Élmények, történetek
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Élménybeszámolók
Hozzászóló Üzenet
# 196
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kiscsillag
Aktív fórumos
Aktív fórumos
237 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#268 Üzenet linkje2005-04-21 18:40:11  A görög italok

Az én élményem nem túl friss, tavalyi! icon_lol.gif
Javasolnám mindenkinek, hogy az ouzót ne magába fogyassza, hanem lehetõleg igyon vagy egyen mellé valamit!

Történt ugyanis, hogy mikor a csajokkal egy hangulatos tavernában vacsoráztunk, a pincér volt olyan kedves, hogy ajándékba hozott még nekünk egy-egy 3centes ouzót. Aztán hála Istennek nem ment nagyon el, csak a bejárati ajtóig és onnan figyelt minket! Ez volt a szerencsém!

Én, mint kezdõ ouzós, gondoltam majd megmutatom a többieknek, hogy is kell ezt inni és lehúzom egybe. Hát igen! Ez nem sikerült, mert kb. már a felénél el kezdtem köhögni. Túl erõs volt úgy nekem. a többiek állítása szerint a fejem nagyon vörös volt, a szemeim kidüllettek és õk nem csináltak mást csak röhögtek! icon_redface.gif Sõt még a pincér is mosolygott elég rendesen, aztán mikor látta, hogy sehogyse boldogulok, gyorsan hozott nekem egy pohár vizet.

Azóta az ouzót csak víz mellett merem fogyasztani! icon_cool.gif És azt ajánlom mindenkinek, hogyha vizet nem is tud mellé inni, akkor legalább kapjon be valami ehetõt mellé!

# 197
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156 Üzenet linkje2004-07-21 06:07:31 

Olvastam, nagyon jó, részletes... icon_smile.gif

Szóval, irja le ide mindenki az élményeit, a képeket pedig Képek oldalon a Fotóalbumba lehet feltölteni...
Ha hosszabb terjedelmû a beszámoló, akkor jöhet emailben is az info@hellasz.hu címre...

# 198
Maysee
Figyelmeztetve
Vendég

Nincs beírva úticél.
#154 Üzenet linkje2004-07-20 21:53:20 

hello,
én a szart/szarti beszámoló témába írtam le... elkéstél a kéréssel! icon_smile.gif

# 199
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#153 Üzenet linkje2004-07-19 12:10:51  Élmények, történetek

Akinek van élménybeszámolója, élménye, vagy érdekes története Görögországról, ossza meg velünk itt a Fórumon...
Vagy küldje el emailben és akkor felteszem az Élménybeszámolók oldalra...

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Élménybeszámolók
<   1 2 3 ... 12 13 14

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu