszolni mielõbb.
Üdv,
Mamin

# 2030
Suzuki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14568 Üzenet linkje2006-08-23 23:13:18 

Üdv.mindenkinek! Senki nem volt mostanában Santorinin???????? Hiányoznak a hozzászólások és vélemények a szigetrõl
# 2031
Helguska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13350 Üzenet linkje2006-08-03 18:19:54 

Sziasztok.
Hajol.
Találó a mondás amit Santorinirõl írtál..... :O)

# 2032
Hajol
Aktív fórumos
Aktív fórumos
65 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13183 Üzenet linkje2006-08-01 21:40:16 

Köszi Dani!
Természetesen saját képek icon_biggrin.gif
Az abumomban legfeljebb hasonló lehet, a 8 nap alatt 1,5 giga memória telt meg!
Rodosz is bizonyára csodálatos!
Kalinichta!

# 2033
DANI0315
Aktív fórumos
Aktív fórumos
226 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13160 Üzenet linkje2006-08-01 20:01:54 

Kalimera Hajol:lol:
Ezek a képek sajátok?
Fantasztikusan szép képek icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_biggrin.gif , úgyrémlik mintha a fotoalbunban már láttam volna õket icon_eek.gif icon_redface.gif icon_lol.gif
Már régi álmunk ,hogy lássuk Santorinit. Idén Rodosz jövõre talán icon_lol.gif
Talán jövõre lesz a Diasnak is oda útja icon_lol.gif
Kalimera

# 2034
Hajol
Aktív fórumos
Aktív fórumos
65 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13140 Üzenet linkje2006-08-01 17:21:36 

Ha valaki még nem tudná...
https://www.worldpoint.hu/travelpont/gorog/santorini/santorini.htm

Szantorinire három mondás jellemzõ:
Több bor, mint víz
Több templom, mint ház
Több szamár, mint férfi

"A valóság gyakran felülmúlja a képzeletet" (Robert Merle)

# 2035
Suzuki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13136 Üzenet linkje2006-08-01 16:39:53 

Szia Andreas27! Örülök, hogy tetszettek a képek és biztosan nem bánod meg ha Santorinire mész nászutra!!!Élõben még szebb mint a fényképeken!!
# 2036
Sgabor112
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13002 Üzenet linkje2006-07-30 21:13:48 

Érdemes bemenni Heraklionba, az Augusztus 25 sétányon van egy csomó utazási iroda, 3 napos Santorini szállásokat 30-70 Euro között kínálnak szállodában. A 70 Euro már fullextrás 4-5 csillagos szálloda.
# 2037
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12996 Üzenet linkje2006-07-30 19:07:42 

Szia Helguska!

Akkor még csak egy 15 éves Olympus pici mezei automatám volt. Most vettem egy digitálist, de szerintem nem sok különbség van a képek minõsége között. A régi mezei gépem is ugyanolyan jól fényképez. Hogy hobbim a fotózás az nem titok, már 14 évesen elkezdtem, de mégsem értek eleget hozzá.
Örülök, hogy tetszettek. Ha érdekel, olvasd el a beszámolómat is, abból is megtudhatsz még pár dolgot. icon_smile.gif

Andi

# 2038
Helguska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12988 Üzenet linkje2006-07-30 14:35:20 

Vojandi, köszi az üzidet megkaptam. Átnézegettem a 2004-es Santorinis albumodat, igazán szép.. Milyen fényképezõgéped van? Olyanok a képeid, mintha képeslapot nézegetne az ember. Látni rajta, hogy neked is hobbid a fotózás , na persze az utazások kívül.
Egyébként eldöntöttem, a következõ uticélunk Santorini lesz. Aztán meg Kos szigete (majd két év múlva icon_surprised.gif).... már csak pénz kell hozzá :O)
A párom már kiakadt, hogy csak két hete értünk haza Korfuról , de én már a jövõ évi nyaralást tervezgetem..

# 2039
Suzuki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12918 Üzenet linkje2006-07-29 12:40:54 

Szia Helguska! Örülök, hogy tetszettek a képeim és ha teheted nézd meg a 2005.-ben készült albumot is. Santorini szigete maga a csoda , "a napsugár és láva földje".Az idén 2 hetet töltöttünk a szigeten és elmondhatom még nem sikerült mindent látnunk.!! Személyesen kell átélned a sziget csodáit - a fényképek csak egy részét adják vissza.!!!!A naplemente élõben csodálatos,a caldera látványáról nem is beszélve!!! Aki egyszer már járt a szigeten újra visszavágyik!!! Nem vagyok profi fotós csak szeretem a szépet megörökíteni.
# 2040
Helguska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12868 Üzenet linkje2006-07-28 13:47:46 

"JÓVANNA" egyszerübb volt kérdeznem , mint visszaolvasnom icon_wink.gif

DE aztán visszaolvastam amit a szigetrõl írtatok, EZT látni kell !! icon_lol.gif ......

Úgy látszik Santorini is rabjává tudja ejteni az emberfiát (lányát), igaz SUZUKI??
Megnéztem a képeidet, vagyis gyorsan átfutottam rajtuk, ha több idõm lesz még visszanézem õket, de fantasztikusan szépek. Te is profi fotós vagy Monalisához hasonlóan. icon_wink.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 135 136 137 ... 156 157 158   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu