Karpathos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
Hozzászóló Üzenet
# 1876
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kittis
Aktív fórumos
Aktív fórumos
95 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#159182 Üzenet linkje2011-03-29 16:56:49 

sziasztok,
mi tavaly voltunk az Aeolussal Karpathoson a Sarris Bayben, ha valakinek van kerdese, keressen nyugodtan, segitek szivesen;)

# 1877
Hero
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
44 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158813 Üzenet linkje2011-03-23 12:03:17  Válasz a #158660. hsz-ra Előzmény #158660

Sziasztok!

Köszönöm szépen az infókat! Átrágtam magam az eddigieken. Csodaszépek a képek.

# 1878
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Ian
Aktív fórumos
Aktív fórumos
432 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158726 Üzenet linkje2011-03-22 12:04:16 

Egy rövid kis szösszenet, hogy mit érdemes megnézni: Karpathos-2010. Majd jönnek a képek is, de megtelt a tárhelyem és a napokban lesz bővítés icon_wink.gif .
# 1879
Balazsbea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158660 Üzenet linkje2011-03-21 17:32:42  Válasz a #158634. hsz-ra Előzmény #158634

Szia Hero!

Azt az autókölcsönzőt tudom ajánlani, ahol mi is foglaltunk a július végi nyaralásunkhoz: www.karpathos-hot-wheels.com. Tőlük kaptuk a legjobb ajánlatot teljes biztosítással, önrész nélkül. A tulajdonos előlegként 100 eurót kért, amit már át is utaltunk a bankszámlájára. Lehet terepjárót is bérelni náluk pár napra a normál kocsi helyett, ha a sziget eldugottabb részeit is szeretnétek megnézni. Főszezonban a napi ár 28-32 euró, a dzsip 60. Az előző oldalon láthatod a plakátjukat, amit Kristi töltött fel, ők is náluk béreltek pár éve. Lefkosban van a székhelyük, így külön jó lesz Nektek, mi a reptérre kértük, mert Kyra Panagián fogunk lakni.

Az árak drágábbak az átlagosnál, mivel szinte mindent más szigetekről, főleg Krétáról hoznak. Karpathos szinte elnéptelenedik a turistaszezon végeztével, nem sokan foglalkoznak mezőgazdasággal sem, ezért drágábbak a zöldségek, gyümölcsök is. A boltok polcai időnként teljesen kiürülhetnek, amíg meg nem érkezik a következő komp. De annyira vadregényes a táj, hogy már a látványa is mindent megér, csak az erős szélre legyetek felkészülve, mert abban lesz részünk rendesen... Bár mindig lehetnek szélmentes napok is, tavaly is előfordult még a meltemi főszezonjában is, hogy pár napig szinte egyáltalán nem fújt a szél. De ehhez tényleg nagy szerencse kell... Ha visszaolvasol, találsz linkeket Vojandi és Kristi képes beszámolóihoz is, s a képeiket külön is érdemes megnézni, gyönyörűek! Az előző oldalra tettem fel videólinkeket is, s ha ezeket is megnézed, már eszedbe sem jut majd a szél, csak hogy láthasd a szigetet! icon_smile.gif Azt hiszem, különleges élményben lesz részünk, már látatlanban is érzem, hogy ez lesz az eddigi kedvenc szigetünk! icon_smile.gif

# 1880
Hero
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
44 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158634 Üzenet linkje2011-03-21 13:36:20  Válasz a #157041. hsz-ra Előzmény #157041

sziasztok!

Élvezet olvasni, amiket írtok Karpathosról. Mi júliusban készülünk oda az Aeolussal. Főleg a nyugalom miatt választottuk úticélunknak. Erre vágytunk már régóta, hogy egy ilyen nyugis helyen pihenhessünk.
Azért lenne pár kérdésem. Autót hol érdemes bérelni? Lefkosban lesz a szállás. Eddig ezt találtam a neten: http://www.lefkosrentacar.com/
Ismeritek a céget? Írtam nekik levelet, de egyelőre nem kaptam választ.
Az árak mennyivel drágábbak mondjuk Kefaloniához képest?
Bocs, hogy ennyi kérdést zúdítok rátok, de szeretném tudni mire számíthatunk.

# 1881
Balazsbea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157041 Üzenet linkje2011-02-23 21:34:08  Válasz a #157034. hsz-ra Előzmény #157034

Köszi a tippeket, Kristi! icon_smile.gif

Ma már véglegesítettem is a foglalásunkat a Hot Wheelsnél, lesz benne két nap dzsip is, hogy nyugodt szívvel mehessünk el Olymposba ill. a nehezebben megközelíthető strandokra. Most már az is biztos, hogy nincs önrész, s tényleg úgy tűnik, minden rendben van ezzel a kölcsönzővel, nagyon szimpatikus a tulaj is! icon_smile.gif

A Blue Waves nekem is azonnal megtetszett már a képek alapján is, de amit írsz róla, az zene füleimnek! icon_biggrin.gif Hármunknak 70 euró a szoba, a légkondi +6. Nem olcsó, de ha már beleszeretett az ember Kyra Panagiába és a szigetnek ennek a részébe, már nincs menekvés...

Köszönjük a koordinátákat, a gyroszos és a bolt már fel van véve a kihagyhatatlan helyek közé, elolvastam már mindkét fórumot, ahová Andival írtatok. Sőt, Veletek is utaztam, csak nem tudtatok róla! icon_wink.gif

Diakoftis már látatlanban is az egyik kedvenc strandunk, úgy, ahogy Apella, Achata és Kato Lakkos is, nem beszélve Kyra Panagiáról! De az északi strandokra is szeretnénk eljutni, ezért is bérelünk dzsipet is, túl szép ahhoz a táj, hogy ezt kihagyjuk, fújjon bármilyen erős szél! Annyira tetszik a sziget, hogy már ez sem zavar, pedig előzőleg tartottam tőle, hisz volt már hasonló élményünk... Még biztosan jelentkezem kérdésekkel, csak most még más dolgom is van, de zaklatni foglak még! icon_wink.gif Ti hová mentek az idén?

# 1882
Katonáné Éva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
173 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157039 Üzenet linkje2011-02-23 21:22:18  Válasz a #157036. hsz-ra Előzmény #157036

Szia! Köszi icon_smile.gif
Lehet, hogy hasonló lesz, mint Santorinin, ott sem volt kimondottan meleg a víz.
Már nagyon várjuk! Köszi a hasznos infókat! icon_smile.gif
Szia!

# 1883
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157036 Üzenet linkje2011-02-23 21:08:45  Válasz a #157024. hsz-ra Előzmény #157024

Nyugi,tuti jó idő lesz,mi előbb voltunk de napsütésben nem volt hiány icon_wink.gif
Viszont a víz nekem hidegebbnek tűnt mint máshol ez a sziget körüli nagy mélységeknek köszönhető.És ne érjen meglepetésként,ha fúj a szél kevés part van ami szélvédett icon_cry.gif

# 1884
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157034 Üzenet linkje2011-02-23 21:06:21  Válasz a #156951. hsz-ra Előzmény #156951

Az autót teljes biztosítással kaptuk, és a srác nagyon rendes volt icon_lol.gif
Mivel épp felújítás alatt volt az autókölcsönző iroda a szomszéd boltos hívta fel nekünk lebeszéltük a kölcsönzést és házhoz hozta az autót icon_wink.gif
Az utolsó napon úgy vitte el, hogy az apartmannál hagytuk a kocsit a kulccsal és egyszer csak elvitte.Szóval minden okés volt vele.

Természetesen bármilyen kérdés van jöhet, akár privátban is.

Az apartman szórólapját azért tettem fel mert nagyon-nagyon tetszett a hely. Ennél az apartmannál ültünk le enni ,és frappézni no mit mondjak pazar volt a kilátás. (ha nem titok megírhatnád mennyiért kaptátok az apartmant?)Egy kis bolt van Panagiaban de gondolom elég horror áron ,így mindenképp ajánlott a fővárosban bevásárolni. Apropó főváros amit nagyon ajánlok az a gyros-os amit Vojandi ajánlott nekünk. Bátran kóstoljatok meg mindent ami kint van a táblán isteni finom icon_lol.gif
Ha használsz GoogleEarth-ot itt a koordináta:35°30'26.42"27°12'53.82"
egy fénykép róla: http://www.panoramio.com/photo/41466707

Ezt a nagy boltot ajánlom a fővárosban:35°30'25.14"27°12'55.00"

A parti sétányon vacsorára nagyon nézzétek meg hova ültök be, ezt az éttermet nem ajánlom :Sofias Palace

A reptér környéki strandokat pedig ne hagyjátok ki, és a helyi üvegtigrisben nyugodtan egyetek igyatok nagyon finom és hangulatos icon_lol.gif

# 1885
Katonáné Éva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
173 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157024 Üzenet linkje2011-02-23 20:42:13  Válasz a #156976. hsz-ra Előzmény #156976

Szia Angel!

Az Aeolus-al megyünk repcsivel, kettőnknek 320.000.- félpanzióval a Sarrys Bay Hotelbe. Igaz még a június 21-e olyan előszezon féle, de nagyon szeretünk Görögországba járni, így majdnem mindegy mikor megyünk.
Azért remélem jó idő lesz, és tudunk jókat fürdeni is. icon_smile.gif
Budapesti indulás, majd az érkezés Pozsonyba, onnan transzfer Budapestre vissza.
Még volt egy kis kedvezmény, február 28-ig 17%.
Üdv.: Éva

# 1886
Angel001
Aktív fórumos
Aktív fórumos
331 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156976 Üzenet linkje2011-02-23 08:50:06  Válasz a #156887. hsz-ra Előzmény #156887

szia Éva!!!
egyénileg vagy irodával mentek????
mi is nézegetjük az ajánlatokat,de pl.az aeolusnál 150ezertől indul ellátás nélkül 1 apartman,még kedvezménnyel is:-((
nézegettük bécsi indulással is,de ott se olcsóbb:-(

# 1887
Katonáné Éva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
173 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156963 Üzenet linkje2011-02-22 22:18:46  Válasz a #156921. hsz-ra Előzmény #156921

Kedves Ian!
Köszönöm, megnéztem a leírásod, nagyon tetszett! Remélem mi is eljutunk több helyre majd.
Szia icon_smile.gif

Kristi!
Köszi a tippet, megkeressük azt a Tavernát, párom nagyon szereti a halat, biztos találunk kedvünkre valót! Szia! icon_smile.gif

# 1888
Balazsbea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156951 Üzenet linkje2011-02-22 20:29:59  Válasz a #156939. hsz-ra Előzmény #156939

Köszi Kristi! icon_smile.gif

Pont most akartam kérdezni, milyen vélemények vannak a Hot Wheels autókölcsönzőről, mivel eddig az ő ajánlatuk a legszimpatikusabb, erre máris itt a válasz! icon_biggrin.gif A többi kölcsönző tényleg drágább és több helyen önrészt is kérnek. Remélem, a Hot Wheels nem fog, de épp ma kérdeztem rá, mert először csak annyit írtak, teljes a biztosítás, de részletekbe nem mentek bele. Nem emlékszel esetleg? icon_smile.gif A kocsi leadása hogy zajlott?

Már elkezdtem újra átolvasni a beszámolód, hisz már jóideje, hogy utoljára olvastam, tele van nagyon sok hasznos infóval, köszönjük! icon_smile.gif Ha lesznek kérdéseim, ugye zavarhatlak? icon_wink.gif

A képeid között láttam a Blue Waves Studios szórólapját (Kyra Panagia), mi pont ott fogunk lakni! icon_smile.gif Esetleg tudsz róla valamit, hogy ezt is feltetted, vagy egyszerűen segíteni akartál egy szállásajánlattal?

Köszi a tippeket! Azért választottuk Kyra Panagiát, mivel a képek alapján szerintem a sziget legszebb részén van, gyönyörű ez a partszakasz! Nekem is azok a széltépte fenyők tetszenek nagyon a sziklás, meredek hegyoldalakon és persze azok a csodás strandok... Csak ne lenne még olyan messze!!! icon_rolleyes.gif

# 1889
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156939 Üzenet linkje2011-02-22 18:47:06 

No igen a Spoai hegyi út az egyik legszebb (éjjel a frászt lehet kapni tőle)amin eddig autóztam icon_lol.gif

Ezt a kávézót ajánlom finom a frappé és nagyon kedvesek voltak velünk:

Autóbérlésre ezt a céget ajánlom Lefkosban,mi 20€/nap béreltünk 13napra egy Citroen C3-at szinte új volt:

Lefkosban kötelező a vacsi itt,isteni a tintahal icon_wink.gif

# 1890
Balazsbea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156938 Üzenet linkje2011-02-22 16:25:41  Válasz a #156887. hsz-ra Előzmény #156887

Gyönyörű ez a sziget már csak a képek alapján is, valami egészen különleges a hangulata! Mi is alig várjuk, hogy élőben láthassuk, bár majd csak egy jó hónappal utánatok indulunk. icon_cry.gif De legalább még indulás előtt láthatjuk a képeiteket! icon_smile.gif

Belinkelem még egyszer a fenti videót, mivel ott csak az láthatja, aki be van jelentkezve a fórumra, s talán nem mindenki teszi ezt meg, ha csak olvasgatni, nézelődni szeretne:

Link

S még egyet azoknak, akik a Karpathoson való autókázást is nagyon várják:

Link

Legszívesebben már holnap indulnánk! Nagyon nehéz lesz kivárni, az biztos! icon_rolleyes.gif De legalább van mit várni! icon_biggrin.gif Egyedül ezt a pillanatot nem várom, esetleg akkor, ha visszafelé játszanánk le: icon_wink.gif

Link

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 125 126 127 ... 161 162 163   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu